QUOTE(modestasta @ 2007 05 31, 23:24)
Na ir prisiskaiciau
Niekada nesupratau, niekada turbut ir nesuprasiu tokiu , kurios "nori" vaiko, bet bijo prarasti savo grazia figura "nutysusios krutines ir atseit "issitampiusios tarpvietes" tai negimdykit visai, negimdykit vaiku ir gyvenkit visa amziu lieknos, graziomis figuromis
Mano dukrytei 1.5m as vis dar maitinu ir nematau cia nieko gedingo galvokit ka norit ir nesu Maryte Melnikaite, o tiesiog mama, kuriai vaikas gyvenime yra pirmoi vietoi ... Ir nesu nei issekusi nei isplerusi nei su nutysusiom krutim ir maitinsiu kol turesiu pieno .
Ir man keistas kaikuriu poziuris
Maitinimas nera tik vaikui pieno atsigerimas tai yra artumas galu gale bendravimas su mama , kontaktas vaikui reikia buti salia mamos galu gale juk tai musu vaikas , niekas ir nesako maitinti iki 5 metu , bet jei yra pieno ir nutraukia kokiu puses metu tai man yra nesuvokiama....
P.S CIA MANO NUOMONE
O dabar lauksiu puolimo

Niekada nesupratau, niekada turbut ir nesuprasiu tokiu , kurios "nori" vaiko, bet bijo prarasti savo grazia figura "nutysusios krutines ir atseit "issitampiusios tarpvietes" tai negimdykit visai, negimdykit vaiku ir gyvenkit visa amziu lieknos, graziomis figuromis

Mano dukrytei 1.5m as vis dar maitinu ir nematau cia nieko gedingo galvokit ka norit ir nesu Maryte Melnikaite, o tiesiog mama, kuriai vaikas gyvenime yra pirmoi vietoi ... Ir nesu nei issekusi nei isplerusi nei su nutysusiom krutim ir maitinsiu kol turesiu pieno .
Ir man keistas kaikuriu poziuris

P.S CIA MANO NUOMONE
O dabar lauksiu puolimo

mano mažiukui greit 6 mėn. maitinu MP ir jau košytes ragaujam, nes lyg to MP jam trūksta; bet džiaugiuosi kiekvienu MP lašeliu, kad jo vis dar yra ir kad mano mažiuliui toks jis skanus

esu laiminga, kad galiu duoti savo kūdikiui MP, nes visada apie tai svajojau, turbūt ta teigiama motyvacija padėjo išsaugoti MP net per užslinkusius pogimdyvinės depresijos debesis, kai ašaros riedėjo, kai ašaros liejosi...o ir tos ašaros pamažu išdžiuvo, nes sustodavau ir stipriai viską pergalvojusi apsiramindavau, nes prieš akis buvo jis, mano mažyliukas, kuriam reikėjo ne ko kito, o mamytės pienuko...
kad jo būtų kuo ilgiau, pati tikrai nesiruošiu dirbtinai stengtis nutraukti...
aj, išsiliejau...