Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

QUOTE(Ice tea @ 2010 05 03, 16:09)
Kalijos "verkia"- jos lietaus pranašės  mirksiukas.gif Mano sūnus iš vakaro pasiklauso Šulijos, o ryte dar pasitikrina pas kalijas ir tada renkasi aprangą  thumbup.gif  thumbup.gif

Klaipedoj, oi kaip lyja. Gera pranase thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 05 03, 16:02)
mano kalijos irgi kartais "verkia" nezinau gal del dreno oro ar kaip  g.gif

Prieš lietų ir maniškė "verkia" rolleyes.gif
Atsakyti
Mano viena juodoji jau su 3 žiedukais-pumpuriukais thumbup.gif thumbup.gif Tuoj duos vaizdų thumbup.gif thumbup.gif Laukit pasirodymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 04, 10:01)
Mano viena juodoji jau su 3 žiedukais-pumpuriukais  thumbup.gif  thumbup.gif Tuoj duos vaizdų  thumbup.gif  thumbup.gif  Laukit pasirodymo  mirksiukas.gif

Oi, kaip Tau faina thumbup.gif Labai lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o jeigu as nusipirkau kalijos gumbeli ir pasodinau vakar i lauka, tai man turetu lauke augti, tik rudeni reiks iskast ar kaip? Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 05 05, 10:48)
Sakykit, o jeigu as nusipirkau kalijos gumbeli ir pasodinau vakar i lauka, tai man turetu lauke augti, tik rudeni reiks iskast ar kaip? Dekui uz atsakyma 4u.gif

Taip- turėsi rudenį iškast mirksiukas.gif Principas panašus kaip kardelių mirksiukas.gif
Daugiau pirmame lape mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 05, 11:29)
Taip- turėsi rudenį iškast  mirksiukas.gif Principas panašus kaip kardelių  mirksiukas.gif
Daugiau pirmame lape  mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 05 03, 16:09)
Kalijos "verkia"- jos lietaus pranašės  mirksiukas.gif Mano sūnus iš vakaro pasiklauso Šulijos, o ryte dar pasitikrina pas kalijas ir tada renkasi aprangą  thumbup.gif  thumbup.gif

Nežinojau, nors Vilniuj jau visą rytą pila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2010 04 28, 14:36)
parodau, kaip "užaugome" beveik per mėnesį

mirksiukas.gif Pas mane irgi beveik tokio pačio aukščio(sodinau į vazonus kovo 12d),tik vienos stiebai tamsiai tamsiai žali,o kitos šviesūs kaip ir tavo.

O dabar kai dar maži,jau galima išnešt į balkoną(nestiklintas)ar palaukti dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaitė: 05 gegužės 2010 - 14:31
QUOTE(eglaitė @ 2010 05 05, 15:30)
O dabar kai dar maži,jau galima išnešt į balkoną(nestiklintas)ar palaukti dar g.gif

Su tokia "stabilia ir pavasariškai šilta" temperatūra aš dar palaukčiau ax.gif
Atsakyti
as jau seniai isnesus i lauka.pradzioj nakciai i namus inesdavo ,dabar tik kada salnas pranesa .puikiai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 05 05, 20:28)
as jau seniai isnesus i lauka.pradzioj nakciai i namus inesdavo ,dabar tik kada salnas pranesa .puikiai laikosi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif bet nakčiai reiktų dar parsinešti mirksiukas.gif
Atsakyti