Ir as uzturejau tokia pat beda
Jau virs savaites nesiliauja skausmas. Ir vel tas pats vienintelis mano proto dantis pradejo augti. Vietos jam turbut mazoka, auga i dantena, kuri jau virs jo pakibus. Skauda visa diena-nakti. Nzn ka ir padaryti.. Eisiu turbut pas gydytoja, nes jau nebera jegu kenteti
Tikiuos nepasakys, kad reikia rauti
oj oj koks vargas buvo su protiniu dantuku mums buvo 12 savaiteliu, pradejo kilti temperatura, istino zandas net issiziot negalejau nei valgyt, o miegot neteko 3paras o vaistuku bijojau gerti dantiste sake judinti zandikauli kad greiciau praplistu ir galeciau labiau isizioti o ten pasirodo net puliuojantis
tada isvale peroksidu praskalavom jodo tirpalu. namuose skalavau ramunelem, medetkom, druskos tirpalu ir viskas susitvarke.
QUOTE(Ausencia @ 2009 09 05, 15:14)
sveikutes
gal kas turit patirties, nestumo pradzioj dygo protinei dantys bet ne taip stiprei kaip dabar likus 2 savaitem iki gimdymo, jau savait
e laiko nemiegu vos valgau skausmas nerealus jau kko
k neisbandziau, nieks nepadeda, daktare liepe gert ibuprofena o po 4 val paracetamoly po to vel po 4 ibuprofena, tj praeina porai valandu, kiek dar kankinsiuos nebezinau 
gal kas turit patirties, nestumo pradzioj dygo protinei dantys bet ne taip stiprei kaip dabar likus 2 savaitem iki gimdymo, jau savait
Na man 19 metu dygsta visi 4 dantys
Man jau treti metai kalasi du protiniai dantys, ir tik vos vos išlindę.. skausmas kartais nežmoniškas, bet kenčiu ir vaistų nevartoju
Man irgi būtent dabar pradėjo dygti vienas.. Nors dygsta jau keturis metus.. Dešine puse net kramtyt negaliu,nes skauda.. Gerai,kad tik valgant jaučiu skausmą,o šiaip neskauda
Dygsta
bet dar niekad taip tuom nesidžiaugiau 
Prieš pastojant darė panoraminę foto ir pamatė,jog vienos pusės protinis neišdygs,nes jo kryptis ne į viršų,o į krūminį dantį. Kitoj pusėj buvo labai sugedęs,tai nusorendę išoperuot vieną pusę,o ateityje,kai pradės judėt ir skaudėt tą,kuriam nelemta išdygt,tada operuos kitą. Delsė,nes šaknį apsijuosęs nervas ir truktų labai ilgai ten viskas ir dar komplikacijų grėsmė. Nu ir kai besilaukiant pradėjo dygt,tai jau tiek nervų išnaudojau,bet ėmė ir išdygo stebuklingai
išvengiau pjaustymų
Prieš pastojant darė panoraminę foto ir pamatė,jog vienos pusės protinis neišdygs,nes jo kryptis ne į viršų,o į krūminį dantį. Kitoj pusėj buvo labai sugedęs,tai nusorendę išoperuot vieną pusę,o ateityje,kai pradės judėt ir skaudėt tą,kuriam nelemta išdygt,tada operuos kitą. Delsė,nes šaknį apsijuosęs nervas ir truktų labai ilgai ten viskas ir dar komplikacijų grėsmė. Nu ir kai besilaukiant pradėjo dygt,tai jau tiek nervų išnaudojau,bet ėmė ir išdygo stebuklingai