Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Eve-line @ 2010 02 24, 17:07)
o man visai nepleiskanavo mastau.gif sunaudojau visa buteliuka, ploviau beveik kasdien galva. tik va plaukai issausejo...

man po antrojo issausejo ir tada pleiskanos..
Atsakyti
o tuo Alpecin sampunu galima kiekviena diena plaukus plauti ar tik profilaktiskai ji naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 24, 17:18)
o tuo Alpecin sampunu galima kiekviena diena plaukus plauti ar tik profilaktiskai ji naudoti? g.gif

as kadangi plaunu kas tris dienas,tai ir naudojau ji viena,bet jei kiekviena diena,tada tikrai manau gaila plaukuciu,geriau i savaite kokiu pora kartu tik:)
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 24, 18:18)

Na as kai kas diena plaunu, tai kai naudojau, stengdavausi naudoti kas kokias 3 dienas, kitus kartus paprastu sampunu.. Nors pradzioje gal ir kas diena ploviau kuri laika, nepamenu jau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 24, 18:18)

Ant butelio mačiau žodį "daily", tai kaip ir kasdien galima juo plauti. Aš pati plaukus kas 3-4 dienas plaunu, tai pats tas. Kasdien nedrįsčiau juo plaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 24, 15:59)
tik nuo aplecin galva niesti ir pleiskanoja,tai sulsena isigykit biggrin.gif

o ne doh.gif aš ir taip problemų su pleiskanom turiu verysad.gif o ir plaukai linkę sausėt, nelabai man apskritai riebaluojasi plaukai, po to išvis liks kaip šiaudai sausi blink.gif
Atsakyti
I savaite karta (pries plovima) masazuoju galva su augaliniu aliejumi (geriausiai rekomenduojamas alyvuogiu) rolleyes.gif Reikia ipilti siek tiek aliejaus i dubeneli ir palaikyti ji karsto vandens inde. Aliejus turi buti tokio karstumo, kad butu galima liesti pirstais. Alieju reikia uztepti ant galvos odos, plauku galiuku. Tada svelniai masazuoti galva. Pamasazavus apgaubti kokiu apdangalu ir palaikyti 30-60 min., galima ir visa nakti mirksiukas.gif Galiausiai isplauti kokiu augaliniu sampunu ir palikti naturaliai isdziuti. Sako, kad skatina augima, atgaivina plaukus, neleidzia luzineti plauku galiukams, naikina pleiskanas smile.gif Negaliu pasakyti ar viskas pasitvirtina, nes tik neseniai pradejau tai naudoti ax.gif Bet pleiskanu tikrai sumazejo assa.gif O dar..sviesiaplaukems po plovima rekomenduoju praskalauti ramuneliu nuoviru..islaiko plauku spalva, plaukai minkstesni ir puresni mirksiukas.gif
Atsakyti
As i saknis itrinu pasildyta varnlesu alieju, per visa plauku ilgi alyvuogiu alieju.
Uzsidedu duso kepuraite, ant virsaus silta kepure ir vaikstau 2-3 val, kai niekas nemato tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(safyra1 @ 2010 02 21, 16:29)
Netiku jokiais sampunais, kaukemis ar ampulemis, kurie skirti plauku augimui skatinti. Is patirties skau, kad tik geriamos kapsules padeda, t.y. jos suteikia plauku svoguneliams maitinima, o kartu maitinamas visas plaukas. Geriausia priemone - vokiskos  PRIORIN kapsules. Efektas jauciasi jau po 1 menesio, o jei plaukai slenka, tai po 2 savaiciu nustoja.

Ne jokios ampulės, o mitybą reikia žiūrėti. schmoll.gif Naudokit maisto produktus kurie turi vitaminų, būtinų plaukų grožiui, daržovių valgykit, ir nereiks chemijos gert jokios. Aš kažkada atsimenu gėriau nuo plaukų slinkimo kažkokias kapsules, tai taip inkstam pakenkė kad vos ne iki ligoninės. doh.gif Taip pat priemonės plaukam yra būtinos, kad plaukai gražūs būtų, nes plaukų galų kitaip nepamaitinsi, jie negauna absoliučiai jokių medžiagų iš mūsų organizmo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(enkuL @ 2010 02 26, 16:31)
I savaite karta (pries plovima) masazuoju galva su augaliniu aliejumi (geriausiai rekomenduojamas alyvuogiu) rolleyes.gif Reikia ipilti siek tiek aliejaus i dubeneli  ir palaikyti ji karsto vandens inde. Aliejus turi buti tokio karstumo, kad butu galima liesti pirstais. Alieju reikia uztepti ant galvos odos, plauku galiuku. Tada svelniai masazuoti galva. Pamasazavus apgaubti kokiu apdangalu ir palaikyti 30-60 min., galima ir visa nakti mirksiukas.gif Galiausiai isplauti kokiu augaliniu sampunu ir palikti naturaliai isdziuti. Sako, kad skatina augima, atgaivina plaukus, neleidzia luzineti plauku galiukams, naikina pleiskanas smile.gif Negaliu pasakyti ar viskas pasitvirtina, nes tik neseniai pradejau tai naudoti ax.gif  Bet pleiskanu tikrai sumazejo assa.gif O dar..sviesiaplaukems po plovima rekomenduoju praskalauti ramuneliu nuoviru..islaiko plauku spalva, plaukai minkstesni ir puresni mirksiukas.gif

Bent man ramuneles sausina plauka,tikrai minkstumo neprideda doh.gif
Atsakyti
yra rusu kosmetikos parduotuvese.... medeku lktais aliejus.... tik 6-8lt kazkas, istrini visus plaukus ir para laikyt reikia. sake thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 03 20, 07:05)
yra rusu kosmetikos parduotuvese.... medeku lktais aliejus.... tik 6-8lt kazkas, istrini visus plaukus ir para laikyt reikia. sake  thumbup.gif

Ar galima konkreciai koks pavadinimas ? gal foto turi
Atsakyti