Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės, skatinančios plaukų augimą

QUOTE(deisse @ 2009 10 23, 14:16)
Nusipirkau "dzintars" balzama ax.gif kvapas mano didziausia sloga pramuse biggrin.gif tai panos, si balzama gaklima nakciai palikti? ar aliejuka?

kitos laiko ,bet aš tai jį laikau tik 20 min ,dedant dažnai ,gali pleiskanų atsirast
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 10 23, 14:16)
Nusipirkau "dzintars" balzama ax.gif kvapas mano didziausia sloga pramuse biggrin.gif tai panos, si balzama gaklima nakciai palikti? ar aliejuka?

as dar tik karta naudojau, palikau nakciai.. kitus kartus irgi taip darysiu..
--------------
siandien dar gavau alpecin ta sampuna, kaip skaniai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2009 09 22, 18:16)
nelabai isivaizduoju kaip plauku augima gali itakoti ju supinimas, itariu, kad niekaip g.gif

as saviskius dabar auginu, be jokiu 'speshl' priemoniu, tiesiog nebesviesinu, galai nebetrupa ir nereik kas menesi kirpt

[COLOR=red]sveikos merginos..pati ankciau pindavau plaukus nakciai...ir buvo normalus stiprus,,dbr tingiu kas vakara pinti kasas,,plaukai pasidare silpni..istikruju plauka pindamos ji tempiame ,grudiname...taip,kad negalvokit,kad ju pynimas kenkia ..pati isbandziau bigsmile.gif
Papildyta:
nepadejo man tas dzintars......geriau plaukai augo nuo kapsuliu ,gaila nepamenu ju pavadinimo
ten rusiskos kazkokios mociute nupiesta droge yra sesios kapsules berods kainavo 12 lt.tai va sunaudoji dvi pakuotes ,,padarai menesio pertrauka ir vel taip sunaudojau keturias,,plaukams padejo,,rekomenduoju isigyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solveig-a: 23 spalio 2009 - 20:26
QUOTE(Solveig-a @ 2009 10 23, 21:29)

nepadejo man tas dzintars......geriau plaukai augo nuo kapsuliu ,gaila nepamenu ju pavadinimo
ten rusiskos kazkokios mociute nupiesta droge yra sesios kapsules berods kainavo 12 lt.tai va sunaudoji dvi pakuotes ,,padarai menesio pertrauka ir vel taip sunaudojau keturias,,plaukams padejo,,rekomenduoju isigyti thumbup.gif

jei su mociute nupiesta, tai gal agafijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2009 10 08, 16:16)
O aš pradėjau trinti galvą čemeryčiom, ir gydytoja, ir vaistininkė sakė labai padeda stiprinti  thumbup.gif

Man taip mistiškai tai skamba, nes anotacijoje rašoma:
1. KAS YRA ČEMERYČIŲ VANDUO VALENTIS IR NUO KO JIS VARTOJAMAS

Preparatas vartojamas odos niežams, utėlėms, blusoms ir kitokiems odos parazitams naikinti.

Ar kalbat apie kažkokį kitokį čemeryčių preparatą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FeminaBona @ 2009 10 23, 23:16)
Man taip mistiškai tai skamba, nes anotacijoje rašoma:
Ar kalbat apie kažkokį kitokį čemeryčių preparatą?  g.gif

Apie ta pati kalbama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 23, 23:03)
Apie ta pati kalbama  biggrin.gif

O visos tos priemonės plaukų dažų nenugraužia? g.gif Ketinu kitą savaitę apskirpti ir nusidažyt, nes jau visai mano vaizdelis žiaurus... Noriu rimtai užsiimt plaukučiais savo, gal pagaliau pavyks su jūsų patarimais pradėt atsiaugint ilgensius, sveikesnius plaukus, bet sudėtinga dėl to dažymo... Dažau retai, bet raudonom spalvom, kurių ir taip pats gražumas greitai nusiplauna.
Po gimdymo kuo toliau, tuo blogiau su mano plaukais, ne tik, kad labai lėtai auga, bet žiauriai slenka, šiursta. Ir iki nėštumo buvo prastokai, na bet kas darosi dabar... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FeminaBona @ 2009 10 24, 01:16)
O visos tos priemonės plaukų dažų nenugraužia?  g.gif

Grauzia spalva cemerycios..todel ir stovi dabar nenaudojamos pas mane. tikrai pastebejau, kad nuo saknu spalva nubluko greiciau, kai trindavau jas cemeryciu ir rozmarinu EA misiniu
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 24, 02:10)
Grauzia spalva cemerycios..todel ir stovi dabar nenaudojamos pas mane. tikrai pastebejau, kad nuo saknu spalva nubluko greiciau, kai trindavau jas cemeryciu ir rozmarinu EA misiniu

visos priemonės ,kurios yra nuo plaukų slinkimo ,ėda ,blukina spalvą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 10 22, 14:29)
smile.gif
Jeigu smirda cesnakais tai balzamas tongue.gif O aliejus is tiesu neturi tokios "aliejines" konsistencijos, lengvai issiplauna, nes as esu bandzius naudoti alyvu alieju, kazkoki is babuskos agafijos, dar viena kazkoki ir Eurokos, tai niekaip to riebumo neisplaudavau, plaudavau po kelis kartus ir ant gali vis tiek su citrina tik tas riebumas nueidavo, o Dzintars toks skystas, ir lengvai issiplauna

O aš kad ir kokius aliejus bandžiau naudot - su visais ta pati bėda, kad po to reikia šimtąkart plaut, kol riebalus iš plaukų išplauni. Tuomet plaukus tik nualini, išsausini betrindama - nieko gero. Tas balzamas - gal geriau, nes išsiplauna per vieną kartą normaliai.
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2009 10 25, 14:22)
O aš kad ir kokius aliejus bandžiau naudot - su visais ta pati bėda, kad po to reikia šimtąkart plaut, kol riebalus iš plaukų išplauni. Tuomet plaukus tik nualini, išsausini betrindama - nieko gero. Tas balzamas - gal geriau, nes išsiplauna per vieną kartą normaliai.

Na man tai visi aliejai per viena karta issiplauna, max per 2 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(annomis @ 2009 10 25, 15:22)

dzintars labai gerai isiplauna smile.gif tik kvapas lieka kol plaukai slapi doh.gif
Atsakyti