Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiška patalynė

Pacituosiu iš kitos temos:
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 08 03, 10:05)
Staciakampis audeklo gabalas, ciuzinio matmenys, plius ciuzinio aukscio matmenys prie kiekvieno staciakampio krastines, plius uzlenkimui po ciuziniu plius susitraukimui plius gumos iverimui atlankele (arba galima kantuoti gumele arba galima overloku guma prisiuti, tada papildomai gumos iverimui atlankeles skaiciuoti nereikia). Tiesiog kampuose iskerpami kvadratai, tada siules susiuvamos ir jau galima guma siuti.

user posted image

Aš turiu pirktinę paklodę su guma, tai irgi taip iškirpti kampai, susiūta ir plius guma prisiūta ( ne įverta, o prisiūta iš vidinės pusės zigzagine siūle). Tik pas mane ten guma taupiai panaudota- ne visu kontūru, o tik po kokį pusmetrį ties kampais.
Dar skaičiau, kad kas "aktyviai" miega tai ir tokias paklodes ryte ant grindų kartais randa lotuliukas.gif Tai viena mama rašė, kad vyriškas petnešas naudoja- po čiužiniu paklodės kraštus susega (pilnai pakanka dvi petnešas skersai lovą nutiesti) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2013 01 08, 14:17)
Pacituosiu iš kitos temos:

Aš turiu pirktinę paklodę su guma, tai irgi taip iškirpti kampai, susiūta ir plius guma prisiūta ( ne įverta, o prisiūta iš vidinės pusės zigzagine siūle). Tik pas mane ten guma taupiai panaudota- ne visu kontūru, o tik po kokį pusmetrį ties kampais.
Dar skaičiau, kad kas "aktyviai" miega tai ir tokias paklodes ryte ant grindų kartais randa  lotuliukas.gif Tai viena mama rašė, kad vyriškas petnešas naudoja- po čiužiniu paklodės kraštus susega (pilnai pakanka dvi petnešas skersai lovą nutiesti)  thumbup.gif

dekui labai, su petnesom tai prajuokinai biggrin.gif bet aisku praktiska labai thumbup.gif
Atsakyti
paklodei su guma as matuoju ciuzinio stori ir dar + 5 cm
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2013 01 08, 20:56)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*dika* @ 2013 01 08, 20:56)

mažoka 5 cm 4u.gif ; aš pridedu 10 cm prie aukščio ir tai norėtųsi daugiau, nes iš jų apie 1,5 cm iš kiekvienos pusės išeina siūlei ir kai uždedi ant čiužinio, tai gaunasi taip ant ribos. Reikia atsižvelgti ir į medžiagos susitraukimą...
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 01 10, 10:31)
mažoka 5 cm  4u.gif ; aš pridedu 10 cm prie aukščio ir tai norėtųsi daugiau, nes iš jų apie 1,5 cm iš kiekvienos pusės išeina siūlei ir kai uždedi ant čiužinio, tai gaunasi taip ant ribos. Reikia atsižvelgti ir į medžiagos susitraukimą...

taip, cia tik laisvumui 5 cm., + siulem , paklodei niekad nebus per daug, galima ir 10 cm. laisvumui palikt
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2013 01 02, 12:13)
Sveiki, gal matet kur Kaune butu galima nusipirkti medziagos su Disney personazas Minnie Mouse ir Mickey Mouse ?
kaskas panasaus  wub.gif
--------------

jei gerai pamenu, tai bazej maciau keleta variantu su disney personazais, kur Alytaus textiles medziagos, raudonam pasaze 5 atrodo sandelys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 vasario 2013 - 16:19
Sveikos, noreciau pasisiuti kudikeliui pataliukus, bei flanelinius vystyklus. Gal galetumete patarti kur kaune apart urmo bazes dar butu galima rasti nebrangiai flaneles ir medvilnes? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas padetumet, sugalvojau pasiuti ir aš savo aukseliui pataliukus smile.gif kaip jau siuti paklode su guma ir aišku smile.gif tik vienas klausimukas būtų, kiek reikia tos gumos prisiut? smile.gif ciuzinukas 120x60 smile.gif labai ačiū
Atsakyti
mergaites gal zinote kaip pasiuti baldakima ir kiek medziagos jam reikia?
Atsakyti
QUOTE(Redusha @ 2013 04 27, 19:45)
Sveikos mamytes, gal kas padetumet, sugalvojau pasiuti ir aš savo aukseliui pataliukus smile.gif kaip jau siuti paklode su guma ir aišku smile.gif tik vienas klausimukas būtų, kiek reikia tos gumos prisiut? smile.gif ciuzinukas 120x60 smile.gif labai ačiū

pats paprasciausias budas-pridedi patempta guma poe ciuzinuko ir pasimatuoji:) ir jos prisiut nereik, iverk:)
Papildyta:
QUOTE(pink peony @ 2013 04 11, 12:25)
Sveikos, noreciau pasisiuti kudikeliui pataliukus, bei flanelinius vystyklus. Gal galetumete patarti kur kaune apart urmo bazes dar butu galima rasti nebrangiai flaneles ir medvilnes?  4u.gif

tik urmo baze. arba aleksote tie patys zmones turi savo krautuvele priw vmi, geltonas medinis namukas. visur kitur brangu
Atsakyti
Pavėluotai, bet gal kam pravers.
Paklodes su guma siuvu jau n metu. Gumos ilgį apskaičiuoti labai paprasta- čiužinio ilgis+ čiužinio plotis. 4u.gif Tai galioja visiems čiužiniams (apvaliems skaičiuojasi kitaip)
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2013 06 11, 16:41)
mergaites gal zinote kaip pasiuti baldakima ir kiek medziagos jam reikia?

jei kartais dar reikalinga info- parašykit man až 4u.gif
Atsakyti