QUOTE(aguonele @ 2009 11 03, 10:12)
karta bandziau nuo kulseliu tik oda numauti, tai pabaigos zinoti ko gero nenorit zinoti
Nugi ta skura tai tiesiog vos ne pati neriasi

, pirstus uzkisi, pakeli ja ir lupasi, sparniukus nupjauni, slauneles paciuose galiukuose apipjauni, uodega nupjauni

ir nuvelki
Skaniai zuvis atrodo, reiks vel kepti

, o del kugelio norejau paklausti, ar tu megsti toki kietoka kugeli, jei kilogramui nusunktu bulviu pili tik puse stiklines pieno ir dar kiausini dedi
QUOTE(Elena @ 2009 11 03, 11:54)
skanaus
Aciu

, labai viskas buvo skanu, bet skaniausia zuvis ir bulves
Sea-sveika atvykus i sita virtuve

Koks ispudingas kelmas

, rozytes taip pat.
Parasysiu savo siuo metu naudojama varsketuku recepteli, gal kam patiks.
400gr.varskes(tik ne is pakeliu)sausesnes
100gr.miltu
pusantro sauksto manu
1 nedidelis kiausinis
truputis druskos
saukstelis cukraus
Padazui: 40gr.sviesto istirpinti, deti arbatini saukteli miltu, truputi pakepti, daugau negu puse stiklines pieno, maisant uzvirti, sauksta grietines gale ideti.
Varske isminkyti su isplaktu kiausiniu, sudeti miltus, manus ir gerai isminkyti.Nesvarbu kad kibs prie ranku, isversti ant gausiai miltuoto pavirsiaus, surutuliuoti volelius ir juos supjaustyti, siek tiek pabarstyti miltais ir legvai apvolioti.
Deti i litra su trupuciu verdancio vandens, kai uzvirs, sumazinti ugni iki minimumo ir pavirti minutele, paskui isjungti, palaikyti dar minute puode.Deti i lekstute, uzpilti padazu, truputi pabarstyti cukrumi.