QUOTE(Olesta @ 2009 10 02, 10:30)
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 02, 14:12)
Su cukrine mase niekaip nesigavo tas gelytes isspausti,o va su sokoladine mase puikiai issispaude. Tik man atrodo ten kai kur skylutes turetu but, tose gelytese
taip, man atrodo, trys skylutės turi būti. Turi išryškėti kotelis ir lapeliai du.
Labai gražiai padarei. Kai aš dariau iš kočiojamos masės, tai man nelabai sekės.. ilgai vargau, kol padariau.
Cipciukas, šiand penktadienis
QUOTE(pumpica @ 2009 10 02, 13:26)
O dariau pagal Viadrus U22
QUOTE(Olesta @ 2009 10 02, 10:44)
irgi panasu
QUOTE(Olesta @ 2009 10 02, 14:44)
QUOTE(pumpica @ 2009 10 02, 14:48)
mano troboj yra katilas.. nepamenu pavadinimo.. bet ROŽIŲ ant jo tikrai nėra
kur gavot tokių?
QUOTE(naitas @ 2009 10 02, 13:51)
mano troboj yra katilas.. nepamenu pavadinimo.. bet ROŽIŲ ant jo tikrai nėra
kur gavot tokių?
kur gavot tokių?
tokių užsisakiau pas Aistužėlę Kulinarijos mene ir gavau, tik nemokėjau elgtis, va katilui rašto prireikė, norėjau įspaust taip sau, tik kaip ornamentą į tą rudą masę, kai nieko nesigavo, sakau anu pabandysiu iš masės likučio išspausti ir gavosi, tai mano laimei ribų nėra dabar
jasno.. turiu aš ir tą rožę.. aš tiek visko turiu, kad man net baisu daros.. kam tiek reikia visko..
išsikepiau rafaelo biskvitukus. Gavos 5 paplotėliai (du per pusę pjauti, ir vienas pats sau vienas) 24 cm ir keturi (du per pusę) 13 cm.
Tą 13-ikinį sugalvojau papuošti va tuo art neuveau, tulpike, kur rugiagėlė26 parodė .. užsimetęs pas mane buvo..
o noriu išsiplakti beze. Tai dabar galvoju - ar galiu dėti pastilažinį ornamentą ant beze padengto torto? jaučiu, prastai atrodys.. netiks faktūra , nevientisas puošimas.. ką manot?
o gal gerai būtų
pasimečiau.. padėkit
išsikepiau rafaelo biskvitukus. Gavos 5 paplotėliai (du per pusę pjauti, ir vienas pats sau vienas) 24 cm ir keturi (du per pusę) 13 cm.
Tą 13-ikinį sugalvojau papuošti va tuo art neuveau, tulpike, kur rugiagėlė26 parodė .. užsimetęs pas mane buvo..
o noriu išsiplakti beze. Tai dabar galvoju - ar galiu dėti pastilažinį ornamentą ant beze padengto torto? jaučiu, prastai atrodys.. netiks faktūra , nevientisas puošimas.. ką manot?
o gal gerai būtų
ant pastiliažo bezė taip, o atvirkščiai nelabai įsivaizduoju
sveikutes, ziuriu si savaitgali be nuotykiu negalit
Cypciuk tortukas nerealus, as kaip ir daugelis buciau stresuot pradejus ir jauciu dar nieko nepadarius
rugiagele cia is vis nera ka parasyt, super darbelis, sakyk tu ir gimdymo isvakarese kepsi
ilsetis tik tau reikia
jolka masiniukas super, kita savaite busim ant rysio nes ir man reiks kazka padaryt panasaus
olesta burzuika praverstu pas mane darbe, jetau kaip salta
lion, su poniu tortukas gera ideja mano ponbiu myletojai, nusikopijuoju ir pradziuginsiu savo mazyle
o kadangi as irgi negaliu nuo jusu atsilikt tai irgi per didelius vargus isgimdziau pora tortuku, vaisiniai puosti sokoladine saldainiu mase, gelytes pastiliazas
Asseni, sakyk ka ne taip padariau bet sokoladine mase ziauriai kibo prie pavirsiaus, nepadejo nei sviestas nei pudra
tai aciu olestai pasiule kociot ant TW padeklo, iskociojau ant jo ir su visu padeklu verciau ant torto, poto nulupau padekla
, isgeriu arbata ir einu dar pora konstruot

Cypciuk tortukas nerealus, as kaip ir daugelis buciau stresuot pradejus ir jauciu dar nieko nepadarius
rugiagele cia is vis nera ka parasyt, super darbelis, sakyk tu ir gimdymo isvakarese kepsi
jolka masiniukas super, kita savaite busim ant rysio nes ir man reiks kazka padaryt panasaus
olesta burzuika praverstu pas mane darbe, jetau kaip salta
lion, su poniu tortukas gera ideja mano ponbiu myletojai, nusikopijuoju ir pradziuginsiu savo mazyle
o kadangi as irgi negaliu nuo jusu atsilikt tai irgi per didelius vargus isgimdziau pora tortuku, vaisiniai puosti sokoladine saldainiu mase, gelytes pastiliazas
Asseni, sakyk ka ne taip padariau bet sokoladine mase ziauriai kibo prie pavirsiaus, nepadejo nei sviestas nei pudra

QUOTE(neramuole @ 2009 10 02, 15:37)
o kadangi as irgi negaliu nuo jusu atsilikt tai irgi per didelius vargus isgimdziau pora tortuku,
Labai gražų žalią atspalvį atitaikei
ir kaip tas ramunes padaryt?? labai gražios
rimtai, tas TW padėklas toks stebuklingas??
Ne, gimdymo isvakarese nedarysiu tortu
jau kaip tik ruosiuosi mazint visus tortus...
Papildyta:
tai aciu olestai pasiule kociot ant TW padeklo, iskociojau ant jo ir su visu padeklu verciau ant torto, poto nulupau padekla
, isgeriu arbata ir einu dar pora konstruot
Labai dailus tortai. Man labai grazi ta zalia spalva..
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 10 02, 14:37)
Labai dailus tortai. Man labai grazi ta zalia spalva..
neramuole,labai grazus ir stilingi tortukai,ypac man patiko antras