Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos (III dalis)

QUOTE(daivasen @ 2009 09 25, 10:48)
ACIU uz info....
Skaiciau ir pirma puslapi ir buvusia tema bet cia rase kad jus kalbat apie spalvotas kalijas ir baltu prieziura skiriasi nei spalvotuju.
Tai taip suprantu kad baltos kalijos nemiega o va spalvotos miega, eisiu ieskot miegancios geltonosios savo kalijos.....ja rasti tureciau nebent ji pabegti gali, nes pasodinus tai gal 20 cm X 50 cm zemes plote, va mano teta sake pasodino lauke ir neatsimena kur o jos nudziuvo ir nezino kur ieskot....

Yra ta info ir apie baltas kalijas ten kur "truputis info", bet irnesakyk.gif
O ieškant geltonos kalijos, galit ir visą žemę susikasti hihihi.gif Dviguba nauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 25 rugsėjo 2009 - 10:39
Visos kalijos eina miego, tai nauji groziai prasides tik kitais metais verysad.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 03 spalio 2009 - 02:01
jau kokiu cia grozybiu pridejot.... rolleyes.gif
O as tai radau savo tas geltonasias kalijas buvo 4 nedideli gumbukai ir susodinau i biena vazona paliejau ir lauksiu jaudabar ziedu nes dar nezydeje pas mane, o ka daryt kad lapai neistystu skaiciau kad ir saulej istysta ir jei saules trukumas vistiek istysta tai kaip istikruju, nes man tai atrodo kad tam pirmam puslapi kartais priestarauja viena kitai mintys ir uzrasai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 03 spalio 2009 - 14:47
kutuke, net seilė nutyso wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 03, 15:45)
jau kokiu cia grozybiu pridejot.... rolleyes.gif
O as tai radau savo tas geltonasias kalijas buvo 4 nedideli gumbukai ir susodinau i biena vazona paliejau ir lauksiu jaudabar ziedu nes dar nezydeje pas mane, o ka daryt kad lapai neistystu skaiciau kad ir saulej istysta ir jei saules trukumas vistiek istysta tai kaip istikruju, nes man tai atrodo kad tam pirmam puslapi kartais priestarauja viena kitai mintys ir uzrasai....

Džiugu, kad radai thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai TAIP blush2.gif - nuomonės TIKRAI yra skirtingos, nes info surinkta iš skirtingų šaltinių, beje yra ir prierašai apie skirtingas nuomones lotuliukas.gif
O aš asmeniškai padariau tokią išvadą, kad lapai neištįstų reikia ŠVIESOS, be ne tiesioginės saulės mirksiukas.gif Nes jei šviesos mažai, tai tada lapai jos ieško ir ištįsta. Bet čia tik mano patirtis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 05 spalio 2009 - 08:53
Kada pries migdyma nustojate laistyti kalijas? Kai pradeda gelsti lapai?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 10 09, 14:37)
Kada pries migdyma nustojate laistyti kalijas? Kai pradeda gelsti lapai?

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 09 spalio 2009 - 15:41
O ką man daryti su tomis, kurias pasodinau prieš du mėnesius - jos puikiai auga smile.gif Nelaistyti ir užmigdyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 09, 21:22)
O ką man daryti su tomis, kurias pasodinau prieš du mėnesius - jos puikiai auga  smile.gif  Nelaistyti ir užmigdyti? g.gif

Augink, pamatysi, kai jau jos eis miegot, mano drauuge pasodino rudeni, ziema sulauke ziedu, o miegojo jos vasara, tai gal ir pas tave bus dar ziedu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2009 10 09, 23:01)
Augink, pamatysi, kai jau jos eis miegot, mano drauuge pasodino rudeni, ziema sulauke ziedu, o miegojo jos vasara, tai gal ir pas tave bus dar ziedu  mirksiukas.gif

Ačiū, tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Mano paskutinieji ziedeliai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 10 spalio 2009 - 16:27