Įkraunama...
Įkraunama...

tarnybinis romanas

QUOTE(Raga @ 2010 05 14, 12:43)
šliundrytė

gal gana metytis tokiais zodziais?
Papildyta:
QUOTE(Raga @ 2010 05 14, 12:49)
Kuria linkme turėčiau savo smegenis krutinti?

Butu neblogai, jei pakrutintum issilavinimo linkme. Jei butum bent vidutinio intelekto, nesimetytum izeidinejimais ir nevarytum cia ant visu.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2010 05 14, 12:49)
nebūkit tokia tikra lotuliukas.gif  Na, nebent turit vyrą impotentą g.gif

Dar viena daktare...
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 11:28)
4. Mano santuoka ir mano seima-reikalas mano. Jie neabejotinai bus. Tik niekas nepatikrins, ar ji bus is meiles, ar todel, kad sitaip reikia man.

Kokio velnio tuoksites?Del pinigu?
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 13:57)
gal gana metytis tokiais zodziais?
Papildyta:
Butu neblogai, jei pakrutintum issilavinimo linkme. Jei butum bent vidutinio intelekto, nesimetytum izeidinejimais ir nevarytum cia ant visu.
Papildyta:
Dar viena daktare...

Atspėjot lotuliukas.gif Galit registruotis g.gif Na jei pačiai protelio nestokotų, gal nereikėtų su seneliu susidėti
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 05 14, 12:59)
Kokio velnio tuoksites?Del pinigu?

To nesuzinosit nei Jus nei kas kitas. Tuoksiuos, nes man taip reikes, ar is meiles, ar is isskaiciavimo ar is dar ko nors mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2010 05 14, 13:03)
Atspėjot lotuliukas.gif  Galit registruotis g.gif Na jei pačiai protelio nestokotų, gal nereikėtų su seneliu susidėti

butu smalsu ar tu isvis turejus nors viena vyra, nes panasu, kad vargse naslaitele net nezinai kaip tas padaras atrodo, jei jau taip kandziojies, kas senas, kas jaunas, kas protingas ir kam ko reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 14:25)
Papildyta:
butu smalsu ar tu isvis turejus nors viena vyra, nes panasu, kad vargse naslaitele net nezinai kaip tas padaras atrodo, jei jau taip kandziojies, kas senas, kas jaunas, kas protingas ir kam ko reik smile.gif

Gal profili pasiskaityt reiketu ?
Papildyta:
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 13:47)
Papildyta:
Iki siol sekmingai pavyko viska nuslepti, tai kad as nebijau.
O net jei ir suzinotu vyras-nepaliktu manes.

o tai negalit tureti vyro, kuris nebutu tiesiog mazgote namie? Ar tie galantiski herojai tik i meiluzius sutinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(trumpam @ 2010 05 14, 13:31)
[

neverta net gilintis, parasyt galima bet ka. Tavo zodziai kalba uz save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trumpam @ 2010 05 14, 14:31)
Papildyta:
o tai negalit tureti vyro, kuris nebutu tiesiog mazgote namie? Ar tie galantiski herojai tik i meiluzius sutinka?  g.gif

Man taip patinka gyventi. Vyras tai jis geras, net labai,tokiu dar paieskot reikia. Tiesiog mano jausmai jam netokie stiprus. Bet jis nesiskundzia nei kad jam bloga su manim,nei dar del kazko. Jis tikrai perdaug mane myli,as pas ji buvau pirma visom prasmem. Sakau gi-as jo nelaikau prie saves. Jis pats nenori manes palikti.
Visada pamaitintas,priziuretas,skoningai aprengtas-juk visa tai as darau ir man tikrai malonu ta daryti. O kad 2 kartus turejau trumpus romanus su kitais-tai tik del saviraiskos. Ne tik vyrams atsibosta seksas su zmona,zmonoms irgi kartais norisi nauju pojuciu
Atsakyti

QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 13:43)
Man taip patinka gyventi. Vyras tai jis geras, net labai,tokiu dar paieskot reikia. Tiesiog mano jausmai jam netokie stiprus. Bet jis nesiskundzia nei kad jam bloga su manim,nei dar del kazko. Jis tikrai perdaug mane myli,as pas ji buvau pirma visom prasmem. Sakau gi-as jo nelaikau prie saves. Jis pats nenori manes palikti.
Visada pamaitintas,priziuretas,skoningai aprengtas-juk visa tai as darau ir man tikrai malonu ta daryti. O kad 2 kartus turejau trumpus romanus su kitais-tai tik del saviraiskos. Ne tik vyrams atsibosta seksas su zmona,zmonoms irgi kartais norisi nauju pojuciu

Nemanau, kad jos supras. Cia jau is sportinio azarto pagatavos suvalgyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 14:44)
Nemanau, kad jos supras. Cia jau is sportinio azarto pagatavos suvalgyt  thumbup.gif

oi,i sveikata,tegul valgo. kad tik nepaspringtu is pavydo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaziundra @ 2010 05 14, 14:25)
To nesuzinosit nei Jus nei kas kitas. Tuoksiuos, nes man taip reikes, ar is meiles, ar is isskaiciavimo ar is dar ko nors  mirksiukas.gif
Papildyta:

Prašom manęs netujinti schmoll.gif
Beje su tuo pačiu nuostabiu vyru kartu tiek metų, kiek pati net negyvenat dar lotuliukas.gif
Žodžiu, mano vyras pagal amžių į meilužius jums kaip tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 05 14, 14:49)
Prašom manęs netujinti schmoll.gif
Beje su tuo pačiu nuostabiu  vyru kartu tiek metų, kiek pati net negyvenat dar lotuliukas.gif
Žodžiu, mano vyras pagal amžių į meilužius jums  kaip tik lotuliukas.gif

Manau,kad jis tikrai turi kokia jauna mergaite,nes su sena boba argi idomu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 14:51)
Manau,kad jis tikrai turi kokia jauna mergaite,nes su sena boba argi idomu  lotuliukas.gif

nors pagal amziu ir vyrelis jau senas, tuomet ner ka aptarineti,jau prie impotentu traukia
Atsakyti
QUOTE(Olga K @ 2010 05 14, 14:53)
Manau,kad jis tikrai turi kokia jauna mergaite,nes su sena boba argi idomu  lotuliukas.gif
Papildyta:
nors pagal amziu ir vyrelis jau senas, tuomet ner ka aptarineti,jau prie impotentu traukia

Taip turi, dukrą, į mergšes nesižvalgo lotuliukas.gif

Nu kad jūs su tokio amžiaus romanus rezgat ir svaigstat, matyt nėra impotentai.
Nu ką padarysi, jeigu patinka jums nudėvėti lotuliukas.gif
Baigiu, nes man su jumis diskutuoti žema. Ne tas lygis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 14 gegužės 2010 - 14:01