Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliui

Apklausa: Kokias sauskelnes šiuo metu naudojate savo mažyliui (520 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(neven @ 2010 07 13, 12:12)
gal galit įdėti nuorodą, norisi apžiūrėti tą "stebuklą" 4u.gif

http://www.napnap.ru...ih_podguznikah/

Tik kad čia rusiškai parašyta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Solnecnaja @ 2010 07 15, 18:05)

Tik kad čia rusiškai parašyta.  ax.gif

Ačiū, rusiškai kol kas suprantu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eureka @ 2010 07 15, 17:00)
Aš irgi Huggies nenaudoju, kažkokios jos išsigimusios dabar. sad.gif Savo vyresnėliui naudojau, viskas buvo ok. Dabar savo mažiukui pabandžiui-visiškai nepatiko.
O japoniškos sauskelnės ir mane sudomino. Tikrai, gal galima paskaityti apie jas? Ir kokiu būdu užsisakyti?

Aš apješkojau visą internetą ir ebay, ir tt, tačiau jų Europoje ir Lietuvoje jų nėra ir užsakyti neįmanoma, jeigu tik kas nors iš savų nevažinėja į Rusiją. Mano vyras ten buna dažnai tai jis ir atvėža. Be to ir gimynės Maskvoje gyvena. Pačioj pradžioj paskaičiavau, kas sauskelnių reikia apie 200 per mėn. Gaunasi pora didelių pakavimų po 90-104 vnt. Tai ir atvežė iškarto 4 - užteko iki 2 mėnesio, po to dar karta atvežė. Iškart naujagimiuj pirkau Moony - jos brangesnes, bet skaitosi "elitinės" ir naujagimiais geriausiai tinka nes turi iškirpą bambūtei ir jokių gumelių ant nugaros kad nenugulėtu. O dabar Merries perku, ir pigiau truputi, bet man ir kokybė labiau patinka - kaip minkšta flanelė ir plonos labai o sugėria tai tikrai daug. Japonai sauskelnės daro taip, kad vidinis sluoksnis banguotas ir neduoda prilipti prie odos visuose sauskelnese. O kainuoja vidutiniškai 90 lt didėlis įpakavimas po 100;90;80 vnt - priklauso nuo dydžio. Maskvoje jie laikomi brangiausiais sauskelnėmis tačiau visi kas gali sau tai leisti tik juos ir naudoja. Gaila bus jeigu negalėsiu iki galo jų pirkti, nes po jų jokių kitų nenorių - ir chemijos kvapas nuo jų ir kietos paliginus ir sintetinės kažkokios labai. Nebent dar Pampers... g.gif Jei kam reikia, tai aš galių duoti telefono numerį Maskvoje ir parduotuvės adresą kur jų yra už normalia kaina (nes svyruoja visur) ir ne falsifikuotus.
Atsakyti
Patys pirmieji buvo Pampersai.. pasirode kad nuo ju paraudo maziuko uzpakaliukas, tada naudojom Huggies.. bet anuos jis nuolat prakakodavo (kai smarkiai saudydavo skystai) biggrin.gif tai vel naudojam pampersus, beje angliskus. kol kas esu jais patenkinta ax.gif nei beria, nei prasiusina. tiesa, pabandem kazkokius Bambino, tai juos uzdedu labai trumpam kai reikia prie kakojima (nes jau aisku mazdaug kada vaikas ta darys) arba pries maudymes, zodziu, kai reikia sauskelnes keisti trumpam. nu ir nieko tie Bambino, pigesni ryskiai ax.gif
Atsakyti
huggies
Atsakyti
QUOTE(Solnecnaja @ 2010 07 15, 18:05)

Tik kad čia rusiškai parašyta.  ax.gif

daiktas tai atrodo geras, bet ir kaina atitinkama blink.gif
Atsakyti
Pampers pradejau ir toliau laimingai naudojam thumbup.gif
Atsakyti
Iš pradžių naudojom angliškas Huggies, be gavom dovanų Pampers smile.gif Pampers atrodo geresni ir patogesni:)
Atsakyti
bandem ir huggies ir pampers. Tai nuo haggies susdavo truputi ir prasisiodavo ir prakakodavo. Tai naudojam pampers ir viskas ciki, net nereikia jokiu nei kremuku nuo issutimu nei ko. Ir jie daug plonesni ir geriau apglunda ir nenuspaudzia.
Atsakyti
mums geriausi pampers thumbup.gif
Atsakyti
Mums labiausiai patika pampers thumbup.gif
Atsakyti
mes is pradziu naudojom pampers, bet isbere uzpakaliuka verysad.gif tai dabar bandom huggies (lyg jau ir geriau, nors dar tik pora dieneliu naudojam) smile.gif
Atsakyti