Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(-Voveryte- @ 2009 11 01, 12:56)
Valio!!!! Lauksim visi kartu pigiu butu!!!! thumbup.gif Po tokiu straipsniu as vis pasidziaugiu, kad nepaskubejau nusipirkti kokio atpigusio butelio. Dabar ramiai galima laukti vasaros ir ziuresime, kas cia dar bus. Man tik baisu, kad koks bankas neuzluztu, nes tada likciau ir be buto, ir be pinigu. biggrin.gif
Papildyta:
O tu gal irgi esi tas pats woras is delfio? blush2.gif  ax.gif  ax.gif   smile.gif

ne, aš ne tas voras... lotuliukas.gif , bet delfy skaitau ax.gif
aš taip pat prie tų, laukiančių, laiku pardaviau ką turėjau, dabar sėdžiu laukiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 01 lapkričio 2009 - 20:20
Plakuosi ir aš į laukiančių būrelį blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 11 01, 21:40)
Plakuosi ir aš į laukiančių būrelį  blush2.gif  4u.gif

Butu labai gerai, kad visi turetu kantrybes ir nepirktu butu kol kainos nenusileis iki normaliu t.y 1vidutinis atlyginimas uz 1m2 ( apie 1700lt/m2 siuo metu)
Atsakyti
QUOTE(arvisa @ 2009 11 01, 22:47)
Butu labai gerai, kad visi turetu kantrybes ir nepirktu butu kol kainos nenusileis iki normaliu t.y 1vidutinis atlyginimas uz 1m2 ( apie 1700lt/m2 siuo metu)

Tikrai sulauskim smile.gif Atsiras , aks pirks ir brangiau , bet tik laikinai smile.gif Nes , kitaip , kuo tolaiu tuo labaiu zmones netures uz ka pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saw @ 2009 11 02, 12:28)
Tikrai sulauskim smile.gif Atsiras , aks pirks ir brangiau , bet tik laikinai smile.gif Nes , kitaip , kuo tolaiu tuo labaiu zmones netures uz ka pirkti smile.gif

sulauksit, bet ar nemanot, kad ir vel bus bumas? ir kainos vel soktels, ar manot, kad pasirinkimas bus labai didelis ir pardavejai konkuruos noredami parduoti?
Atsakyti
O as turiu 1 kamb. buta ir noreciau ji pakeisti i didesni, kazi buna cia tokiu variantu ar tik mano svajones biggrin.gif na aisku skirtumas butu sumokamas, gal kas zino norinciu? Vilnius
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 11 03, 14:09)
ar manot, kad pasirinkimas bus labai didelis ir pardavejai konkuruos noredami parduoti?

as manau, kad taip, pasirinkimas bus nemazas. Jau dabar paziurejus i skelbimus matosi didele kolektyviniu sodu ir pan. pasiula. Zodziu, iskilus reikalui, zmones puole pardavineti is pradziu ne pirmo butinumo objektus. Bet kas po to? manau ateis ir gyvenamojo busto eile. g.gif
Atsakyti
Kam idomu:

http://vz.lt/straips...ija_dar_negali2

Butų kainos nenustoja kristi tiek senų, tiek naujų butų segmente, praneša NT konsultacijų bendrovė „ICA Real Estate“. Šiemet trečią ketvirtį Lietuvos miestuose naujos statybos butai pigo 1-4%, o senos statybos butų kainos smuko 4-6%. Pasak bendrovės atstovų, kol kas apie stabilizaciją dar negalima kalbėti.
Atsakyti
Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos pirminės daugiabučių rinkos apžvalga (2009.10)
http://www.ntspekuli...zvalga__200910_

Į tą pačią temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MatasM @ 2009 11 05, 13:24)
Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos pirminės daugiabučių rinkos apžvalga (2009.10)
http://www.ntspekuli...zvalga__200910_

Į tą pačią temą smile.gif

NT bus galima pirkti, kai Vilniuje kainos bus panasios kaip Rygoje kur
vidutinė daugiabučiuose esančių butų kaina šių metų spalio mėn. sudarė 459 eurų (1585 Lt) už kv. m.
Atsakyti
QUOTE(arvisa @ 2009 11 06, 22:08)
NT bus galima pirkti, kai Vilniuje kainos bus panasios kaip Rygoje kur
vidutinė daugiabučiuose esančių butų kaina šių metų spalio mėn. sudarė 459 eurų (1585 Lt) už kv. m.

aš tai pirkčiau jei būtų už 2000 lt/kv.m, bet kol kas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2009 11 03, 13:47)
turiu 1 kamb. buta ir noreciau ji pakeisti i didesni

Ir aš taip pat bigsmile.gif
Ir žinau, kad dabar yra gana palankus metas 'išsikeist' į didesnį butą, ale stabdo 1 priežastis - neturiu tam lėšų (imt iš bankų paskolą šiuo metu - tolygu savižudybei) lotuliukas.gif
Atsakyti