Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

QUOTE(Olga K @ 2010 05 13, 16:17)
Labai keista,kad jei jis myli tave ir dievina,tai negali buti kartu su tavim...juk jis turi pasirinkimo laisve

Baikit čia svaigt.
Įsijautėt jau ir į deivių vaidmenis...
Atsakyti
Nieko nenoriu teisinti. manau tu teisi. Skirtumas isties didelis. 25 metai. Jis yra padejes man galva ant keliu ir tyliai verkdamas sakes, kad jis nieko taip neneoretu, kaip buti su manim, uzmigt ir keltis, bet man dar visas gyvenimas pries akis, o jis po keliu metu bus kaip vyras nieko vertas. Mano kalbos jo nepaguode. galbut jis ir teisus.
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 13, 16:25)
Nieko nenoriu teisinti. manau tu teisi. Skirtumas isties didelis. 25 metai. Jis yra padejes man galva ant keliu ir tyliai verkdamas sakes, kad jis nieko taip neneoretu, kaip buti su manim, uzmigt ir keltis, bet man dar visas gyvenimas pries akis, o jis po keliu metu bus kaip vyras nieko vertas. Mano kalbos jo nepaguode. galbut jis ir teisus.

Labai didele prasme turi jo pasakymas tau. Matomai jis nenori atimti is taves tavo jaunyste. Isivaizduok,po keliu metu tu galesi supuoti vaika ant ranku,o jis tuo metu gal jau netures tiek jegu,kad galetu atsiduoti tam vaikui. Bet net jei ne vaikas-juk tavo graziausi metai yra cia ir dabar. Taip,as suprantu visus jausmus ir tikrai taves nesmerkiu. Pagalvok apie save,gerai? pirmiausia apie save,juk gyveni del saves...
Atsakyti
Olgute, aciu labai uz supratima. drinks_cheers.gif Suprantu, kad viskas mano rankose. Kol kas nenoriu jo visiskai atsisakyti, man gera su juo, bet suvokiu, kad gyventi su juo butu gera tik kuri laika, o paskui atsirastu toks gyvenimas, koks jis buna karsinant nors ir labai mylimus, bet visgi senus tevus.. As viska suprantu ir labai dziaugiugiuosi, kad yra kas mane supranta wub.gif
Zinau, kad gyvenime viskas stos i savo vietas. Neketinu jam gimdyti, ors ir noreciau, kad mano vaiko tevas butu taip stipriai myletas zmogus, o kol kas tenkinsiuos tuo, kas mane dziugina. Juolab, kad negali zinoti, gal rytoj jau busiu bedarbe (kas bet kam gali nutikti siuo metu) ir tuomet busiu priversta praleisti su juo ne kasdiena, o tik labai labai nedaug laiko. Tada bus lengviau atprasti.
Dabar ji palikusi, susigadinciau ir sau ir jam nuostabia kasdienybe, o jam galbut net gyvenima. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 13, 16:46)
Olgute, aciu labai uz supratima.  drinks_cheers.gif Suprantu, kad viskas mano rankose. Kol kas nenoriu jo visiskai atsisakyti, man gera su juo, bet suvokiu, kad gyventi su juo butu gera tik kuri laika, o paskui atsirastu toks gyvenimas, koks jis buna karsinant nors ir labai mylimus, bet visgi senus tevus.. As viska suprantu ir labai dziaugiugiuosi, kad yra kas mane supranta wub.gif
Zinau, kad gyvenime viskas stos i savo vietas. Neketinu jam gimdyti, ors ir noreciau, kad mano vaiko tevas butu taip stipriai myletas zmogus, o kol kas tenkinsiuos tuo, kas mane dziugina. Juolab, kad negali zinoti, gal rytoj jau busiu bedarbe (kas bet kam gali nutikti siuo metu) ir tuomet busiu priversta praleisti su juo ne kasdiena, o tik labai labai nedaug laiko. Tada bus lengviau atprasti.
Dabar ji palikusi, susigadinciau ir sau ir jam nuostabia kasdienybe, o jam galbut net gyvenima.  unsure.gif

