Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Na štai ir vėl man teko garbė atidaryti naują temą.Su kiekviena naują temą mūsų būrys didėja, o darbai tik gražyn.
Tikiuos ir toliau bendrausim geranoriškai , diskutuosim, tarsimės, rodysime savo darbus.
Atsakyti
tavi,sveikinu su naujos temutes atidarymu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Nauja tema ,saunuole ,Tavi drinks_cheers.gif

O cia keli tapyti darbeliai is interneto,temeles paspalvinimui mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
wow, tas paskutinis irgi ant šilko tapytas??? bigsmile.gif čia gal su gruntu taip išeina? Va šitaip noriu išmokti ax.gif
Atsakyti
Kusachiau su gruntu ir beveik sausu teptuku.
Atsakyti
Kaip gražu, nebegundykit panos o tai jau baisu i kokią temą užsukt doh.gif taip norisi viską pabandyt doh.gif bet labai labai gražu.... aš vis maniau kad taip neįmanoma
Atsakyti
sveikutės naujoje temoje.

Piešiu gerves. Pradėjau prieš valandą ir deja turėsiu palikt iki vakaro. O rodos galėčiau piešt visą dieną nesustodama. blush2.gif

Štai mano darbo pradžia:
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, štai aš keletą įmetu nuskanuotų knygos puslapiukų. Ši skarelė yra išgauta su vašku.
user posted image

o cia aprasas:

user posted image

user posted image

Šitas darbas man labai patiko... atrodo taip paprastai, o gaunasi visai nepaprastai smile.gif
Atsakyti
O, kokiu graziu ir idomiu dalyku cia ikelete,kaip tik smegenim naujo peno... biggrin.gif
Enija,ant ko ir su kuo tu cia taip darai ax.gif
Atsakyti
Tavi 4u.gif už naują temą

Labai patiko AusraJ šalikelis wub.gif
Enija, lauksim galutinio varianto mirksiukas.gif

Mano ištapyta dovana MB gimtadienio proga smile.gif
Čia mano pirmas kaklaraištis, labai bijojau primakliavoti.
Piešinis iš i-neto, patobulintas ir spalvos pakeistos.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ariella , labai gražus kaklaraištis.
Atsakyti
Enija,kaip visuomet nepakartojama wub.gif .

Ariella,labai graziai gavosi thumbup.gif !

Panos,o jus skalbiat po istapymo kaklaraiscius g.gif ? Man kazkaip su isformavimu po skalbimo problemos unsure.gif . Labai sunku lygiai islyginti,vis rauksleliu atsiranda verysad.gif .O paskutinis tai beskalbiant isvis apsigadino,nes ten,kur turejo buti balta spalva,nusidaze verysad.gif .
Atsakyti