Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO KLUBAS

QUOTE(light blue @ 2009 09 25, 17:01)
kur visos? per dieną tik DVI žinutės??> blink.gif supildžiau paraišką, paskaimbinau į švietimo skyrių, pasakyti, kad dalyvaujam, pasakiau sumą, už kurią susirinkau visko, pasakė KODĖL TIEK MAŽAI? smile.gif Ten suma apie 3000lt. Sakė VB reiks pristatyti mokyklas, tikiuosi gerai pristatys ax.gif Aš jau lentynas išsituštinsiu ir lauksiu priemonių lotuliukas.gif Ir  po to baronkos skylę tuščiose lentynose dėsiu biggrin.gif

aš jau išsiunčiau šiandien, bet okiam švietimo skyriui nepranešėm schmoll.gif
bet kokia suma pas tave blink.gif blink.gif blink.gif
aš žymiai mažesnę surinkau, jei paskaičiuočiau, nes sunervino, kad negalima vadovėlių verysad.gif verysad.gif verysad.gif mes per visą mokyklą ir per visas klases teturim kokius 8 vadovėlius verysad.gif
Papildyta:
Teatre, primink, kas buvau ankščiau blush2.gif

Diasają jau įsipratino akys biggrin.gif o tavo pamačiau ir pasimečiau
Atsakyti
Kaip šaunu, kad tiek dalyvaujančių dėl tų priemonių thumbup.gif pas mus tai kažkaip niekas niekur nieko nekalba arba apsimeta, kad nežino lotuliukas.gif taigi niekur nedalyvaujam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2009 09 25, 17:37)
O tu jau išsiuntei? Ar reikia prisiduot švietimo skyriui?

tai juk sakau, kad reik VB (nežinančioms, tos raidės mūsų kuratorės trumpinys smile.gif )prisiduoti.
QUOTE(ruzava @ 2009 09 25, 19:14)
aš jau išsiunčiau šiandien, bet okiam švietimo skyriui nepranešėm  schmoll.gif
bet kokia suma pas tave blink.gif  blink.gif  blink.gif
aš žymiai mažesnę surinkau,

na sakė čia dar mažai, komunikatorių ir kito neaiškaus daikto net neėmiau smile.gif Lai duoda plakatų, pratybų sąsiuvinių, keletą priemonių, tą lentą ir man liuks.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2009 09 25, 20:04)
tai juk sakau, kad reik VB (nežinančioms, tos raidės mūsų kuratorės trumpinys smile.gif )prisiduoti.

na sakė čia dar mažai, komunikatorių ir kito neaiškaus daikto net neėmiau smile.gif Lai duoda plakatų, pratybų sąsiuvinių, keletą priemonių, tą lentą ir man liuks.

Tai pirmadienį ir prisiduosim pioneer.gif Gal kai tu gavai tiesiai iš jos tai kažkoks prierašas dėl prisidavimo buvo, nes aš tai net pagalvojus nebūčiau, kad reik dar kažkam skambint, pati internete susiradau, nes mūsų vė..a vėl nerado mokyklos pašte doh.gif tai ir savo valdžiai pranešiau tik dėl to, kad info apie mokyklą reikėjo. Biesina jau mane tvarka, kai viską sužinai iš kitų ir turi eit iš savų vos ne aggressive.gif išsimušinėt, ir dar negauni mega_shok.gif

Mano sveikata visiškai į gerą pusę nesišviečia, nesuprantu, kas čia su manim darosi. Visą pavasarį prasirgau su trumpom pertraukom, dabar vėl nuo pat rudens pradžios snarglys iš paskos tempiasi, neprašneku. O dar vaiką į baseiną užrašius, bet vest negaliu serganti unsure.gif . Tai jei taip ir toliau, tai metai bus brrrr... Gal žinot kokių stebuklingų liaudiškų metodų kaip organizmą sustiprinti?
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2009 09 25, 20:37)
Tai jei taip ir toliau, tai metai bus brrrr... Gal žinot kokių stebuklingų liaudiškų metodų kaip organizmą sustiprinti?

mano bendradarbė psichologė buvo pastovus ligų maišas, kol nesusiėmė ir nenuėjo pas kažkokį homeopatą. tai visą pavasarį ir va kol kas dar nėra sirgusi. ir kuom ji labai džiaugiasi, kad tos profilaktinės imuniteto stiprinimo tabletytės labai pigios, iki 10lt, nepalyginsi su tuo, kiek anksčiau išleisdavo ax.gif
nenoriu daryt reklamos biggrin.gif tik sakau, ką kiti bando ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 09 24, 22:40)
nu nu, ir kas per žaidimai ?  bigsmile.gif
labai noriu paįvairinti veiklą su priešmokykliniais, tai kad jau prasitarei, pakuždėk visoms  biggrin.gif
Ten visokie iš "LOGIS" serijos. Negaliu nuorodos įmest, nes svetainė naujinama smile.gif .

