Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO KLUBAS

QUOTE(rencius @ 2009 10 10, 13:54)
Sveikos mielosios, norėjau pasiteirauti bendrojo lavinimo mokyklų ir gimnazijų spec.pedagogių, ar jūs gaunate 15 proc. prieda prie algos? Beje jei aš dirbau vienus metus po to 2 metus buvau vaiko auginimo atostogose, tai koks mano darbo stažas?
Ir dar vienas klausimas, kaip dabar su vardų gynimais, kokia tvarka?
Kai dirbau, tai buvau užrašyta 2010 m.m kelti kvalifikaciją, o kaip dabar bus. Reikia 3 metus grynai išdirbti?

tie procentai priklauso nuo savivaldybių berods, tai man temoka 5proc šiemet unsure.gif

tavo darbo stažas, jei gerai suprantu, yra 3 metai (nors Pinciuke, berods, geriau tokiuose dalykuose nutuokia, bet kiek girdijau, tai vaiko auginimas įsiskaito į darbo stažą)

o dėl gynimo tai man kažko šviečias, kad teks išdirbti g.gif
Papildyta:
Skrenda Krizė virš Amerikos, žvalgosi - Va, gerai čia prasinešiau... Skrenda Krizė virš Afrikos, žvalgosi - Čia neverta net pradėt... Skrenda Krizė virš Europos - Va, čia irgi gerai prasinešiau... Skrenda virš Lietuvos - Vo ***... O kas čia prasinešė??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 10 10, 15:39)
tie procentai priklauso nuo savivaldybių berods, tai man temoka 5proc šiemet  unsure.gif

tavo darbo stažas, jei gerai suprantu, yra 3 metai (nors Pinciuke, berods, geriau tokiuose dalykuose nutuokia, bet kiek girdijau, tai vaiko auginimas įsiskaito į darbo stažą)

o dėl gynimo tai man kažko šviečias, kad teks išdirbti  g.gif
Papildyta:
Skrenda Krizė virš Amerikos, žvalgosi - Va, gerai čia prasinešiau... Skrenda Krizė virš Afrikos, žvalgosi - Čia neverta net pradėt... Skrenda Krizė virš Europos - Va, čia irgi gerai prasinešiau... Skrenda virš Lietuvos - Vo ***... O kas čia prasinešė???  lotuliukas.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2009 10 10, 15:39)
tie procentai priklauso nuo savivaldybių berods, tai man temoka 5proc šiemet  unsure.gif
Skrenda Krizė virš Amerikos, žvalgosi - Va, gerai čia prasinešiau... Skrenda Krizė virš Afrikos, žvalgosi - Čia neverta net pradėt... Skrenda Krizė virš Europos - Va, čia irgi gerai prasinešiau... Skrenda virš Lietuvos - Vo ***... O kas čia prasinešė???  lotuliukas.gif

teisingai - dėl procentų sprendžia savivaldybės tarybos. man moka 15proc. blush2.gif
dėl stažo - pritariu smile.gif

o apie KRIZĘ -
va čia tai geras smile.gif

gal ką galėtumėte pasakyti apie Jūsų įstaigose vykdomus Vidaus auditus? kokias metodikas taikysite šiais metais, gal jau taikėte. kaip jį atliekate, kokius isntrumentus naudojate - anketavimas, interviu, dok. analizė ir kt. jūsų požiūris į VA, ar jis apskritai reikalingas, kaip Jūsų vadovai žiūri į šį reikalą (formaliai ar iš esmės) ir pan. kokių dar minčių kyla jums išgirdus tą reikalą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 10 spalio 2009 - 14:30
susitvarkiau žurnalus thumbup.gif

dabar SUK protokolų pora liko ir bus viskas su popieriais kuriam laikui karsta.gif pati sau pasižadėjau, kad taip žurnalų nebeapleisiu, juk lengviau kasdien užpildyti, negu už pusantro mėnesio, tai tikiuos, kad taip ir bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2009 10 10, 14:56)
gal ką galėtumėte pasakyti apie Jūsų įstaigose vykdomus Vidaus auditus? kokias metodikas taikysite šiais metais, gal jau taikėte. kaip jį atliekate, kokius isntrumentus naudojate - anketavimas, interviu, dok. analizė ir kt. jūsų požiūris į VA, ar jis apskritai reikalingas, kaip Jūsų vadovai žiūri į šį reikalą (formaliai ar iš esmės) ir pan. kokių dar minčių kyla jums išgirdus tą reikalą smile.gif

pas mus jie vykdomi kasmet, bet man dar niekada neteko atlikinėti blush2.gif šiaip kiek kiti daro, tai daugiausia yra anketos dalinamos (atšviečiamos iš tokių VA knygų, kur anketos jau pateiktos yra). Mano nuomone, jis absoliučiai nereikalingas, nes bent jau pas mus tai jis tikrai tik formalumas yra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2009 10 10, 14:54)
Sveikos mielosios, norėjau pasiteirauti bendrojo lavinimo mokyklų ir gimnazijų spec.pedagogių, ar jūs gaunate 15 proc. prieda prie algos? Beje jei aš dirbau vienus metus po to 2 metus buvau vaiko auginimo atostogose, tai koks mano darbo stažas?
Kai dirbau, tai buvau užrašyta 2010 m.m kelti kvalifikaciją, o kaip dabar bus. Reikia 3 metus grynai išdirbti?

