Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

QUOTE(Bathor @ 2012 01 07, 16:54)
Sveikos,merginos,seniai jau nesilankiau pas kosmetologę,tačiau man jau labai reikėtų pasivalyti veido odą,nes užpuolė inkštirai...Buvau nusižiūrėjusi Ametistėją,tačiau prisiskaičiau baisių atsiliepimų,nežinau,ką dabar pasirinkti.Kaune gyvenu tik 2 metus,dar konkrečiai nelabai ką žinau,gal padėsite?smile.gif

yra viena faina kosmetologe Jurgita, Dirba netoli hyper maximos
Atsakyti
QUOTE(Bathor @ 2012 01 07, 17:54)
Sveikos,merginos,seniai jau nesilankiau pas kosmetologę,tačiau man jau labai reikėtų pasivalyti veido odą,nes užpuolė inkštirai...Buvau nusižiūrėjusi Ametistėją,tačiau prisiskaičiau baisių atsiliepimų,nežinau,ką dabar pasirinkti.Kaune gyvenu tik 2 metus,dar konkrečiai nelabai ką žinau,gal padėsite?smile.gif

nuo inkstiru dukra vedziau i High Care (putvinskio 53) ultragarsini veido valyma, kaina- 99lt, veidukas buvo labai uzsiterses (na iki to laiko niekaip negalejau nutempti) tai reikejo dvieju kartu, oi viena karta i menesi.
dukrai patiko,kad kosmetologe buvo jauna ir abi jos rado bendra kalba, kol dare veido valyma dar jai papasakojo ir kaip jos amziuje dienini makiaza darytis,
na kaip supratau daugiau veido valymui problemu nebus:) beto labai graziai isvale
Atsakyti
Gal galėtumėt parekomenduoti kosmetologę, profesionaliai atliekančią cheminį blakstienų rietimą?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2012 01 12, 14:57)
Gal galėtumėt parekomenduoti kosmetologę, profesionaliai atliekančią cheminį blakstienų rietimą?

Man irgi aktualu! Blakstienos ilgos, nusidažau chemiškai, tuomet kasdienybėj net tušo nereikia. Bet va labai norėčiau, kad jos būtų kur kas rietesnės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocado: 12 sausio 2012 - 13:38
QUOTE(nykshtuke @ 2012 01 05, 08:02)
Sveikos,
Gal galetumet rekomenduoti kokia kosmetologe problemines odos veido valymui? Dariausi viena kart Ametistejoj, tai po to puse metu pasekmes gydziausi. dabar bijau pas bet ka eiti, kad vel kokio uzdegimo nepasidaryti  doh.gif

Pas mane visada buvo probleminė veido oda, spuogai tokie giluminiai. Na ir dabar tos pačios bėdos, bet gerokai mažiau. Labai kruopščiai ir puikiai išvalo veidą Kristina Ąžuolyno SPA centre. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nykshtuke @ 2012 01 05, 09:02)
Sveikos,
Gal galetumet rekomenduoti kokia kosmetologe problemines odos veido valymui? Dariausi viena kart Ametistejoj, tai po to puse metu pasekmes gydziausi. dabar bijau pas bet ka eiti, kad vel kokio uzdegimo nepasidaryti  doh.gif

Ametisteja nusivylusi esu ir as, liko randeliai po spuogeliu isspaudimo, nors ir prasiau, kad nespaustu ju. Ir taip bendra salono atmosfera neitin man patraukli..
Atsakyti
Esu isbandziusi nemazai kosmetologiu, o labiausiai esu patenkinta grozio akademijos kosmetologių darbu. Tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
[quote=pupute,2012 01 05, 08:14]
Man labai patiko Henrika is Pjeses wub.gif wub.gif
[/q
man taip pat patiko Henrika, tokia faina pleputė smile.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas žinot Kaune kosmetologę ar saloną, kur prekiauja dermologica kosmetika?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
galiu drąsiai rekomenduoti kosmetologę Saulę! smile.gif Darausi pas ją veido valymus ir esu labai patenkinta. Nuoširdus bendravimas, labai kruopščiai atliekamas darbas ir veido masažas po valymo atperka visus skausmus thumbup.gif Prieš tai vieną kart buvau nuėjus veido valymą pasidaryt į Ametistėją, tai labai nusivyliau..Kaip ir keliom čia rašiusiom merginom, man taip pat ant veido paliko randų doh.gif bet šiaip ne taip juos išsigydžiau..
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Noreciau mamai padovanoti veido procedura, bet neissirenku kosmetologes, gal galetumet parekomenduoti?
Noreciau, kad butu relaksacine procedura su teigiamais rezultatais smile.gif
Atsakyti
O kokia kaina veido valymo pas Saule? Ar daro rugstinius valymus?
Atsakyti