Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kosmetologė Kaune

Kiek dienu po tokio valymo atrodet blogai?
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 10 12, 20:57)
Veido valyma as darausi tam, kad isvalyti veida nuo inkstiru (mechaniniu budu), o ne nuo spuogu mirksiukas.gif Ne vieno karto, kiek anksciau dariausi veido valymus, spuogu neliesdavo ir nespaudydavo (tik inkstiriukus), o sikart net nevisai 'prisirpusius' giluminius spuogus isniurke... blink.gif Rezultatas sikart po apsilankymo pas kosmetologe pakankamai blogas verysad.gif
Na, bet tikriausiai reiketu man dziaugtis gerai isvalyta oda, ania? mirksiukas.gif

Tai jau dabar kaip suprantu vis del to spaude biggrin.gif Teisybe ne visus, o tiksliau ne visose stadijose spuogus galima spaudyti.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 10 12, 21:31)
Tai jau dabar kaip suprantu vis del to spaude biggrin.gif  Teisybe ne visus, o tiksliau ne visose stadijose spuogus galima spaudyti.

O kur jus radote mano pasisakyma, kad man per veido valyma nespaude? g.gif As sakiau, kad man SPUOGU niekada nespaudydavo ne viena kosmetologe pas kuria teko lankytis, o inkstiriukus tai, be abejo, kad spaudo, kaip kitaip juos mechaniniu budu isimsi blink.gif Taigi, sikart ir spuogus spaude, ir netgi toje vietoje, kur uzdegimukas buvo...
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 12, 21:02)
Kiek dienu po tokio valymo atrodet blogai?

Kokias 4-5 dienas stengiausi namie sedeti, kazkaip keistai pasirode, kad zaizdeles isdraskytos sunkiai gijo verysad.gif Bet as ne tik veido valyma dariausi, bet dar ir antakius pasitvarkiau truputi ir veido depiliacija karstu vasku, vienu zodziu, ka siandien turiu po sio apsilankymo, tai dvi savaites gydymo, ryt vel vizitas pas dermatologa, ir bijau, kad dar ne pabaiga verysad.gif
Atsakyti
Gerai kad nesupuliavo zaizdeles po tokiu proceduru...

Kaip suprast kainas pas Virginija is Sarkuvos 8. Ziurejau internetiniame puslapyje grozio rojus, tai tenai viskas issmulkinta, veido valymas tiek, kauke tiek ir t.t. Tai viska reikia sumuot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 12 spalio 2009 - 21:27
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 12, 22:15)
Gerai kad  nesupuliavo zaizdeles po tokiu proceduru...

Jau po visko, pati kosmetologe patare man juos tik gryzus antibiotikais pasitepti... Siai dienai zaizdeles jau uzgyje ir viskas tvarkoje, ne del spuogu spaudymo man galva skauda del pasekmiu
Vis delto, tikriausiai didziausia klaida padariau sutikusi pasidaryti depiliacija doh.gif
Atsakyti
Kodel? kad kartu tiek daug proceduru, kurios nesuderinamos?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 12, 22:15)
Gerai kad  nesupuliavo zaizdeles po tokiu proceduru...

Kaip suprast kainas pas Virginija is Sarkuvos 8. Ziurejau internetiniame puslapyje grozio rojus, tai tenai viskas issmulkinta, veido valymas tiek, kauke tiek ir t.t. Tai viska reikia sumuot?

Nereikia sumuot, veido valymas 50 lt, po to ji dar ozono procedura padaro, tai uz ta dar 5 lt, bet jei nenoresit, tai jos galesit atsisakyti smile.gif
Atsakyti
Ne, tikrai pas ja neisiu, kai toks dalykas buvo. Man mano veidas brangus... Turiu kas proceduras man padaro ir taip, kaip man patinka smile.gif

PS Ar Virginija veida brinkina ar garina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 12 spalio 2009 - 21:39
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 12, 22:29)
Kodel? kad kartu tiek daug proceduru, kurios nesuderinamos?

Kadangi veido depiliacijai ryzausi pirma karta, tai pasiklausiau, ar gerai cia odai veido valymas ir depiliacija, nes bijau, kad galbut odai nepatiks, bet sake, kad viskas cia ok, uzdes kaukyte ir nuramins oda... Kita diena, pasirode padariniai, o pasekmes gydau po siai dienai doh.gif
Atsakyti
Visgi buvo uztersta ar gavosi alergine reakcija?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 12, 22:34)
Ne, tikrai pas ja neisiu, kai toks dalykas buvo. Man mano veidas brangus... Turiu kas proceduras man padaro ir taip, kaip man patinka smile.gif

PS Ar Virginija veida brinkina ar garina?

Tikrai nenoriu gasdinti, kad ten neitumete, nes buvo nemazai cia mergaiciu, kurios patenkintos ir dziaugiasi ten apsilankiusios ax.gif galbut tik mano odai netiko, dabar belieka tik gailetis, tikejausi sutaupyti, o gavosi taip, kad dvi savaites gydausi, tepliojuos vaistais ir dar nesibaigia... Dabar ir as jau galvoju, kaip galejau taip rizikuoti - juk veidu rizikuoju...
O veida brinkina kaukemis
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 10 12, 22:42)
Visgi buvo uztersta ar gavosi alergine reakcija?

Oda yra alergizuota
Atsakyti
Pasiskaicius tokiu istoriju norisi dziaugtis tuo ka turi, be jokiu proceduru... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 12 spalio 2009 - 22:01