Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio, dažai

Shima, ačiū už gerą žodį mirksiukas.gif ir gerą patarimą 4u.gif kaip aš anksčiau nesugalvojau ant skiautelės pabandyt. doh.gif Laikas man atostogų... biggrin.gif
Atsakyti
Ant plonos sintetikos musu dazai gerai laikosi, tik per pirma plovima buna siek tiek spalvotas vanduo. Storesnes medziagos nebandziau, sunku patarti blush2.gif Man atrodo, cia pavojus, kad balta maiselio medziaga gali tapti jau ne tokia balta. O butainai maselis skalbti?
Atsakyti
QUOTE(Arona @ 2010 01 14, 11:30)
O butainai maselis skalbti?

Čia klausei ar būtina maišelį skalbti? ax.gif biggrin.gif Na man gal ir nebūtina, bet kadangi jis šviesios spalvos ir jei draugė išteplios (o kad išteplios tai tikrai, nes ji tikra lebeda yra) pradės skalbti ir nusiplaus... Ar tada jau man vaidinti, kad čia ne mano problema? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 01 13, 18:12)
Kotryna, ką tu vadini pigiu. Aš perku tik dekotex. Natūralaus šilko kainos pasaulinėj rinkoj tik kils, nes Kinijoje stichinių nelaimių sunaikinta daug plantacijų. Siūlau per daug neieškoti, o pirkti.

o kokios jo kainos?
mat i mano klausima apie uzuolaidas nelabai gavau atsakyma ar tinka tie patys dazai kaip ir silkui, tai pradejau mastyti gal man silkines uzuolaidas pasidaryti g.gif ka manot? blush2.gif
Atsakyti
Juratata, niekas nedrista atsakyti, nes ne ant viso sintetinio audinio gerai dazosi fiksuojasi silko dazai.
daug kas tapo ant sintetinio sifono ir salikelius, bet reikia zinoti, koks tinka. pvz, organzos man visai nedaze.

Elija, nepaprasta dovana- miela, silta, grazi.
nezinia kaip laikysis ant medvilnes. ant vilnos tai nesilaiko doh.gif
Atsakyti
Ellija,labai fainas maiselis thumbup.gif .Bet neplauk geriau,nes,kaip merginos jau minejo,gali lengvai pasispalvinti ten,kur balta(as tokia problema su kaklaraisciu turejau unsure.gif ).Gal pirmam kartui i valykla nunesti,o po to jau skalbti butu galima g.gif ?

O del sintetikos tai tik tiek galiu pasakyti,kad is mano baltu sintetiniu kelniu silko dazai neissiplauna ax.gif .... tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Elija, man ypač maišelis patiko wub.gif

O dažai kokie? tekstilei?
Atsakyti
nacyte, ačiū, labai smagu iš Tavęs girdėti, kad patiko. ax.gif
SeRi, dėkoju ir Tau 4u.gif na gal nebloga mintis į valyklą nunešti kokiam sausam valymui ar ne? smile.gif Bet kaip Shima minėjo, gal pabandysiu su kokia skiaute pažaisti, jei nepavyks, reiks naudotis Tavo patarimu. 4u.gif
Brūkšniuk, malonu, kad patiko. Ten šilko dažai, dėl to ir klausiu patyrusių, kaip su tuo plovimu čia gausis. Jei būtų tekstiliniai, tai juos užlygini gerai ir plauni sau rankytėm, o dabar... g.gif doh.gif
Atsakyti
Nebutina tekstilinius su rankytem plauti mirksiukas.gif ,galima daikta i kita puse isversti ir nieko neatsitiks ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti