Sveikos siuvejeles.
Pasiuvau lopsiui naujus papuosimus ,bet nezinau kokio dydzio patliukus siuti.pagalvyte manau uzapvalinta siusiu,bet paklode kokio dydzio siut ,tai neisivaizduoju o ir uzkloteli????Gal kuri siuvot ar turit pirktinius.Lopsys nemazas.
Dekui
QUOTE(Magira @ 2010 07 02, 13:23)
Sveikos siuvejeles.
Pasiuvau lopsiui naujus papuosimus ,bet nezinau kokio dydzio patliukus siuti.pagalvyte manau uzapvalinta siusiu,bet paklode kokio dydzio siut ,tai neisivaizduoju o ir uzkloteli????Gal kuri siuvot ar turit pirktinius.Lopsys nemazas.
Dekui
Dekui
laba
o kokio dydzio lopsiukas?
bet siaip manoji taip pat lopsiuke miegojo, tai pirmai pradziai sociai uzteko kaldrytes 80x80 cm dydzio
paklode tai pagal lopsio ciuzinuka
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 02, 20:56)
laba
bet siaip manoji taip pat lopsiuke miegojo, tai pirmai pradziai sociai uzteko kaldrytes 80x80 cm dydzio
Dekoju uz greita atsakyma.Siandien kaip tik pardej paklausiau ir del pagalves ,tai sake iki metu vaikai be pagalviu miega.Bet as siusiu del grozio,koki plona paraloniuka idesiu
Nezinau pas mus taip karsta buna rupjuty ,tai net zadu paklode uzsiklojimui siut merline su paveiksliukais.Ismatavimai bus 80x80
iki
QUOTE(Magira @ 2010 07 02, 22:00)
Dekoju uz greita atsakyma.Siandien kaip tik pardej paklausiau ir del pagalves ,tai sake iki metu vaikai be pagalviu miega.Bet as siusiu del grozio,koki plona paraloniuka idesiu
.
Nezinau pas mus taip karsta buna rupjuty ,tai net zadu paklode uzsiklojimui siut merline su paveiksliukais.Ismatavimai bus 80x80
iki
iki
i pagalvele geriau dek sintepono du sluoksnius - ir bus simboline, ir vedinsis geriau nei porolonas
o kai karsta uzsiklojimui gerai tinka ir paklodeles - uzsikloti tik del "vaizdo" del jaukumo
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 03, 09:46)
i pagalvele geriau dek sintepono du sluoksnius - ir bus simboline, ir vedinsis geriau nei porolonas
o kai karsta uzsiklojimui gerai tinka ir paklodeles - uzsikloti tik del "vaizdo" del jaukumo
aha siandien kaip tik radau pirkt sinteponine pagalvele,labai plona,tai bus kaip tik.
QUOTE(Magira @ 2010 07 03, 15:11)
aha siandien kaip tik radau pirkt sinteponine pagalvele,labai plona,tai bus kaip tik.
Aš aišku nežinau, kokio plonumo jūsų rasta pagalvėlė
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 03, 22:28)
Aš aišku nežinau, kokio plonumo jūsų rasta pagalvėlė
, bet mes irgi sakyčiau labai ploną turėjome - net tokią patartina naudoti tik nuo 1 m. amžiaus, nes kūdikis turi gulėti ant visiškai lygaus pagrindo. Beje aš tai vis tiek po galvyte dar kloju vystyklą, nes juk nekeisi užvalkaliukų kelis kartus per dieną, o nesinori vaiko laikyti ant bent kiek susitepusio/sušlapusio. Tai tiek ir to grožio būtų iš pagalvėlės - tiesiog nepraktiška (derančius užvalkaliukus tiesa turiu pasisiuvusi - bus ateičiai).
Pagalvele isploviau ir man ji issipute tai as ja isardziau ir sintepona (jei taip vadinas),padalinau i tris dalis.Pagalvele bus tik uzvalkalas ir plonutelis sinteponas
Prisipirkau graziu pataliuku ,nes matau kad nebespeju visko prisiut.
QUOTE(Magira @ 2010 07 04, 21:53)
Prisipirkau graziu pataliuku ,nes matau kad nebespeju visko prisiut.
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 07 13, 18:22)
Radau ,bet gaila .kad ne Lietuvoj
QUOTE(Magira @ 2010 07 13, 21:32)
ir man tada reikia