Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

QUOTE(Lillita @ 2009 11 19, 01:49)
aišku, tas gražus šviestuvas tai tikrai nėra pagrindinis, mano objekte jis buvo numatytas prie mergaitės pianino, bet pakankamai ryškiai šviečia,, tačiau jo vieno tikrai neužtenka, todėl tame kambaryje dar kabinome lubinį "burės" tipo audinio šviestuvą, kad neužgožtų šito gražuolio ir porą sieninių minimalių bra, kurie buvo dažyti sienų spalva ir neakcentuoti..

Jūsų atveju, galima tokio tipo šviestuvus kaip balti pailgi pagrupuoti, po 2, po 3, tos šviesos nemažai, tačiau nesinori, kad pasidarytų kokia eksponatų salė smile.gif todėl nereikia jų per daug, o kad šviesos užtektų (o vaikų kambariui tikrai reikia daugiau šviesos, nei miegamajame), galite dar pastatyti ant grindų didesnius arba stalinės lempos dydžio kelis šviestuvus, pvz. tokio pat stiliaus, kaip sieniniai..

dar viena mintis kilo,- kad gal, jei dar ne vėlu, galima būtų ir tokį variantą pasvarstyti - jei yra išvesti laidai sienose, tai juos panaudoti ne tik sieniniams šviestuvams, bet ir virš jų pritvirtinti dekoratyvinį karnizėlį (galima visu kambario perimetru), po kuriuo paslėpti LED juostas, jos šviestų į viršų ir lubos būtų apšviestos, ir bendros šviesos daugiau; ir dar - tą patį karnizėlį galima būtų panaudoti dalimis, kaip lentynėles..

Labai dekui uz patarimus wub.gif labai issamus. Deje, torserams tinkamos vietos kambaryje nera, kad ir kaip man gaila, nes as juos labai megstu. staline bus ant komodos. dar viena lempa, tikriausiai pakabinama, bus . o vat vakar isnarsiau visa amazone, tai keleta varianta nusiziurejau. gal kada galeciau imesti pasikonsultavimui i az? ta paslepta apsvietima, kur jus siulote, as vadinu lubiniu blush2.gif jo nebus, nes man atrodo, kad tai mados reikalas ir esame uz tai, kad namuose butu kuo daugiau tradicinio apsvietimo. Grupuoti sviestuvus po du man mintis buvo kilusi, taciau nedrasu kazkaip. reiks atkreipti demesi i konkrecius sviestuvus ir pabandyti mintyse juos padelioti, uz sita minti aciu. man gal kiek sunkiau suvokti kiek lempos svies, nes noriu jas parsisiusti, taip daug pigiau, o pasirinkimas didesnis.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2009 11 18, 14:51)
Na trumpai tariant man atrodo, kad jiems linksmiau bus kartu viename kambaryje kurį laiką pagyventi. Kaip manot?

Dar kartą pasisakysiu šita tema... daryčiau tik atskirus kambarius vaikams. Sava erdvė, vėliau netrukdymas vienas kitam mokytis, pamiegoti dieną galbūt netgi, yra labai vertinami dalykai... smile.gif O nueiti "į svečius" pas vienas kitą gali juk ir panakvot kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 11 18, 21:49)
Na, as irgi pergyvenau, bet dabar miegamajame prie ju ir skaitome net biggrin.gif  matyt gerai parinkome auksti ir pacius sviestuvus smile.gif  miegamajame pasiseke. tikuosi ir vaiko kambaryje pasiseks viska padaryti.  prie stalo vistiek bus atskiras apsvietimas, tai akiu negadins  biggrin.gif  bet norisi, kad kiekvienas sviesos saltinis atliktu normaliai savo funkcijas  smile.gif . Siaip ir berniuko kambarys specifinis (kaip ir kiti antrame aukste doh.gif ), dvi sienos labai aukstos, o dvi stipriai zemejancios, viskas balta, tai sviesos absoliuciai nesugers. i tai irgi butina atsizvelgti. O jusu grindys netamsios? nes tamsios grindys, tamsus baldai, uzuolaidos, visa tai labai sugeria sviesa. Turime tokia problema vonioje, ten kvadratura tris kart mazesne nei miegamajame, o apsvietimo reikia tiek pat ir tai dar sakyciau nera ypatingai sviesu, nes daug tamsiu pavirsiu, o aukstis nera didelis, sviesa neissiklaido doh.gif

