Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

Burka, kambariukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2009 10 07, 09:49)

Labai erdvus, saulėtas kambarys. wub.gif Puikiai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukė78 @ 2009 10 07, 10:00)
viskas tame kambaryje ciki piki. tik gal pabandyciau atskirt lovas toliau viena nuo kitos, kad vaikai kiekvienas savo asmenine erdve turetu. o kambarys pasipyldys su laiku. musu vaiko kambary stovi didele lova masina ir uzima puse kambario, bet vaikas jos labai norejo. vaikyste greit prabegs, tegu dziaugiasi.

drinks_cheers.gif svarbu vaikam patinka
man ta aukstoji lova siaip patinka,bet jau ja paklot,tai doh.gif pati turiu i virsu uzsikeberiot,kad paklode normaliai patiest lotuliukas.gif
O del erdves,tai kol kas nelabai jiems atskiru erdviu reik,mazi dar,kazkaip visad kartu buna,kai pauges,tada mastysim ka su tom atskirom erdvem daryt tongue.gif

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 07, 10:02)
Burka, kambariukas  thumbup.gif

QUOTE(inrinke @ 2009 10 07, 11:00)
Labai erdvus, saulėtas kambarys. wub.gif Puikiai atrodo. thumbup.gif

Aciukas 4u.gif svarbiausia,kad vaikam patinka,jauku ten but,zaist ir miegot,juk viskas padaryta atsizvelgiant i ju norus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2009 10 07, 08:49)
Imesiu savo bernuzeliu kambari 4u.gif

Matosi kad kambariukas dar neuzbaigtas, bet juk su laiku jis pildysis. Lovytes grazios tik man jos tarpusavy nesiderina, kazkaip skirtingi stiliai. Ir visas melynas kambarys truputi saltokas. Mes siek tiek sviesesne melyna spalvyte isdazeme tik viena siena , o kitas sienas svelniai salotine.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2009 10 07, 08:49)
Imesiu savo bernuzeliu kambari 4u.gif dar truksta roletu ir lentynos zaislam,ji bus prie dekoruotos sienos,(dar numatyta nisa drabuzinej,bet kol kas ji nebus reikalingaa)na,bet viskas su laiku,o kol kas va toki vaizdeli turime biggrin.gif

Man gražu ir jauku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovitiene: 07 spalio 2009 - 14:41
QUOTE(Sigitano @ 2009 10 07, 11:01)
O as tai labai nustebusi, kad tiek vietos, po viena vaika apgyvendino visai palubej. MAn kazkaip is vis nezavi tos dviaukstes lovos, o dar taip arti lubu. Nu niekaip nesuprantu, kai tiek vietos, kam taip daryti?

Mano berniukas nori lovos "kur su kopetelem" doh.gif nu negaliu, kaip man jos ne prie sirdies, bet jauciu reikia kokia is Ikea parsivezti, kad nebrangi butu, nes labai tikiuosi, kad ilgai jos nenaudosime biggrin.gif is pazistamu, kas tokias lovas turi, tai visi ne is bedos, kad vieta taupyti, o todel, kad vaikas norejo tokios smile.gif si karta manau ir as tikrai nusileisiu, nes nebus tai labai jau finansiskai skaudu.
Atsakyti
mamytes o gal kas turi komentaru apie situos vaikiskus baldus? nuotraukuose man graziai atrodo o kaip is tikruju? g.gif
http://www.liuxbalda...i-baldai-meblik
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2009 10 07, 19:13)
mamytes o gal kas turi komentaru apie situos vaikiskus baldus? nuotraukuose man graziai atrodo o kaip is tikruju? g.gif
4u.gif

realiai tai nemačiau, bet kaina tai manau ne kiekvienam įkandama. Be to po kelių metų tų dekoracijų ant baldų nebesinorės ax.gif
Atsakyti
Burka- man irgi visai fianas tavo "zenkių" kambariukas. Saulėtas, šviesus, ir svarbiausia pagal vaikų norus.
Mes irgi pamažu kuriame vaikų kambarius- tik man kažkaip nepavyksta išspausti jaukumo dukrelės kambaryje. verysad.gif Na dar ir spintos nėra, žaisliukai surikiuoti ant palangės..sūnaus kambary irgi kolkas be lentynos-spinos, bet užtai lova išsvajota- mašina. rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif

Labukas! Aš mačiau šių gamintojų baldus Klaipėdos baldų salone ir man jie patiko thumbup.gif Bet pagalvojau, kad už mažesnę kainą ir iš gryno medžio galima gauti ir lietuviškus baldelius, tai kam tiek permokėti ir migdyti savo vaikutį ant nesveiko laminato??? doh.gif Aš pavyzdžiui radau beržinę lietuvišką lovytę už 999lt, o ten vien tik lovytė kainuoja 1500lt, kur dar spintos ir komodos kaina? blink.gif Taigi patariu gerai pagalvoti ir rinktis sveikus lietuviškus baldelius mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif

as maciau lenkojoj salone visa komplekta... man jie wub.gif tiesa kokois kainos ten nepazoiurejau (man neaktualu jau biggrin.gif )-labai patiko, kad pagal spalvas galima suderint ir berniuko ir mergaites baldus jei jie vienam kambary thumbup.gif aisku jei komoda kainuoja 1500, tai sakyciau brangu... man uosine tikriausiai pigiau kainavo...
Atsakyti
Ziurinejau kilimu monoidejoj, bet kazkaip visi labai jau mazu ismatavimu doh.gif Gal kas matet kur didesni grazu kilimuka gaut?
Ir siaip dabar galvoju, kad pas mus visam bute grindys tamsiai rudos, tai vaiko
kambary turbut nelabai tiks jos unsure.gif Ka manote?
Atsakyti