Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO KLUBAS

Laba. Aš "šiukšlytėmis" pavadinau viską, kas nesusiję labai labai tiesiogiai susijusio su darbu smile.gif Jei jau tokios čystos temos turi būti doh.gif

Kaip turi atrodyti logopediniams vaikams sutikimas lankyti logo pratybas?
Vaivos juosta, gal ne apie socializaciją prašymas buvo ax.gif Aš prašiau apie soc įgūdžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2009 09 22, 11:42)

Vaivos juosta, gal ne apie socializaciją prašymas buvo ax.gif Aš prašiau apie soc įgūdžius smile.gif

Aš pasidariusi tokius paprastus - man tinka, pavaduotojai tiko, tėvams aišku. Nusiunčiau į paštą. smile.gif

Gal ir apie soc.įgūdžius. blush2.gif
Atsakyti
Laba. Aš "šiukšlytėmis" pavadinau viską, kas nesusiję labai labai tiesiogiai susijusio su darbu smile.gif Jei jau tokios čystos temos turi būti doh.gif

o aš manau, kad neturi būti tokios čystos blush2.gif cool.gif aš esu pliurpalas, ir noriu pliurpti apie viską biggrin.gif

aš esu įrašiusi tokį sakinį "sutinku, kad mano dukra/sūnus/ globotinis, ......, kuris mokosi ... klasėje, lankytų logopedines pratybas, dalyvautų individualiuose ar grupiniuose užsiėmimuose" 4u.gif
Atsakyti
Matau kažkak labai greitai nicą pakeitė tongue.gif biggrin.gif Kursioke, čia apie tave sakau wink.gif
Atsakyti

Sveikos, nesibaiminkit čia ta pati, kur buvo su boružėle; po penktadienio viešnagės Panevėžyje, priversta prisidengti smile.gif

Aš jau daug metų prašau tokių sutikimų: sutinku, kad būtų įvertinta mano sūnaus/dukros ....... kalba ir, esant kalbos, kalbėjimo, kitiems komunikacijos, rašymo bei skaitymo procesų (reikiamą pabraukiu) sutrikimams, skirtos individualios, grupinės ar pogrupinės logopedinės pratybos (reikiamą pabraukti).
Atsakyti
Nūūūūū, kolegės!.. mad.gif Greitai nė vienos nepažinsiu! lotuliukas.gif
O jau kai pasikeisiu niką!.. lotuliukas.gif (Jau sugalvojau unikalų! lotuliukas.gif )

QUOTE(ruzava @ 2009 09 21, 22:20)
1. SENOSIOS TEMOS TOP DEŠIMTUKAS  4u.gif

2. ir merginos, (...) tik nesipykim 4u.gif
1. doh.gif blush2.gif

2. Čia gal man taikai? bigsmile.gif Manau, mes tikrai nesipykstam, prašau atleisti, jei koks mano žodis nuskambėjo žiauriai blush2.gif 4u.gif . (Žinau, kaip kas mane laiko labai kategoriška, aš save laikau liberalia doh.gif tongue.gif )

Tai gal visgi prašyt moderatorės, kad ištrintų aną temą? g.gif
O gal pasilikt "atsargai? mirksiukas.gif
Atsakyti
pamesim mes tą aną temą, jie nekalbėsim smile.gif
Atsakyti
O kuri čia pas mus su boružėle buvo? g.gif Nepamenu blush2.gif

Light blue, tu bent įsivaizduoji apie ką kalba eina tuose lapuose, kur užsienio šalių gamintojų priemonės surašytos? Nu bent jau trumpai galėjo apibūdinti kas kur ir kaip, nes aš tai net neįsivaizduoju kaip jos ten galėtų atrodyt doh.gif Nu pvz Big truck, nu tai ir įsivaizduoju, kad žaislinį didelį sunkvežimį gausiu, kur jį dėt? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
na, mes jau ir naujoje temoje thumbup.gif šaunuolės thumbup.gif dėl tų persikraustymų tai man netrukdo, bet norisi kartais ir apie "beleką" pakalbėti. Na bet svarbiausia darbas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 09 22, 14:46)
Sveikos, nesibaiminkit čia ta pati, kur buvo su boružėle; po penktadienio viešnagės Panevėžyje, priversta prisidengti  smile.gif

Aš jau daug metų prašau tokių sutikimų: sutinku, kad būtų įvertinta mano sūnaus/dukros ....... kalba ir, esant kalbos, kalbėjimo, kitiems komunikacijos, rašymo bei skaitymo procesų (reikiamą pabraukiu) sutrikimams, skirtos individualios, grupinės ar pogrupinės logopedinės pratybos (reikiamą pabraukti).

Gerai sugalvojai, Teatre thumbup.gif iš karto dėl dviejų tongue.gif O aš dviejų sutikimų prašydavau. Čia tai popierizmo mažinimas drinks_cheers.gif
Atsakyti

Sveikos naujoj vietoj 4u.gif

Darbai baigia mane pribaigti doh.gif Aš nebežinau, ar anksčiau mažiau dirbau ar greičiau g.gif Nešuosi namo, ko nepadarau vėl į darbą ir taip pirmyn-atgal su popieriais. Nespėju nei su jumis pabendrauti verysad.gif Pasiguodžiau, palengvėjo smile.gif Tai į dvi temas vargu ar spėsiu, aš už vieną. Juolab kad sunku atskirti, juk kartais pradedi apie darbą, o pabaigi kas "ant širdies guli"
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 09 22, 17:55)
Gerai sugalvojai, Teatre thumbup.gif iš karto dėl dviejų tongue.gif O aš dviejų sutikimų prašydavau. Čia tai popierizmo mažinimas drinks_cheers.gif

aciuks.gif Kažkada senokai, dar darbo pradžioje viena logopedė iš Šiaulių paprotino taip daryti (o Šiauliai gi viską žino smile.gif );
Prisijungiau prie popierizmo mažinimo, kaip ministras ragina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TEATRĖ: 22 rugsėjo 2009 - 17:41