miegamajam man ir uztenka, bet taip jei pagalvojus tam kampe arba prie tos sienos kur apsvietimo nera skaityt ar kokias kaladeles deliot tikrai labai per tamsu. jusu lova tikriausiai stovi prie tos sienos kur apsvietimas o ne priesingos? o vaikui bent jau mazam nepasakysi-tu ziask tik cia, deliok tik cia ir pan. mes turim viena prie lovos ir dvi prie sienos kur dabar sedmaisiai ri bus staliukas, o pagrindine apsviecia daugiau viduri kur kilimas, bet jei ja isjungiam tai kampas ir visa siena kur apsvietimo ner yra palyginus prietemoj (kai zinau kaip sviesu viska sujungus). sienos 2 baltos ir sviesiai gelsva ir zalsva su apsvietimu, lubos baltos, parketas uosio ir baldai balinto uosio, tai sviesa tikrai niekur nesusigeria wink.gif ka reiskia tamsios plyteles irgi zinau-kitakart gal maziau ju deciau-aciu tik kad yra didelis langas toj vonioj su tamsiom plytelem...
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 19, 09:05)
na lyg ir patogios - nesiguodzia panos... O ir paciai teko miegoti kai sveciams su leliuku savaja uzledom - tikrai nesiskundziu

Siaip ji vienviete, bet ganetinai plati - miegojau su dukra kai ji stipriai sirgos, tai laisvai abi tilpom o tikrai nesu dziusna  blush2.gif

Yra dar is po apacios istraukiama sulankstoma lovyte - labai patogu uzgriuvus sveciams  thumbup.gif Nesigailiu kad jas pirkom, tik i perdarytus kambarius jos spalviskai gal nelabai tiks, bet ka nors sugalvosiu  irnesakyk.gif
Papildyta:
Nors Lillitos idetas pavyzdys su rusvu atspalviu labai tinka, bet siu triju spalvu derinys man irgi super  thumbup.gif Esu macius tikrai ne vienam zurnale paskutiniu metu - man jis toks gaivus  bigsmile.gif Siltumo dar tokiom spalvom priduoda ir rastai - jei pvz sienas desi dryzduotas, ant lovos galetu buti vienspalve aksomine pagalvele, dar kokia geleta dvispalve... Manau butu super...  thumbup.gif
Zurek ko pati nori  mirksiukas.gif Man buvo taip, kad paklausiau kazkieno nuomones kuri nedaug skyresi nuo manosios, bet pasidaviau itakai ir ziauriai gailejausi... Ziurek kokius daiktus turit, ka planuojat isigyti ir tt ir pan...
Sekmes  4u.gif

Man kažkaip norisi spalvuoto kambario, o lilitos variantas labai gražus, bet toks pastelinis, aš gal sveteinei panašu derinį panauduosiu blush2.gif bet nesinori , kad spalvos visai pro šalį būtų

QUOTE(Diija @ 2009 11 19, 11:14)
Dėl to meškio ir dryžuotos sienos tai nepergyvenkit, mes iš skirtingų miestų, kaimynkos nebūsim  biggrin.gif
Dėl tų spalvų, tai mačiau jau lilita atsakė... aš rinkčiaus vieną iš jų - melsvą ar salotinę ir derinčiau su smėline, pieno kelių atspalvių... beje, man pirmoji mintis irgi buvo - rinktis melsvą (tiksliau vadinamą elektrik), rudą ir švelniai švelniai smėlinę spalvas vaiko kambariui ... bet vėliau išsigandau aš tų spalvų, ir apsisitojau ties variantu - šokolado, smėlinė ir vos vos gelsva ... taigi langai, palangės, durys ir baldeliai vaiko (lovytė, lentynos, komoda) bus šokolado spalvos. Sienos ir kiliminė danga - smėlinės spalvos. Tapetas yra iš gelsvų, smėlnių ir rusvų dryžių... o meškis bus piešiamas atitaikius rusvą atspalvį prie tapeto.
Trumpiau tariant bus kažkas panašaus į tai, tik baldai bus tamsiai rudos spalvos  smile.gif  smile.gif

