QUOTE(Zana'dark @ 2010 07 24, 12:46)
Taip tas padeda tikrai priaugus svorio:D del vaiku nezinau. Pati kai dar sveriau nemazai oho krutine grazia turejau 102 apimties,o daba 92:D liko jos tai daba tik sportu ir masazai dar ja pasigrazinu. O sportas darant krutiniai pratimus tikrai ja pastangrina truputi pakele,nes pati jau gal menesi darau reguliariai pratimus ir matos kad kazkoki yra pokyciai stangrumu. Tai dar aisku darysiu toliau pratimus ir manau tikrai sustiprinus raumenis uz krutines ji bus dailesne:) o del hormoniniu ir kontraceptiniu vaistu ju niekad nevartojau nezinau kaip ten,gal ir padeda.
Svoris padeda, bet irgi ne visom. Juolab, jums turint tokias ispudingas apimtis tikrai ne cia nuogastaut del kazkokiu problemu reiketu

Jusu krutineje to riebaliuko buvo ir bus, genetika ten juos kaupia, o stai mano svoriui didejant viskas tik i pilva keliauja - krutine ju nekaupia. jei is pilvuko tuos riebaliukus, kuriuos jau sudeginau buciau perkelus i krutis, tai tureciau dailia B dydzio krutine.
Papildyta:
QUOTE(limpopooo @ 2010 07 23, 11:57)
Na taip, gal akiu dumimas, bet tas noras tureti didesne krutine... Pas mane A dydis, 83 per krutine, o po krutine 74.
Noretusi bent B dydzio.. pradejau rimtai galvot apie operacija, bet ne anksciau kaip po antro vaiko. Be to labai bijau operacijos, tikrai...
Ir tikim ir netikim. Manau visos ziuri i tas tabletes atsargiai, bet rizikuoja pabandyti, nes viltis vis tik (atsiprasau uz issireiksima, bet priskiriu siai grupei ir save) ''d...u motina''
O kas blogai su ta A dydzui krutine? Liemeneles grazios, pakeliancios ir jus zavinga! Vat as liemeneles sau pritaikyti net negaliu, nera nei ka ideti, nei pakelti, nei sustumti. nenoriu sakyti, kad as nelaimingesne, bet isties didelis psichologinis diskomfortas kai neuzaugai iki liemeneliu...
Operacijos... Ir as svarsciau. Jus neskaitykit apie galimus jos rezultatus, o paziurekit filmuku, va tada tai praeis noras. Svarbiausia, kad juos keist reikia, o pakeitus gali nauju ir nebaisisavint organizmas! va tada ir liks odos kapsai... vaizdas kraupus! o juk i 40ties ir 50ties ir 60ties patrauklia norisi but, kad vyras pakibintu
sakykit, kur apie NPU komentaru radot? man sunkiai sekesi, kazkaip arba niekas nebando, arba kurios pabande, is laimes girtis nebenori