Faršo kąsneliai su ryžiais

Reikės:
0,5 kg faršo;
1 kiaušinio;
Drauskos, pipirų pagal skonį;
Mažo svogūno;
Poros skiltelių česnako;
Maltos raudonosios paprikos;
Čiobrelių (šviežių arba džiovintų);
100 g ryžių (nevirtų);
Saujos džiūvėsėlių;
Krakmolo apvoliojimui
Faršą pasidarome kaip kotletams, kiekviena šeimininkė gamina savo būdu, aš tik surašiau saviškius dedamus produktus. Ryžius išverdame sūdytame vandenyje. Iš faršo formuojame rutuliukus, juos voliojame ryžiuose, maišytuose su džiūvėsėliais bei krakmolu, ir kepame gruzdintuvėje 160 laipsnių temperatūroje. Mes valgėme su namine adžika bei agurkais, garnyras prie šių "šarikų" tinka bet koks

Kąsneliai puikiai tinka ir kaip šaltas užkandis, ryžiai labai traškūs, į faršo vidų galima įsukti sūrio, bus dar pikantiškiau.
O JEI KEPTI ORKAITEJ, IDOMU TAS TRASKEJIMAS BUTU? LABAI VILIOJANCIAI ATRODO