Kazkada mane gyvenimas ismokino,kad pirmiausia reikia galvoti apie save ir tik paskui apie kitus. Juk taip visi santykiai laikui begant virstu neapykanta ir isipareigojimu.
O zinai,jei as iki siol buciau dirbusi tame paciame darbe,iki siol tureciau ta ranku svelnuma,ta palaikyma,ta artuma...bet irgi taip netiketai gavosi-atleido..bet as jokiu budu nepuoliau i isterijas,kad mano gyvenimas sugriuvo ir t.t. gal tai todel,kad dar nespejau isimyleti. bet ir nebuciau leidus sau isimyleti, zinodama kad kartu negalesim buti. o dabar as net labiau ilgiuosi pacio to darbo...tarp kitko,kiek tau metu?
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 13, 15:59)
Kazkada mane gyvenimas ismokino,kad pirmiausia reikia galvoti apie save ir tik paskui apie kitus. Juk taip visi santykiai laikui begant virstu neapykanta ir isipareigojimu.
O zinai,jei as iki siol buciau dirbusi tame paciame darbe,iki siol tureciau ta ranku svelnuma,ta palaikyma,ta artuma...bet irgi taip netiketai gavosi-atleido..bet as jokiu budu nepuoliau i isterijas,kad mano gyvenimas sugriuvo ir t.t. gal tai todel,kad dar nespejau isimyleti. bet ir nebuciau leidus sau isimyleti, zinodama kad kartu negalesim buti. o dabar as net labiau ilgiuosi pacio to darbo...tarp kitko,kiek tau metu?

man 24. ar nebebendrauji su tuo zmogeliuku po isejimo is darbo?
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 13, 17:16)
man 24. ar nebebendrauji su tuo zmogeliuku po isejimo is darbo?

as vyresne uz tave tik 2 metams. todel ir jauciu kad mes vienoj bangoj bendraujam drinks_cheers.gif
ne,zinok,po mano isejimo mes nei matemes,nes kalbejomes...nenoriu dabar pradeti galvoti,kodel taip yra. kaip yra taip yra. bet as zinau,kad jis mano gyvenime buvo ir viskas kas buvo-tai tik grazios akimirkos.
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 13, 16:25)
as vyresne uz tave tik 2 metams. todel ir jauciu kad mes vienoj bangoj bendraujam  drinks_cheers.gif
ne,zinok,po mano isejimo mes nei matemes,nes kalbejomes...nenoriu dabar pradeti galvoti,kodel taip yra. kaip yra taip yra. bet as zinau,kad jis mano gyvenime buvo ir viskas kas buvo-tai tik grazios akimirkos.

drinks_cheers.gif tai va, kodel tada tu mane supranti biggrin.gif o tuo metu kai bendravai su kolega, ar turejai drauga? ar pavyko issaugoti santykius?
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 13, 17:29)
drinks_cheers.gif  tai va, kodel tada tu mane supranti biggrin.gif o tuo metu kai bendravai su kolega, ar turejai drauga? ar pavyko issaugoti santykius?

siaip tai as jau 7 metus turiu vyra ir beveik 6 metu dukra lotuliukas.gif
kolkas gyvenam santuokoje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olga K: 13 gegužės 2010 - 16:34
Super super super thumbup.gif dziugu, kad sugebejai ir santuoka isaugot, ir pasijaust laiminga mirksiukas.gif
Na,matyt, santuoka tuo ir yra gerai, kad ji tvirtai risa zmones ir jie vienas kito laikosi bet kokia kaina, o draugaujant leidi sau pagalvoti, kad "ai, jis toks, jis anoks, man jo nebesinori" ir sitaip save teisindama varai visai pro sali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 13, 16:14)
jis vyriskai santuriai asaroja kaskart kai man uzeina noras viska baigt ir baigt kankintis. Sako, kad mane myles iki grabo lentos, net jei nebusiu su juo, kad as brangiausia, ka jis turi ir kad niekada su niekuo nebuvo savimi ir toks nuosirdus kaip su manim.. nezinau, gal as naivi, bet sitas zmogus tikrai mane myli...

Koks gražus jausmas wub.gif

Galbūt jis gražus ir dėl to, kad negalite turėti to, ko labai trokštate? Įdomus tas gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 05 13, 20:03)
Koks gražus jausmas  wub.gif

Galbūt jis gražus ir dėl to, kad negalite turėti to, ko labai trokštate? Įdomus tas gyvenimas...

O zinot, is tiesu kazkur esu skaiciusi senus kaip pasaulis ir labai protingus zodzius, kuriu pagrindine mintis buvo ta, kad meile ir yra labai dideli norai ir galimybiu jiems ispildyti neturejimas, bet visgi buvimas labai arti ju heart.gif
Atsakyti