Įkraunama...
Įkraunama...

Tik motinos pienas - iki kada?

QUOTE(ingalp @ 2007 06 07, 06:16)
nu jo, tikrai labai didelis doh.gif . o vaikai šiaip gėdos jausmo neturi ir jiems nesvarbu kur bučiuot. pasiilgo žindimo, tai ir bučiuoja krūtį. tai natūralu ir visai nejuokinga. čia mes, suaugę, jiems įvarinėjam visokius įpročius, kur bučiuot, kada ir t.t.  o šiaip vaikai reiškia savo jausmus natūrliai - žindomiems vaikams mamytė neatsiejama nuo papo, todėl ir sako "myliu papą". tarp kitko, buteliuku maitinti vaikai lygiai taip pat prisiriša prie buteliuko ar žinduko. tai čia kas geriau - myliu buteliuką, ar myliu papą? bet šiaip su tavim beprasmiška ginčytis. rolleyes.gif  tu įsitikinusi, kad vaikams MP vos ne nuodingas, sukelia alergijas ir kt. taigi, manau tau mieliau girdėti ir visai nejuokinga, kaip vaikas "mylį" butelį ar soskę rolleyes.gif

siaip vaikams gedos jausmas atsiranda jau 6 menesi.
o kai 2 metu vaikas buciuoja papa-man atrodo nenaturalu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 07, 06:57)

ax.gif  Na siaip as ten gincijausi del to,kad kudiki pirmais menesiais butina maitint MP,  iki metuku patartina, o kaip paskui,tai as savo nuomones neisreiskiau  blush2.gif  Bet siaip man tikrai netrukdo,jei kitos mamytes nori maitint iki 2 ar 3 metuku.

na su tavim sutinku pilnai.bet kartais taip neiseina. bigsmile.gif
bet kai maitinamas 2 ar 3 metu vaikas(ne kudikis) man bjauru.
na cia mano nuomone. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 07, 18:38)

blink.gif oba blink.gif
nu ir kur tu čia tokį išminties perlą radai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 07, 18:38)
o kai 2 metu vaikas buciuoja papa-man atrodo nenaturalu.
Papildyta:

na su tavim sutinku pilnai.bet kartais taip neiseina. bigsmile.gif
bet kai maitinamas 2 ar 3 metu vaikas(ne kudikis) man bjauru.
na cia mano nuomone. tongue.gif

Na man normalu max iki 3metu. Aisku buna ir iki 7metu maitina, bet tai jau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 06 07, 19:45)
blink.gif oba blink.gif

Nu ir man kazkaip keista pasirode, kad nuo 6 men vaikas jau turi gedos jausma. Sakyciau, jis pazista tik dziaugsma ir pykti tuo metu, gedos jausmas tiksliai nezinau nuo kada, bet gal tik nuo kokiu metu g.gif Na o del tos kruties tai juk vaikas jei ir turetu gedos jausma,tai tikrai nezino,kad tai daryti blogai. Juk mama nesakys,kad tu nebuciuok kruties, nesiglausk, tai gedinga ir negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 07, 16:45)
blink.gif oba blink.gif

siaip zinojau sita jau anksciau,bet kaip tik sio menesio zurnaliuke"mazylis" parasyta apie tai.
pasidomek jei netiki.
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 07, 20:24)
siaip zinojau sita jau anksciau,bet kaip tik sio menesio zurnaliuke"mazylis" parasyta apie tai.
pasidomek jei netiki.

na mano vaikai tikrai nuo 6 mėn gėdos jausmo neturėjo schmoll.gif . ten gal kokiam kitam kontekste tai parašyta. ir iš vis, kiek pamenu gėdos jausmas gal tik nuo kokių 3 metų atsiranda
Atsakyti
pasidomek jei netiki.

Sveika parasyk kuriam psl. susidomejau ir as tik neturiu kada skaityti viso zurnalo g.gif
Atsakyti
Maniškei 1,5 metukų ir pieno ji nori.. retinu pamažu, bet žiūriu, kad tai užtruko, o staigiai nutraukt nesinori...
Atsakyti
pasidomek jei netiki.

O jus ir tikit,ka zurnalai raso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Charming @ 2007 06 07, 12:56)
Buivydiene, mano mergyte be galo myli ir mane, o jusu poziuris ir egocentriskumas man nepriimtinas. doh.gif

drinks_cheers.gif pritariu. net nemalonu skaityt tokius pasisakymus. ir iš vis labai keista, kad taip rašo 3 vaikų mama g.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 06 07, 19:24)
Sveika parasyk kuriam psl. susidomejau ir as tik neturiu kada skaityti viso zurnalo  g.gif

o tu turedama 1 vaikai net zurnalo neturi kada paskaityt. g.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 08, 04:39)
O jus ir tikit,ka zurnalai raso? g.gif

aklai netikiu,bet paskaitau.o kuo tu tiki?
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 06 08, 12:12)
drinks_cheers.gif pritariu. net nemalonu skaityt tokius pasisakymus. ir iš vis labai keista, kad taip rašo 3 vaikų mama g.gif

o tu ir neskaityk.jei visos galvotumem kaip tu ,tai ir tema neturetu tokio pavadinimo.ji vadintusi"maitinu iki begalybes"
o ka tavo manymu turi rasyt 3 vaiku mama?apie nesveika pasisventima vaikams iki grabo lentos,apie maitinima mp ir daugiau nieko neduokim bigsmile.gif
cia kazkada prasei mano nuotraukos(neatsimenu kokioj temoj)
kaip tavo manymu turi atrodyti 3 vaiku mama?su skarele ilgu sijonu,rauksletu veidu nuo rupesciu,sugrubusiomis rankomis nuo darbu?
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 08, 16:54)
aklai netikiu,bet paskaitau.o kuo tu tiki?

Profesionaliais gydytojais bei rimtesne literatura,paremta tyrimais. Aisku ji bengant laikui kazkiek praranda verte. Juk kas buvo pries keliasdesimt metu,siandien jau gali atrodyti bobuciu ismislas ir padarius kazkokius naujesnius tyrimus,pasirodytu kad tai visiska netiesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 08, 17:00)
1) o tu ir neskaityk.jei visos galvotumem kaip tu ,tai ir tema neturetu tokio pavadinimo.ji vadintusi"maitinu iki begalybes"
2) o ka tavo manymu turi rasyt 3 vaiku mama?apie nesveika pasisventima vaikams iki grabo lentos,
3) apie maitinima mp ir daugiau nieko neduokim bigsmile.gif
4)cia kazkada prasei mano nuotraukos(neatsimenu kokioj temoj)
5) kaip tavo manymu turi atrodyti 3 vaiku mama?su skarele ilgu sijonu,rauksletu veidu nuo rupesciu,sugrubusiomis rankomis nuo darbu?

1) tikrai ne biggrin.gif
2) apie sveiką pasišventimą vaikams
3) apie maitinimo MP naudą fizinei ir psichinei motinos ir vaiko sveikatai
4) aš neprašiau tavo nuotraukos. kažkas kitas prašė
5) man neįdomu kaip tu atrodai. pažįstu daugybę 3 vaikų mamų - jos atrodo nuostabiai, nes jų akyse gyvena meilė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 08 birželio 2007 - 16:07