
ledime dziaugiuosi, kad patiko

QUOTE(indria @ 2009 10 26, 17:17)
as plonai nupjaunu apacia, kad iseitu tiesus pagridelis... nereikia daug, tik kad nesvyruotu
taip pat ir su bulvem idarytom 



QUOTE(Jurga_urte @ 2009 10 26, 19:14)
Su cukinija nebandziau niekad taip kepti, gal ir skanu tikrai, o baklazanai man neisvirto ant sono, nes vos i keptuve tilpo - isprausti buvo
Aciu uz pagyras
Man ir visai skanu, kitakart bandysiu su farsu, o MB paziurejo paziurejo labai skeptisai, ne neparagavo
jam mesa- maistas, visa kita....

Aciu uz pagyras

Man ir visai skanu, kitakart bandysiu su farsu, o MB paziurejo paziurejo labai skeptisai, ne neparagavo



sakiau net necituosiu, nes tieeek visko žiauriai geidžiamo
šaunuolės, moterys


sveikos jungiuosi ir as prie jusu.katik pasoviau i orkaite tinginio ryzius su paukstienos ir desreliu asorti

labai skaniai viskas atrodo
,norisi visko pameginti ,o zuvyte


Saindienos vakrienei noreciau pasiulyti avinzirniu kari, kuris labai susildys skrandukus, taip pat avinzirniai skatina organizmo atsparuma, kurio atsalus orui taip reikia....

Jums reikes:
400g ismirkytu avinzirniu
1 svoguno
2 saliero stiebu
1 dideles bulves
1/4 moliugo, nezinau pavadinimo lietuviskai, tad idesiu paveiksliuka...

2v.s. pomidoru pastos
Svieziu petrazoliu
Ivairiu prieskoniu. Mano naudoti: paprika, kajano, cili ir juodieji pipirai, maltas imbieras, garam masala, tumerikas, bazilikas, taragonas, thai misinys, muskatas, geras saukstas darzoviu bulijono, druska...
Apkepinti kubeliais pjaustyta svoguna, jiems graziai pageltus pilti avinzirnius, kubeliais pjaustyta bulve, salierus ir tarkuota moliuga. Viska uzpilti vandeniu, deti prieskoniu, jei naudojat imbiera, tumerika ir muskata ju nepadauginkite... Virti apie valanda and vidutines ugnies, jei isgaruoja per daug vandens- papildyti. Kai avinzirniai pakankamai minskti, deti pomidoru pasta, susmulkintas petrazoles pagal skoni, ismaisyti...
Skaniausia patiekti labai karsta su ryziais arba kuskusu.
Tikrai napekenktu jautiena pjaustyta kubeliais, jei vegetariskas maistas ne maistas
Jums reikes:
400g ismirkytu avinzirniu
1 svoguno
2 saliero stiebu
1 dideles bulves
1/4 moliugo, nezinau pavadinimo lietuviskai, tad idesiu paveiksliuka...

2v.s. pomidoru pastos
Svieziu petrazoliu
Ivairiu prieskoniu. Mano naudoti: paprika, kajano, cili ir juodieji pipirai, maltas imbieras, garam masala, tumerikas, bazilikas, taragonas, thai misinys, muskatas, geras saukstas darzoviu bulijono, druska...
Apkepinti kubeliais pjaustyta svoguna, jiems graziai pageltus pilti avinzirnius, kubeliais pjaustyta bulve, salierus ir tarkuota moliuga. Viska uzpilti vandeniu, deti prieskoniu, jei naudojat imbiera, tumerika ir muskata ju nepadauginkite... Virti apie valanda and vidutines ugnies, jei isgaruoja per daug vandens- papildyti. Kai avinzirniai pakankamai minskti, deti pomidoru pasta, susmulkintas petrazoles pagal skoni, ismaisyti...
Skaniausia patiekti labai karsta su ryziais arba kuskusu.
Tikrai napekenktu jautiena pjaustyta kubeliais, jei vegetariskas maistas ne maistas

Mmmm, skaniai atrodo avinzirniu karis

QUOTE(mazhulinka @ 2009 10 27, 14:25)
Saindienos vakrienei noreciau pasiulyti avinzirniu kari


QUOTE(electra23 @ 2009 10 27, 14:59)
labai labai paprasta ir ruosimas uzima labai mazai laiko

Pirma karta moliuga pirkau, bijojau deti, bet jis net labai tiko!
mazhulinka, gal cia papajas?

QUOTE(mazhulinka @ 2009 10 27, 17:05)
labai labai paprasta ir ruosimas uzima labai mazai laiko
Pirma karta moliuga pirkau, bijojau deti, bet jis net labai tiko!

Pirma karta moliuga pirkau, bijojau deti, bet jis net labai tiko!
sveikos, na su tais avinzirniais tai idomiai, bandem Falafelius namie, tai nesupratom ka valgem

QUOTE(Rastika @ 2009 10 27, 17:13)
ne čia tokia rūšis moliūgų
