Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko kambarys

QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 09 23, 19:48)
pas mus irgi visur baltos. ir jokių kitokių dar nenoriu.
spalvų ir taip pakanka, ypač vaikų kambary  smile.gif

as kai kuriuos kambariuos dar noreciau viena kita siena nudazyt... pvz miegamajam zalsvos noreciau daugiau nei uzuolaidos smile.gif bet siaip balta daug graziau nei mirgu margu biggrin.gif

QUOTE(Linuute @ 2009 09 23, 19:49)
ir kilima:

gera pradzia,ania  lotuliukas.gif dabar pagal juos ir sienu spalvas derinsiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif man ju kilimukai wub.gif dar viena esu issirinkus jei prireiktu irenginet kita vaiku kambari lotuliukas.gif tik vilnonis yra vilnonis... kolkas veliasi kol susigules tikriausiai ir nera toks svelnus kaip kai kurie sintetiniai... na bet naturalumas turi savo kaina biggrin.gif

QUOTE(gitushke @ 2009 09 24, 08:11)
jau paaugliukas - 12 vasarą sukakojo..

na va taip ir mastau, kad apie 10tus metus jau reiks keist i kazka suaugelisko biggrin.gif tikrai labai mielos jusu kambario spalvytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 23, 19:22)

Peržiūrėjau ir aš tuos kilimukus... gražūs wub.gif ir nemanau, kad brangūs.
Atsakyti
Sveikos,

pirkom toki fototapeta, klijavom iscentruotai ant sienos, krastuose liko po 30 cm baltos sienos, kazkaip nesiziuri man doh.gif gal kuri esat toki pirkus ir atliko puse?
nupirkciau smile.gif lauksiu i AZ
user posted image
Atsakyti
wow, kiek graziu nuotrauku pridejot wub.gif
Smagu ziureti realias nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rataute @ 2009 09 24, 13:14)
Sveikos,

pirkom toki fototapeta, klijavom iscentruotai ant sienos, krastuose liko po 30 cm baltos sienos, kazkaip nesiziuri man doh.gif  gal kuri esat toki pirkus ir atliko puse?
nupirkciau smile.gif lauksiu i AZ

aš manau kad baltos sienos likutis tikrai neturėtų vaizdo gadinti. o juk dar baldeliai apsistatys, tai nekris visai į akis wink.gif
jei klijuosite papildomai, tai būtinai atitaikykite gėlių raštą, nes neatitaikius tikrai bus nekas...
Atsakyti
Nupirkom sūnui lovą-mašiną.
gal ir nelabai skoninga, bet vaikas apie tokią svaigo nuo pat pirmo karto, kai pamatė parduotuvėje.
Beliko suprojektuoti ir pas baldžius užsakyti sekciją- lentyną knygoms-žaislams-rūbams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 24, 14:00)
aš manau kad baltos sienos likutis tikrai neturėtų vaizdo gadinti. o juk dar baldeliai apsistatys, tai nekris visai į akis wink.gif
jei klijuosite papildomai, tai būtinai atitaikykite gėlių raštą, nes neatitaikius tikrai bus nekas...

gadina gadina smile.gif pas mus tie patys isklijuoti, tai net nuo kampo pradejus kazkaip nesiziurejo kol neiskarpiau is likusio gabalo ir nedaduriau, kad butu visos gelytes, o ne nuo puses prasidetu wink.gif paveiksliuke parodytas desinysis tapeto krastas, bet kairysis prasideda nuo puses geles doh.gif ir vienaip ziurejau ir kitaip, bet niekaip neitikinau saves, kad cia viskas normaliai biggrin.gif
kadangi tapetai brangus tai manau geriau dapirkt visa ir daklijuot likusia siena negu sumokejus tokia suma turet nebaigta siena smile.gif man ir reikejo nepilnu triju, bet taip dziaugiaus,kad pirkau ne du o tris blush2.gif
Atsakyti
Na baldus kaip ir surinkom.Mano panele jau pietu miega naujam kambary wub.gif Imetu kelias foto bendram vaizdui,bet dar cia ne viskas.Truksta uzuolaidu,kilimo ir sviestuvo pagrinde.Dar galvoju prie lovos koki naktini staliuka pastatyt ir lempa...

user posted image

user posted image

user posted image

Dar ir sutvarkyta ne viskas.Daiktai dar savo vietu neatrado,o spintos dar tuscios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 24, 15:00)

thumbup.gif labai grazu, man tik tas tapetas kazkaip issimusa, gal realiai visai normaliai ?
Atsakyti
Sveikutės!
Kiek peržiūrėjau puslapių, niekur neužmačiau, kad kas būtų užsiminęs apie Upsy Daisy lovytę mergytei g.gif Kadangi maniškė "kreizėja" nuo šio animacinio filmuko, tai ir sumąsčiau paieškoti, gal kas gamina pagal individualų užsakymą tokią lovytę.Gal žinote kuri,būsiu l.dėkinga, nes pradeda atsibosti bevaisės pastangos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 24, 14:00)
Na baldus kaip ir surinkom.

Smagu thumbup.gif tik man grindų spalva nelabai tinka prie viso kambario vaizdo ax.gif Kilimas gal pataisys...
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 09 24, 06:21)
Sveikutės!
Kiek peržiūrėjau puslapių, niekur neužmačiau, kad kas būtų užsiminęs apie Upsy Daisy lovytę mergytei g.gif Kadangi maniškė "kreizėja" nuo šio animacinio filmuko, tai ir sumąsčiau paieškoti, gal kas gamina pagal individualų užsakymą tokią lovytę.Gal žinote kuri,būsiu l.dėkinga, nes pradeda atsibosti bevaisės pastangos 4u.gif

As tai nepirkciau lovos ar kito baldo su filmuku herojais schmoll.gif tiems herojams mada labai greitai keiciasi, siandien vaikai myli tabius, rytoj Upse Deize, poryt kokias nors princeses doh.gif Geriau nupirkti kokios neutralios spalvytes lovyte ir ja dekoroti pvz. lipdukais, esant reikalus juos visada galima pakeisti. O su Upse deize galite rasti aksesuaru, laikroduku, patalyne, paveiksliukus kokius pakabinti, lipdukus, dabar tikrai yra is ko rinktis 4u.gif Nebent galite sau leisti kas metus keisti vaikui lova pagal jo uzgaidas 4u.gif
Atsakyti