Nelabai mėgstu ruda, pilka ir smėline spalvas interjere, bet be jų nepavyks išsisukti , vistiek, tai noriu , kad bent sienos būtų tokios kaip čia pasakius gyvos. BEt tas įkeltas kambarys toks mielas , kad vos neapsigalvojau lotuliukas.gif O meškinas bus pas mus gal biški mažesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2009 11 19, 14:09)
Dar kartą pasisakysiu šita tema...  daryčiau tik atskirus kambarius vaikams. Sava erdvė, vėliau netrukdymas vienas kitam mokytis, pamiegoti dieną galbūt netgi, yra labai vertinami dalykai...  smile.gif  O nueiti "į svečius" pas vienas kitą gali juk ir panakvot kartais  biggrin.gif

Tai aš irgi už tai, kad vaikai atskirus kambarius turėtų ir ateityje jie juos turės, tik mąstau, kad kitais metais jiems bus 1,5 metų ir 3,5 metų, tai galvoju gal 2 - 3 metams jiems smagiau būtų viename kambaryje gyventi g.gif Vėliau padarytume ir antrą kambarį, o dabar kai tokie mažučiai gal drąsiau būtų naktį miegoti... Tai va ir mąstau kaip čia daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2009 11 19, 13:37)
Tai aš irgi už tai, kad vaikai atskirus kambarius turėtų ir ateityje jie juos turės, tik mąstau, kad kitais metais jiems bus 1,5 metų ir 3,5 metų, tai galvoju gal 2 - 3 metams jiems smagiau būtų viename kambaryje gyventi  g.gif Vėliau padarytume ir antrą kambarį, o dabar kai tokie mažučiai gal drąsiau būtų naktį miegoti... Tai va ir mąstau kaip čia daryti  g.gif

manau galima daryti du kambarius vienas zaidimams, kur chaosas galetu but nuolatos, nes kai kuriuos zaidimus tiesiog negali sutvarkyti ar gaila griauti kokius statinius, o kitas tvarkingesnis dabar abieju miegamasis,pvz maniskiai megsta pries uzmiegant lovytese guledami dar pabendrauti, nors man tai it nelabai patinka, bet kol neduksta nedraudziam rolleyes.gif , o kai pabus noras savoms erdvems issiskirtis po atskirus kambarius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MikaPuk: 19 lapkričio 2009 - 13:50
QUOTE(jeila @ 2009 11 19, 15:11)
miegamajam man ir uztenka, bet taip jei pagalvojus tam kampe arba prie tos sienos kur apsvietimo nera skaityt ar kokias kaladeles deliot tikrai labai per tamsu. jusu lova tikriausiai stovi prie tos sienos kur apsvietimas o ne priesingos? o vaikui bent jau mazam nepasakysi-tu ziask tik cia, deliok tik cia ir pan. mes turim viena prie lovos ir dvi prie sienos kur dabar sedmaisiai ri bus staliukas, o pagrindine apsviecia daugiau viduri kur kilimas, bet jei ja isjungiam tai kampas ir visa siena kur apsvietimo ner yra palyginus prietemoj (kai zinau kaip sviesu viska sujungus). sienos 2 baltos ir sviesiai gelsva ir zalsva su apsvietimu, lubos baltos, parketas uosio ir baldai balinto uosio, tai sviesa tikrai niekur nesusigeria wink.gif ka reiskia tamsios plyteles irgi zinau-kitakart gal maziau ju deciau-aciu tik kad yra didelis langas toj vonioj su tamsiom plytelem...

