Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ir pirmam vaikiukui, ir dabar antram naudojam Pampers, thumbup.gif . Plonyciai, puikiai sugeria, gera forma, nesunta... mirksiukas.gif
Atsakyti
mes naudojam Pampers,bandem Hugies,bet man jie tokie nemalonus,kieti ir siurkstus ax.gif
Atsakyti
Visokius bandėm, patogiausi Pampers buvo, bet jie labai alergizuoja odą, tai naudojam Hugies, nors jie kartais ir praleidžia ir kietoki atrodo, bet užtat oda dabar atsigavusi 4u.gif
Atsakyti
Aš saviškei dabar trys dyyyydelius pakius Libero nupirkau. Šiaip man jie labiausiai patinka. Geriausia oda vaiko su jais. Labai nepatinka pampers.... Jie mat tokie kaip sintetiniai atrodo - prikimba prie vaiko užpakalio - vos nuplėšiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaites, o is kur jus gaunat vakaru Europai skirtų sauskelnių. Aš paskaičiau jūsų komentarus, kad tos geresnės. Bet pati kiek žiūrėjau, tai visur parduodamos sauskelnės (naudoju Huggies) pagamintos Lenkijoje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2010 02 28, 03:07)
Mergaites, o is kur jus gaunat vakaru Europai skirtų sauskelnių. Aš paskaičiau jūsų komentarus, kad tos geresnės. Bet pati kiek žiūrėjau, tai visur parduodamos sauskelnės (naudoju Huggies) pagamintos Lenkijoje verysad.gif

Per skelbimus reikia ieškoti mirksiukas.gif Tikrai nemažai yra siūlančių 4u.gif
Atsakyti
mes praktiskai visa laika naudojame Huggies pampersus.. man jie kazkaip daugiau talpina sysiuko ax.gif tik dabar, kai jau pampersa uzdeti sudetinga, naudojame Pampers, zalius triusikelius berniukams 4u.gif
Atsakyti
Esame išbandę įvairių prekių ženklų sauskelnes tačiau Huggies "nugalėjo": nedirgina odelės, nešunta. Jie nedaug storesni už Pampers, tačiau talpina daugiau šlapimo. Pvz., su Huggies mes išmiegam iki ryto, o Pampers reikėdavo keisti nakties metu...
Atsakyti
Mes irgi isbandem huggies, tai man turbut jie mieliausi is iki siol bandytu, ir, beje, dar ne karto nepraleido pro sona mirksiukas.gif
Atsakyti
as bandziau tik huggies ir pampers tai man pampers super viskas o va su huggies vis slapia rasdavau ir uzdedu normaliai visas puses patikrinu bet bodikas vis slapias budavo o su pampers viskas norm 4u.gif ax.gif dar iki siol guli vienas huggiukas bet vis neprisiruosiu sunaudot, paliksiu extra atvejui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *INSOMNIA*: 01 kovo 2010 - 00:19
Mano manymu pacios geriausios sauskelnes - BAMBO. Ekologiskas produktas, be jokiu losjonu, kvapikliu. Tik su jom mano vaikui praejo berimas.
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 01, 03:01)
Mano manymu pacios geriausios sauskelnes - BAMBO. Ekologiskas produktas, be jokiu losjonu, kvapikliu. Tik su jom mano vaikui praejo berimas.

Jeigu vaikas alergiskas - ekologiskos sauskelnes tikrai geriausias pasirinkimas, beje, man ir Moltex pasirode tikrai ne ka blogesnes nei Mambo thumbup.gif
Atsakyti