Man nr. 1 yra Pampers, ir plonos ir sugeria gerai.
Nr. 2 Happy, nors ir storos, bet visai patogios, nes didesnės tokios, o mano mergina tokia didesnė, tai nenuspaudžia šlaunyčių.
Dar bandėm Huggies, bet nepatiko, nes kietos labai ir nuėmus labai šlaunytės nuspaustos būdavo.
Mačiau jau yra kažkokių naujų Pampers premium (baltoje pakuotėje). Ar kuri bandėte? Va kokios
Nr. 2 Happy, nors ir storos, bet visai patogios, nes didesnės tokios, o mano mergina tokia didesnė, tai nenuspaudžia šlaunyčių.
Dar bandėm Huggies, bet nepatiko, nes kietos labai ir nuėmus labai šlaunytės nuspaustos būdavo.
Mačiau jau yra kažkokių naujų Pampers premium (baltoje pakuotėje). Ar kuri bandėte? Va kokios
Mes naudojam Pampers, patinka, kad jie plonyčiai, mažiukui tinka, nešunta. Dar bandėm Libero (mums buvo padovanoję), tai jie irgi neblogi, tik storesni, vasarai nepatiko, bet kai šalčiau irgi visai nieko. Libero dar patiko tai, kad jie nekuo nekvepia.
Tokių dar nemačiau
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 09 24, 12:23)
Tokių dar nemačiau

Mes naudojam pampers. Bandėm ir huggies, bet pirmieji labiau patiko. Plonesni ir siauresni tarp kojyčių, tad mažiui su pampersais patogiau

pampers

O mes nusiperkam skirtingu sauskelniu ir naudojam visas vienu metu, t.y. vienu pervystymu vienas dedam, kitu jau kitas. Siuo metu naudojam Hugies Premium, Hugies dzinsinius, Chicco, Pampers activ fit ir Pampers activ boy. Nera nei vienu idealiai geru, bet jas kaitaliojant su kitomis sauskelnemes visos yra pakankamai geros

Su pirmuoju lelium naudojau pamper, o kai jau pradejo vaiksciot - huggies kelnaites...
dabar naudoju pamper, nes haggis nepatinka. kazkaip leidzia man jie per sonus. atrodo gerai uzsegam, bet ... sonas buna daznai slapias
dabar naudoju pamper, nes haggis nepatinka. kazkaip leidzia man jie per sonus. atrodo gerai uzsegam, bet ... sonas buna daznai slapias
Pampers

Tinka Pampers ir Huggies, dazniau naudojau pampers
O nuo Bambo issuto, paraudo uzpakaliukas
Issigydem su pampersais

Pirmajam tai naudojau bet ką, kad papuolė: ir huggies, ir happy, ir kažkokius vokiškus mamia. O dabar mažiui tai naudojam pampers ir tikrai labai patenkinti

Labiausiai patinka Pampers, jie plonyciai, minkstuciai, gerai sugeria. Dar bandem Libero, sugeria irgi gerai, siaip jokiu priekaistu isskyrus tai, kad kieti, kaip "sarvai" uzsideda