Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiška patalynė

QUOTE(kristynka* @ 2010 04 25, 20:59)
siuvejelės noriu pasisiuti leliukui y vezimuka patiesaliuka, kad būtų minkstas ir greit neissigulėtų, nes dar turiu pleda tai  jis greit issiguli ir greit susikuicia, bet vat bėda nezinau ka galima būtų pridėti y to patiesaliuko(gultuko) vidų, gal patart galite ismanancios ? 4u.gif  blush2.gif

dek porolona - as turiu maziukei su 2 cm storio pasiuvus - labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o kaip reikia pasiuti aplikacijas - reikia as ant ko nors klijuoti lygintuvu ar pan? Turim is seniau Ferretti patalyne, tai tos aplikacijos kazkokios kietesnes, standesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2010 04 28, 14:39)
Sveikos, o kaip reikia pasiuti aplikacijas - reikia as ant ko nors klijuoti lygintuvu ar pan? Turim is seniau Ferretti patalyne, tai tos aplikacijos kazkokios kietesnes, standesnes g.gif

Kadangi neseniai baigiau tai papasakosiu smile.gif))))

Na oirma reik pasidaryt modelį aišku, pagal jį išsikirpt medžiagytes, Aš dariau taip - paklijavau pagrindinę aplikacijos medžiagėlę paklijavimu, tada ant pgrindines medžiageles pridygsniavau smulkes detales, tada visa aplikacija pridygsniavau prie medžiagos ant kurios turėjo būti aplikacija ir viską apsiuvau tankiu zig - zag dygsniu. Smulkes detales dariau be paklijavimo.
Beje rekomenduoju mažiau brizgančias medžiagas, nes čia mano pirma aplikacija o aš su frotine dariau doh.gif tai padariau iš trečio karto doh.gif Dabar galvoju kaip skalbsis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 04 24, 20:40)
http://www.toysrus.c...14590088288.jpg
http://www.oscarchan...8/07/bumper.jpg
tokiu smile.gif
ir pan...  blush2.gif

tik kad istobulet reiktu 18 -ika vaikų turėt biggrin.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 04 28, 20:10)
Kadangi neseniai baigiau tai papasakosiu smile.gif))))

Dabar galvoju kaip skalbsis ir t.t.

neskalbk labai karstam vandeni ir bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena mamukai,
norejau pasiklausti kaip jus siuvate antklodes uzvalkalo skyle, pro kuria ikisate kaldryte? blush2.gif ar dedate uztrauktuka ar paprastai su sagutemis?
Atsakyti
QUOTE(Itane @ 2010 05 12, 18:48)
Laba diena mamukai,
norejau pasiklausti kaip jus siuvate antklodes uzvalkalo skyle, pro kuria ikisate kaldryte? blush2.gif  ar dedate uztrauktuka ar paprastai su sagutemis?

aš nė užtrauktuko nei sagučių nedėjau 4u.gif
Atsakyti
as knopkytes arba raistelius,arba nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 12, 21:53)
as knopkytes arba raistelius,arba nieko smile.gif

o knopkytes įsiuvamas plastmasines ar kažkur jas įstato? aš siūdama įsiuvau paprastas knopkytes rankomis, nes greitai nepavyko sugalvoti kur jas įstato (žinau tik kur metalines galima suorganizuoti) g.gif
Atsakyti
Gal kam yra atlike porolono ir galėtų perparduoti ar padovanoti ? y az
Atsakyti
QUOTE(Rutkelyte @ 2010 05 12, 21:21)
o knopkytes įsiuvamas plastmasines ar kažkur jas įstato? aš siūdama įsiuvau paprastas knopkytes rankomis, nes greitai nepavyko sugalvoti kur jas įstato (žinau tik kur metalines galima suorganizuoti)  g.gif

tas kur rankom isisiuva,gal kuri siuvejele ir su masina jas moka prisiut biggrin.gif
Atsakyti
Ko gero čia bus ne visai į temą, bet gal kas galėtumėte pasidalinti patirtimi, kaip siuvate vaikams lovatieses? Kokie tinkamiausi audiniai? Gal kas turit kokių įdomesnių idėjų (ne vien medžiagos gabalas palenktais kraštais), kai lovytė su lovūgaliais ir dar šonine "sienele", t.y. visokiems raukiniams šonuose ir pan. paprasčiausiai nėra vietos? Kaip apskaičiuoti lovatiesės dydį? Į ilgį turbūt palikti tik tiek, kiek gali pasitraukti audinys po skalbimo, o šonuose nieko kito neprigalvosi, kaip tik užkamšyti juos po čiužiniu? unsure.gif Bet tuomet pats vaikas taip gražiai pasikloti net nebandys. g.gif O ir šiaip kas atrodytų pakankamai tvarkingai, jei ant lovos nuolat laipiojama ir dienos metu? g.gif
Atsakyti