Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios KT Qlaira

Qlaira geriu jau trecia pakuote. Pirma men lb skaudejo krutis, bet lb dziaugiausi, kad per mmm tik patepliojo, uzteko kasdieniniu iklotu ir buvo visiskai neskausmingos. Po antros pakuotes mmm buvo ziuariai skausmingos ir gausios (kaip man buna nevartojant KT). O geriant trecia pakuote 18d prasidejo neaiskus kraujavimas ir lb panasus i mmm, nes skauda pilvo apacia, tik kad kraujavimas negausus. Nebezinau ka daryt, reiks pirmadieni pas gydytoja eit jei tepliojimas nepraeis ax.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Siandien isgeriau 20 Qlairos tablete. Tai mano pirmosios KT, taigi noriu su Jumis pasikonsultuoti blush2.gif Man jau visa savaite, nuo 13 tabletes teplioja, pirmas dienas rudai, po to jau kaip per normalias mmm... ir dar plius su pilvo maudimu. Nesuprantu ar cia tie tarpcikliniai pakraujavimai, ar prasidejo mmm. g.gif ??? Tie patepliojimai kartais buna gana gausus blink.gif neuztenka dieninuku. Tai bukit gerutes cool.gif ir kuri nors atsiliepkit... blush2.gif
O kalbant dar apie minusus, tai valgyt nezmoniskai norisi, krutine patinusi ir labai sujautrejusi...
Atsakyti
Tai tie tarpcikliniai pakraujavimai, man irgi taip buvo 4u.gif tos taip vadinamos tikrosios menesines turetu prasideti 26-27 d.d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrazha_ @ 2010 03 23, 17:31)
Sveikos ax.gif
Siandien isgeriau 20 Qlairos tablete. Tai mano pirmosios KT, taigi noriu su Jumis pasikonsultuoti  blush2.gif  Man jau visa savaite, nuo 13 tabletes teplioja, pirmas dienas rudai, po to jau kaip per normalias mmm... ir dar plius su pilvo maudimu. Nesuprantu ar cia tie tarpcikliniai pakraujavimai, ar prasidejo mmm. g.gif ??? Tie patepliojimai kartais buna gana gausus blink.gif neuztenka dieninuku. Tai bukit gerutes cool.gif ir kuri nors atsiliepkit... blush2.gif
O kalbant dar apie minusus, tai valgyt nezmoniskai norisi, krutine patinusi ir labai sujautrejusi...

man irgi lygiai tas pats buvo. Pirma pakuote geriant tepliojo nuo 12 ar 13 dienos doh.gif paskui pradejo labai krutis skaudet unsure.gif kad trecia pakuote geriant jau neramu pasidare ir net ejau pasidaryt krutu echoskopija doh.gif aisku, nieko nerado, ir galu gale meciau sitas KT, nes pradejo spaudimas kilt unsure.gif tai is viso istveriau 3 pakuotes, o kai meciau gert, per savaite viskas susitvarke, nei krutines skauda, spaudimas vel normalus cool.gif
Atsakyti
Va tau ir naturalios tabletes... smile.gif Optimiste pabuvau biggrin.gif Nu gal dar antra pakuote pabandysiu, gal dar ir susinormalizuos viskas, jei ne, tai tikrai ir as sita "naturalia" chemija mesiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, as pries vartojant Qlaira naudojau NuvaRing, bet kazkaip pradejau justi poveiki pasalini, nes pradejo krutine skaudeti ir sugalvojau pakeisti vaistus. tad db geriu Qlaira. Krutine dar labiau skauda, isgeriau puse pakuotes, teplioja visas dienas, idomiai cia viskas. Tikiuosi susinormalizuos viskas per 3 menesius, jeigu ne tai as irgi grisiu prie senuju vaistu.
Atsakyti
Sveikos, as irgi jas geriu pirmaji menesi, gydytoja paskyre po nestumo. Teplioja man ziauriai, nezinau ka ir galvot.... blink.gif ir siaip nuotaiku kaita jauciasi. na gal reikia priprast. Turiu klausimeli, gal kas patikslins? Turetu buti taip - sugeri 28 pakuotes tabletes, darai 7 dienu pertrauka ir pradedi nauja pakuote???? 4u.gif Aciu.
Atsakyti
odryte Paskelbta Šiandien, 18:42
Sveikos, as irgi jas geriu pirmaji menesi, gydytoja paskyre po nestumo. Teplioja man ziauriai, nezinau ka ir galvot.... ir siaip nuotaiku kaita jauciasi. na gal reikia priprast. Turiu klausimeli, gal kas patikslins? Turetu buti taip - sugeri 28 pakuotes tabletes, darai 7 dienu pertrauka ir pradedi nauja pakuote???? Aciu.

Nea, sitas KT reikia gerti be pertraukos, isgeri 28, o tada nauja pakuote, be jokiu 7 dienu pertrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

siandien isgeriau pirmosios savo pakuotes 24-a tablete, ir prasidejo tarsi kraujavimas, bet labai labai lengvas.. nuo 15 tabletes kasdien teplioja rudai ir atsirado spuogeliu ant veido ir nugaros, tokiu tarsi alerginiu..? jokiu kitu pasaliniu poveikiu nejauciu, bet nezinau ar tesiu qlaira.

noreciau pameginti diane 35, jos lygina veido oda. bet yra labai stiprios. labai nenoreciau priaugti svorio, o jos daug kam sukelia toki pasalini poveiki. o su veiduku problemu turiu nuo 14 metu, esu gerusi ir roaccutane ir siaip kruvas kremu ir priemoniu naudojau, nezinau, gal pameginti diane 35 vietoj qlaira, gal butu dviguba apsauga - ir nuo nestumo, ir nuo spuogu?
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif man ir nuo tu Qlaira nieko gero, 3 pakuotę gersiu , o mm kaip nėra taip nėra g.gif Šiandien eisiu pas gydytoją , gal ir testą
nestuke.gif reiks nusipirkti doh.gif . Gal kuriai taip buvo ? Gal po kurio laiko susitvarkė? verysad.gif Įdomu ką ginė pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
ale ziuriu tos Qlaira tai kazkoks nesusipratimas unsure.gif ar gal cia raso tik tos, kurioms nesamones darosi jas begeriant g.gif
Atsakyti
Na nezinau, man tai viskas gerai, tikrai nejauciu jokiu salutiniu poveikiu, na tik va kartais buna, kad kokia diena pateplioja vidury ciklo, bet palyginus su kitomis KT, tai man sitos pacios geriausios ax.gif Matyt rekia atrasti sau tinkamiausias ir kai organizmas prisitaiko, tada nebuna visu tu nesamoniu 4u.gif
Atsakyti