QUOTE(gaudri @ 2011 01 26, 14:26)
Niu jau Aušra Didžiulienė taktiškumu tikrai nepasižymi..ir čia ne tik mano vienos patirtis..beja šioje temoje rasti tikrai nešališkus atsiliepimus labai sunku, nes daugumoje pačios kosmetologes reklamuojasi arba ju drauges ar net vaikai..(žinau ir toki atveji).
Sveikutės,
Gera tema
Pritariu tikrai tavo pasisakymui. Aš pas Aušrą ėjau gal kokius 8 metus, bet tas buvo laaabai senai, dar mama mane paauglę nuvedė, kai ji Aušros g. toj gydykloj dirbo. Kažkaip kai neturėjau patirties su kitomis kosmetologėmis, galų gale ir pinigėliai 17-18-os nekrenta irgi iš dangaus

, tai ir lankiausi. Atsimenu, kad visada planuodavau eiti penktadienį, kad paskui 3 d. galėčiau nosies iš namų nekišt. Dabar parašiau ir pagalvojau, kad skamba tikrai žiauriai

. Gal dabar kažkas pasikeitė

, bet kaip suprantu paskaičius temutę, kad ne.
Ir biški pusiau į temą: 1 laabai nemalonus įvykis, kurio nepamirštu iki šiol, kad jos mieloji dukrelė "apšvarino" mano piniginę kabinete. Tai buvo, kai Aušra "Nemuno" viešbuty Laisvės al. dirbo. Ten kažkaip striukes ir tašes kabindavom prie durų, o pati procedūra vykdavo kt. kambary. Tai aš jau gal ten paskutinė vakare buvau, darė man tą valymą, lyg kažkas girdėjosi, kad ji ten tašes "rakinėja", galvojau, kad pasivaideno, deja... Pamenu kaip šiandien, kad tikrai turėjau tuos kelis litus grįžimui namo ant mikriuko, deja jų nebeliko, tai gerai, kad sukrapsčiau centų bent ant autobuso
. Kažkaip buvo užplaukus mintis parašyt Aušrai ale anoniminį laiška, kokią dukrelę augina, bet taip ir liko... Daugiau pas ją nesilankiau