Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl buteliukų kenksmingumo

as ir kaip tik vakar skaiciau vcisa instrukcija, bet nk neradau g.gif schmoll.gif , gal nepatrasyta buvo ar yra ar nera g.gif , man ir butu idomu kur rasti ta uzrasa su kenksmingumu arba be jo.
Papildyta:
QUOTE(DaG @ 2009 10 14, 10:50)
Sveikos, mamytes!
Bukit geros, skirkit minute laiko  4u.gif

http://www.######/f/...m55/answers/new
aciu

man irgi nuorodos nerodo
Papildyta:
o apie ka ten raso???
Atsakyti
As labai abejoju ar parasyta,kad i buteliuku sudeti ieina BPA.Zinau ,kad senesni Avent buteliukai, tie kurie yra su melyna spalva ant dezutes, yra su BPA. Nauju Avento buteliuku be BPA pakuote yra auksines spalvos,ir didelem raidem uzrasyta 0% BPA. Beje, ir patys buteliukai su storesnemis sienelemis,gelsvos spalvos. Jie ir kainuoja truputi brangiau.
Zodziu,turi buti parasyta 0% BPA ant pakuotes smile.gif
Atsakyti
aciu Dovileja
reiskia mano buteliukai su BPA doh.gif doh.gif verysad.gif , bet kazin tie buteliukai naujieji tikrai be BPA ar tik taip raso kad nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(cioliuke @ 2009 10 20, 00:07)
aciu Dovileja
reiskia mano buteliukai su BPA doh.gif  doh.gif  verysad.gif , bet kazin tie buteliukai naujieji tikrai be BPA ar tik taip raso kad nera g.gif

zinok jeigu uzrasyta ant pakuotes, kad be tai ir bus be. zimios kompanijos nerizikuoja savo vardu, nes jeigu turinys neatitinka uzraso ant pakuotes, tu laisvai juos gali paduot i teisma ir prisiteist nemazus pinigelius. nemanau ar jie sito siekia.
Atsakyti