Tavo situacija labai panaši į mano:padirbau metus ir išėjau į vaiko priežiūros atostogas 2 metams. Grįžus, gavau 15 proc., 3 metų darbo stažą ir algą paskaičiuotą jau su mažesniu BMA vidurkiu unsure.gif
Kažkur lyg buvau užmačius, kad po motinystės atostogų reikia bent 2 metus išdirbti norint keltis kvalifikaciją, bet gal kas kitas geriau žinos... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ruzava @ 2009 10 10, 16:32)

dabar SUK protokolų pora liko

Dar rašote SUK protokolus? blink.gif Mes tik formą pačių sugalvotą užsipildom (grafos: data, svarstyta, nutarta, pastabos), kad nepamiršt kas buvo svarstyta ir tiek. Ir tai ta forma niekam nerodoma, tik dėl savęs ją darom. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius @ 2009 10 10, 13:54)

Turi 3 metus bendro stažo ir iš jų 1 metus pedagoginio. Po vaiko auginimo atostogų vardą gintis gali atidirbus metus, bet tau tas negalioja, nes neturi 5 metų stažo. Galėsi gintis kai turėsi tuos penkis metus bendro stažo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 10 10, 17:25)
Dar rašote SUK protokolus? blink.gif Mes tik formą pačių sugalvotą užsipildom (grafos: data, svarstyta, nutarta, pastabos), kad nepamiršt kas buvo svarstyta ir tiek. Ir tai ta forma niekam nerodoma, tik dėl savęs ją darom.  thumbup.gif

na, teberašom kaip rašę kol kas, nes m.m. pradžioj viską aprobuot norim... ir spec, ir logo sąrašus suderint, paskui buvo porą vaikų vertinta, tai apie juos apšnekėt, paskui pati dėl savęs pasirašysiu nutarimą, kad logo ataskaitą teiksiu kartą per metus blush2.gif kad pati rašau, pati ir pasitvirtinu biggrin.gif
Atsakyti
dėl audito - gi nereikia jau - ministeris leido nevykdyt jo. pernai pradėjom rašyt ir išėjo tas įsakymas, kad mažint popierizmą, tai staigiai visos anketos atsidūrė šiukšliadėžėj biggrin.gif .

Sakot krizė, iš darbų atleidžia? Buvom šiandien Derliaus šventėj, tai dvejų mokyklų direktoriai kibo į parankes ir kvietė ateit dirbti ( po ketvirtį, ale vis tiek litas kitas ). smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 10, 20:18)
dėl audito - gi nereikia jau - ministeris leido nevykdyt jo. pernai pradėjom rašyt ir išėjo tas įsakymas, kad mažint popierizmą, tai staigiai visos anketos atsidūrė šiukšliadėžėj  biggrin.gif  .
Sakot krizė, iš darbų atleidžia? Buvom šiandien Derliaus šventėj, tai dvejų mokyklų direktoriai kibo į parankes ir kvietė ateit dirbti ( po ketvirtį, ale vis tiek litas kitas ).  smile.gif

čia tik nebegalioja "Bendrojo lavinimo mokyklos vidaus audito tvarkos aprašas", tačiau:
"Faktą, kad nebus atsisakoma labai kontraversiškai vertinamo vidaus audito, patvirtina ir tai, jog kiekvienas ugdymo įstaigos vadovas privalo vadovautis Švietimo įstatymo 61 str. 1 d. 4 punktu, kuris mokyklos vadovą įgalioja analizuoti mokyklos veiklos ir valdymo išteklių būklę ir inicijuoti mokyklos vidaus audito vykdymą. Naujame Švietimo įstatymo projekte ši nuostata taip pat išlieka. Taigi, mokyklų veiklos kokybės įsivertinimas buvo ir tebebus privalomas. " http://www.svietimop...pg.13;nid.736;/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 10 spalio 2009 - 18:31
QUOTE(pinciuke @ 2009 10 10, 19:29)
čia tik nebegalioja "Bendrojo lavinimo mokyklos vidaus audito tvarkos aprašas", tačiau:
"Faktą, kad nebus atsisakoma labai kontraversiškai vertinamo vidaus audito, patvirtina ir tai, jog kiekvienas ugdymo įstaigos vadovas privalo vadovautis Švietimo įstatymo 61 str. 1 d. 4 punktu, kuris mokyklos vadovą įgalioja analizuoti mokyklos veiklos ir valdymo išteklių būklę ir inicijuoti mokyklos vidaus audito vykdymą. Naujame Švietimo įstatymo projekte ši nuostata taip pat išlieka. Taigi, mokyklų veiklos kokybės įsivertinimas buvo ir tebebus privalomas. " http://www.svietimop...pg.13;nid.736;/

jo jo, tuo mokykjlos įsivertinimu remiantis šiemet pas mus vėl pradėtas audito vykdymas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 10 10, 19:18)

kokia graži šeimynėlė bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
aneeeeee g.gif , be reikalo čia džiaugiuos audito nebuvimu..
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2009 10 10, 17:25)
Dar rašote SUK protokolus? blink.gif Mes tik formą pačių sugalvotą užsipildom (grafos: data, svarstyta, nutarta, pastabos), kad nepamiršt kas buvo svarstyta ir tiek. Ir tai ta forma niekam nerodoma, tik dėl savęs ją darom.  thumbup.gif

mes irgi dar rašome, nes nėra sunku, o formalumai kažkokie vistiek turi būti, kad ir dėl sąrašų, programų aprobavimo blush2.gif
Atsakyti