Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas

QUOTE(solo @ 2010 03 21, 23:43)
Kainos tik krenta krenta...  tai kur jūs, pirkėjai, kodėl nepasipila džiaugsmo šūksniai "pagaliau nusipirkome pigų butą"! biggrin.gif Arba kokiu metu čia reiktų tikėtis nusipirkusiųjų pigiai antplūdžio?

Nera dar jusu laukiamu dziaugsmo sukiu, nes kantrus zmones dar vis laukia zemesniu kainu.
Kai bus palankios kainos, tada ir pirksime. O tada bus ir sukiai.
O kai kam teks tik pasiguosti ir kantrybes pasimokyti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 22 kovo 2010 - 15:56
QUOTE(broniusdzukas @ 2010 03 21, 13:38)
drinks_cheers.gif Dar butų kainos pakris iki 30~40 procentų,smarkiau butų kainos pradės kristį no vasaros iki žiėmos.

is kur zinai? kas sake? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 03 22, 17:35)
is kur zinai? kas sake?  g.gif

Niekur su ponu tuo nesusidūrėt dar? lotuliukas.gif
Jis jau tą patį ir panašius pareiškimus rašinėja nežinau nuo kada (nuo pernai žiemos lyg užtikau), bet visam internete tai tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2010 03 22, 15:50)
Nera dar jusu laukiamu dziaugsmo sukiu, nes kantrus zmones dar vis laukia zemesniu kainu.
Kai bus palankios kainos, tada ir pirksime. O tada bus ir sukiai.
O kai kam teks tik pasiguosti ir kantrybes pasimokyti..

Būtent...Dar tikrai nereikia skubėti.
Atsakyti
QUOTE(Nafa @ 2010 03 21, 22:30)
serga zmogus

Nemanau. schmoll.gif Man atrodo, kad tai labai protingas ir simpatiskas zmogus... mirksiukas.gif Man jis visai netrukdo ir net pakelia nuotaika. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 22 kovo 2010 - 21:42
QUOTE(b3b @ 2010 03 22, 22:42)
Nemanau. schmoll.gif  Man atrodo, kad tai labai protingas ir simpatiskas zmogus... mirksiukas.gif Man jis visai netrukdo ir net pakelia nuotaika. thumbup.gif

na jo, kiekvienam savo humoras (;
o del kainu... musu stebuklu salyje situacija yra nenuspejama, bet vis delto nesimato del ko kainos galetu augti. O ka NT smoge - tie arba jau pardave, arba bankrutavo.. taigi pirkejams reiketu orientuotis i pesimistini varianta - pigius butus reik "gaudyti", nepanasu, kad atsirastu masinis pigaus busto pasiulymas.. unsure.gif
Atsakyti
o kokia jusu nuomone apie toki namuka
http://www.aruodas.l...namuju/2-136479
jo kaina irgi turetu dar kristi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 03 23, 18:26)

nu kokie 5k turetu nukristi, o siaip reikia su pardaveju deretis. Siaip pagal nuotrauka nematyti ar ten yra gatve prie namo, ar koks sunkelis, per kuri palijus bus neimanoma pravaziuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 03 23, 17:26)

nuvaziuokite apsidairyti jei dar nebuvote. Man ten is principo baisi vieta, kad ir koks namas geras ar gera kaina butu. Plynas laukas su nebaigtom statybom, salia kazkokios isgriuve fermos su kazkokiais aukstais apgriuvusiais statiniais (pavojinga vieta vaikams) ir dar netoliese judrus kelias. Geriau jau dairytis kitoje kelio puseje arba namo arba sklypo jei jau tas rajonas patogus kazkuo. Ten bent jau fermu ir lentpjuves nera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzinute @ 2010 03 27, 18:53)
nuvaziuokite apsidairyti jei dar nebuvote. Man ten is principo baisi vieta, kad ir koks namas geras ar gera kaina butu. Plynas laukas su nebaigtom statybom, salia kazkokios isgriuve fermos su kazkokiais aukstais apgriuvusiais statiniais (pavojinga vieta vaikams) ir dar netoliese judrus kelias. Geriau jau dairytis kitoje kelio puseje arba namo arba sklypo jei jau tas rajonas patogus kazkuo. Ten bent jau fermu ir lentpjuves nera  rolleyes.gif

buvau. ir manau kad nauji rajonai is karto nepasistato, kazkas pradeda gyvent laukuose ir tarp statybu smile.gif ir dar manau kad si kaina yra gana padori rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip už neįrengtą namą ir nesutvarkytą aplinką - ne tokia ir padori ta kaina. O jei dar aplinka laukai ir skersvėjai, tai... Vln taip pat sočiai tokių namų plynuose laukuose. Jokio "dizaino". Ir taip bus visą laiką, miškai per kelis metus neužauga. O kur jie augs, jei aplink tokie patys namai?
Atsakyti
Skelbimų svetainėse – laukinės džiunglės
Skelbimų svetainėse esantys nekilnojamojo turto skelbimai neretai yra seni, todėl klaidina tiek pirkėjus, tiek pardavėjus. Šiose svetainėse pasitaiko ir suklastotų skelbimų. Pateikdami juos brokeriai ieško klientų.
http://vz.lt/2/strai...kines_dziungles
Atsakyti