Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio taisyklės

Sveikos ir sveiki smile.gif
Aš, Vitulka, būsiu naujoji subforumo moderatorė.

Kadangi jūsų čia daug, o aš viena, todėl visada lauksiu asmeninių žinučių (AŽ) su jūsų pastebėjimais, klausimais, pasiūlymais.

Tikiuos gražaus ir malonaus bendravimo 4u.gif


 i 
Skyrelio taisyklės:
1. Labai prašome temų pavadinimus rašyti tik lietuviškais simboliais (š, ž, į, ė, ą ir kt.) ir mažosiomis raidėmis.
2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir patikrinkite, ar anksčiau nebuvo užvesta jus dominanti tema. Taip išvengsime daugybės vienodų temų, sukaupsime vienoje vietoje daugiau patirties bei patarimų.
3. Komercinė reklama forume draudžiama, todėl bet kokios komercinio/ platinimo/ reklaminio pobūdžio žinutės (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/ avatare/ pavadinime ir paraše) bus netoleruojamos ir šalinamos.
4. Draudžiama - šiukšlinti/talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
4. Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.
Neužmirškime: Švaru ten, kur nešiukšlina. Nepamirškite, kad mes patys kuriame savo virtualaus gyvenimo aplinką. Būkime tvarkingi
Tikiuosi, nei forumo, nei skyrelio taisyklės nebus pažeidžiamos. Forumo taisykles rasite čia.
Dalyviams, pažeidusiems taisykles, bus taikomos nuobaudos.




Pagarbiai, moderatorė
Atsakyti
Gerbiama moderatorė,

Nežinau ar pamenate (žinote), kad buvo tartasi NETRINTI pasibaigusių "Kvepalų kolekcijų temų" g.gif Dabar pažiūrėjau - 8,9,10 temos yra, o 11,12,13,14 - nėra. Kur jos dingo? Gal galite paaiškinti?
Atsakyti