QUOTE(light blue @ 2009 09 25, 17:01)
supildžiau paraišką, paskaimbinau į švietimo skyrių, pasakyti, kad dalyvaujam, pasakiau sumą, už kurią susirinkau visko, pasakė KODĖL TIEK MAŽAI? smile.gif Ten suma apie 3000lt. Sakė VB reiks pristatyti mokyklas, tikiuosi gerai pristatys ax.gif
Ai nu! blink.gif Jei jau tokie klausimai, tai reikia ir man nors pabandyti g.gif .

QUOTE(light blue @ 2009 09 25, 20:04)
Taigi aišku - Vilniaus Bankas! lotuliukas.gif

QUOTE(&joy @ 2009 09 25, 20:37)
Gal žinot kokių stebuklingų liaudiškų metodų kaip organizmą sustiprinti?
console.gif

Reikia imunitetą stiprinti, gerti vitaminą C, papildus su cinku, ežiuolės ekstraktais g.gif .

Aną temą mano prašymu moderatorė ištrynė ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 09 25, 20:50)
Ten visokie iš "LOGIS" serijos. Negaliu nuorodos įmest, nes svetainė naujinama  smile.gif .

Aną temą mano prašymu moderatorė ištrynė  ax.gif .[/b]

kai atnaujins, primink tą seriją, a jo mirksiukas.gif

4u.gif klopedija- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 09 25, 20:52)
kai atnaujins, primink tą seriją, a jo  mirksiukas.gif
Tik "pamink ant kulnų", jei užmiršiu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 09 25, 20:50)
mano bendradarbė psichologė buvo pastovus ligų maišas, kol nesusiėmė ir nenuėjo pas kažkokį homeopatą. tai visą pavasarį ir va kol kas dar nėra sirgusi. ir kuom ji labai džiaugiasi, kad tos profilaktinės imuniteto stiprinimo tabletytės labai pigios, iki 10lt, nepalyginsi su tuo, kiek anksčiau išleisdavo  ax.gif
nenoriu daryt reklamos  biggrin.gif  tik sakau, ką kiti bando  ax.gif

Reik ir man susiimt, nes jau visai suskydau. Homeopatija man patinka thumbup.gif tik kai vaikui gydytoja kažką iš tos serijos išrašo, kažkodėl kainuoja daaaaaaug brangiau, negu antibiotikų buteliukas. todėl visada maniau, kad homeopatija - brangus malonumas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 25 rugsėjo 2009 - 20:03
QUOTE(&joy @ 2009 09 25, 21:02)
Reik ir man susiimt, nes jau visai suskydau. Homeopatija man patinka thumbup.gif tik kai vaikui gydytoja kažką iš tos serijos išrašo, kažkodėl kainuoja daaaaaaug brangiau, negu antibiotikų buteliukas. todėl visada maniau, kad homeopatija - brangus malonumas unsure.gif

nu jei gerai pamenu, tai ji džiaugėsi, kad nedaug g.gif
bet kad nepameluočiau, įsipareigoju antradienį jos paklausti, kiek jai daugmaž kainuoja tie vaistukai pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2009 09 25, 21:02)
todėl visada maniau, kad homeopatija - brangus malonumas unsure.gif
Bet sveikas! user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 09 25, 21:19)
nu jei gerai pamenu, tai ji džiaugėsi, kad nedaug  g.gif
bet kad nepameluočiau, įsipareigoju antradienį jos paklausti, kiek jai daugmaž kainuoja tie vaistukai  pioneer.gif

Tai prašom ne tik kainą, bet ir pavadinimą vaistukų sužinoti, gal ne tik man bus naudinga mirksiukas.gif

Dėl sveikumo tai taip, dėl to man ir patinka. Ir dar dėl to man patinka mano vaiko gydytoja, kad nekemša antibų dėl kiekvieno kostelėjimo. Maniškis antibų tik ketvirtais savo gyvenimo metais paragavo, kai ausų uždegimas rimtas sugriebė, o šiaip homeopatinių gydytoja išrašydavo visada. Man baisu, kai gydytojos ir mamos jau kūdikiams vos suslogavus "apsidraudimui" antibiotikus kiša doh.gif
Atsakyti