Visokius bandėm, patogiausi Pampers buvo, bet jie labai alergizuoja odą, tai naudojam Hugies, nors jie kartais ir praleidžia ir kietoki atrodo, bet užtat oda dabar atsigavusi
Aš saviškei dabar trys dyyyydelius pakius Libero nupirkau. Šiaip man jie labiausiai patinka. Geriausia oda vaiko su jais. Labai nepatinka pampers.... Jie mat tokie kaip sintetiniai atrodo - prikimba prie vaiko užpakalio - vos nuplėšiu
Moteris iš prigimties yra angelas... Bet jeigu jai pakerpa sparnus, ji susiranda šluotą...
Mergaites, o is kur jus gaunat vakaru Europai skirtų sauskelnių. Aš paskaičiau jūsų komentarus, kad tos geresnės. Bet pati kiek žiūrėjau, tai visur parduodamos sauskelnės (naudoju Huggies) pagamintos Lenkijoje
Mergaites, o is kur jus gaunat vakaru Europai skirtų sauskelnių. Aš paskaičiau jūsų komentarus, kad tos geresnės. Bet pati kiek žiūrėjau, tai visur parduodamos sauskelnės (naudoju Huggies) pagamintos Lenkijoje
mes praktiskai visa laika naudojame Huggies pampersus.. man jie kazkaip daugiau talpina sysiuko tik dabar, kai jau pampersa uzdeti sudetinga, naudojame Pampers, zalius triusikelius berniukams
Esame išbandę įvairių prekių ženklų sauskelnes tačiau Huggies "nugalėjo": nedirgina odelės, nešunta. Jie nedaug storesni už Pampers, tačiau talpina daugiau šlapimo. Pvz., su Huggies mes išmiegam iki ryto, o Pampers reikėdavo keisti nakties metu...
as bandziau tik huggies ir pampers tai man pampers super viskas o va su huggies vis slapia rasdavau ir uzdedu normaliai visas puses patikrinu bet bodikas vis slapias budavo o su pampers viskas norm dar iki siol guli vienas huggiukas bet vis neprisiruosiu sunaudot, paliksiu extra atvejui