ne schmoll.gif smile.gif lova stovi prie priesingos sienos. ar gerai supratote kiek ten sviesos? 240 ir atviros lemutes, neuzdengtos niekuo. patikekite, tikrai sviesu mirksiukas.gif
Be to man atrodo, kad jus pagrindini apsvietima maisote su vieninteliu. Jau rasiau, bet gal neisigilinote, vaiko kambarys nedidelis, o papildomu sviesos saltiniu bus. Jus ziurite savo varianta ir sprendete ji, kad butu sviesu, savaip, atsizvelgdami i zonas, plota ir kokiame aukstyje bus kiekvienas sviestuvas ir kokia funkcija jis atliks. Mes JAU padareme ta pati, tikrai pasirupinau, kad vaikams butu sviesu smile.gif . Liko tik tinkamai pasirinkti sviestuvus. Butent del ju as ir klausiu. mirksiukas.gif Bet smagu, kad issakote savo nuomone, dekui. 4u.gif 4u.gif
P.S. berods jau lempas radau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 19 lapkričio 2009 - 14:22
QUOTE(xjurga @ 2009 11 19, 15:37)
Tai aš irgi už tai, kad vaikai atskirus kambarius turėtų ir ateityje jie juos turės, tik mąstau, kad kitais metais jiems bus 1,5 metų ir 3,5 metų, tai galvoju gal 2 - 3 metams jiems smagiau būtų viename kambaryje gyventi  g.gif Vėliau padarytume ir antrą kambarį, o dabar kai tokie mažučiai gal drąsiau būtų naktį miegoti... Tai va ir mąstau kaip čia daryti  g.gif

As tai manyciau, jei tarp vaiku toks mazas skirtumas ir jie dar tokie mazi tai daryti viena bendra kambari, jiems bus daug linksmiau kartu ir zaisti ir miegoti. juk tuo labiau jie ir su tais paciais zaisliukais zaidzia, kaip juos reiktu paalint ir isnesiot i atskirus kambarius. O kai prades eit i mokykla gal jau ir nores atskiru erdviu tada jau atskirus kambariukus o dabar tik kartu! bigsmile.gif
O jei yra galimybe galima padaryti miegokambari ir zaidimu kambari g.gif
Atsakyti
QUOTE(MikaPuk @ 2009 11 19, 14:49)
manau galima daryti du kambarius vienas zaidimams, kur chaosas galetu but nuolatos, nes kai kuriuos zaidimus tiesiog negali sutvarkyti ar gaila griauti kokius statinius, o kitas tvarkingesnis dabar abieju miegamasis,pvz maniskiai megsta pries uzmiegant lovytese guledami dar pabendrauti, nors man tai it nelabai patinka, bet kol neduksta nedraudziam rolleyes.gif , o kai pabus noras savoms erdvems issiskirtis po atskirus kambarius mirksiukas.gif

super mintis, tikrai manau verta demesio thumbup.gif
kai mes kuremes atrode dar taip toli kol vaikai paaugs, reiks vistiek remonta daryt, o kaip uzaugo nei nepastebejom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 11 19, 11:19)
gal kada galeciau imesti pasikonsultavimui i az? ta paslepta apsvietima, kur jus siulote, as vadinu lubiniu blush2.gif  jo nebus, nes man atrodo, kad tai mados reikalas ir esame uz tai, kad namuose butu kuo daugiau tradicinio apsvietimo.

zinoma, kad galite 4u.gif o del paslepto, tai matyt nelabai gerai isaiskinau blush2.gif zinau, kas yra pasleptas lubinis apsvietimas, o as siuliau siek tiek kitoki varianta - mazdaug 2200-2300 mm aukstyje tvirtinamas dekoratyvinis karnizelis, kuriame paslepta LED juostele, tai truputi kitoks variantas nei lubinis smile.gif bet, jei jau radote, tiek to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MikaPuk @ 2009 11 19, 13:49)

Labai gera mintis bigsmile.gif drinks_cheers.gif Net pati susimąsčiau apie savuosius būsimus namus dabar... biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms už nuomones - tikrai padėjote aciuks.gif
Atsakyti