Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

QUOTE(S@lsa @ 2010 09 14, 13:41)
As nesirodziau, bet ir nesirodysiu, nes si tattoo mano pacios sukurta ir turi prasme man, o dedama cia, kaip ir bet kur i interneta rizikuoju buti nukopinta.  biggrin.gif

Galite pasirodyti, pvz, ideti nuorodyte i fotki ar photobucket, o po poros dienu istrinti nuotraukele. Tada ir nuoroda nebeveiks (as pati netycia tai isbandziau). Visi kas nores bus pamate :-) Ir nemanau kad kas cia puls jusu tatoo kopijuoti. Na o jei nenorite rodyti, nerodykite lotuliukas.gif

Mamamo, vis tiek neradau svariu argumentu jusu komentare. Labai butu domu jusu tatoo pamatyti, galetume mes cia visos isitikinti jusu subtiliu skoniu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 09 14, 15:41)
As nesirodziau, bet ir nesirodysiu, nes si tattoo mano pacios sukurta ir turi prasme man, o dedama cia, kaip ir bet kur i interneta rizikuoju buti nukopinta.  biggrin.gif

Pff, tada ir girtis neverta irnesakyk.gif
Atsakyti
as buvau idejusi kitoj temoj, bet tik puse, nes kita puse nebuvo baigta. O dabar nebedesiu, nes nematau reikalo, tada tiesiog baisiai norejau pasidziaugti su visom ten esanciom tattoo myletojom.

P.S. as ir nesigiriu, manau kiekvienam zmogui jo tattoo pati graziausia, nes tai jo kunas. Tiesiog reik objektyviai vertinti meistro darba ir pacia ideja. Mano ideja nera kazkas tokio, bet meistro darba tikrai vertinu, nes zmogus tikrai stengesi ir rezultatai po 6valandu sedejimo mane dziugina ir zmones, kurie mate, kai buvo i studija ieje jo darbo metu sake oho bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 14 rugsėjo 2010 - 22:48
QUOTE(S@lsa @ 2010 09 14, 21:44)
P.S. as ir nesigiriu, manau kiekvienam zmogui jo tattoo pati graziausia, nes tai jo kunas. Tiesiog reik objektyviai vertinti meistro darba ir pacia ideja. Mano ideja nera kazkas tokio, bet meistro darba tikrai vertinu, nes zmogus tikrai stengesi ir rezultatai po 6valandu sedejimo mane dziugina ir zmones, kurie mate, kai buvo i studija ieje jo darbo metu sake oho  bigsmile.gif

Dabar dar labiau norisi pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 09 14, 21:44)
as buvau idejusi kitoj temoj, bet tik puse, nes kita puse nebuvo baigta. O dabar nebedesiu, nes nematau reikalo, tada tiesiog baisiai norejau pasidziaugti su visom ten esanciom tattoo myletojom.

P.S. as ir nesigiriu, manau kiekvienam zmogui jo tattoo pati graziausia, nes tai jo kunas. Tiesiog reik objektyviai vertinti meistro darba ir pacia ideja. Mano ideja nera kazkas tokio, bet meistro darba tikrai vertinu, nes zmogus tikrai stengesi ir rezultatai po 6valandu sedejimo mane dziugina ir zmones, kurie mate, kai buvo i studija ieje jo darbo metu sake oho  bigsmile.gif

As tikriausiai kazko nesupratau... tema, "kurioje vietoje ir kokias tattoo turite", o jus parasete nebedesiu, nes nematau reikalo... Nu tai ir nedekit. lotuliukas.gif yu.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2010 09 14, 08:23)
http://hotimg23.fotk...d0016-vi864.jpg
vat pvz sita kas per grozis  bigsmile.gif  gele i gele nepanasi,kreivos,isplaukusios linijos,atrodo kaip kaleime daryta  biggrin.gif

Na kaip nepanasi,jei iskart ivardijot kaip gele tongue.gif
nesutinku, nematau jokiu kreivu liniju, nebent jus nezinote kas yra laisva linija ir laisvas piesinys. Turbut neteko matyti tikrai kalejime darytu tattoo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 09 15, 02:07)
As tikriausiai kazko nesupratau... tema, "kurioje vietoje ir kokias tattoo turite", o jus parasete nebedesiu, nes nematau reikalo... Nu tai ir nedekit.  lotuliukas.gif  yu.gif

peace 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2010 09 15, 02:09)
Na kaip nepanasi,jei iskart ivardijot kaip gele  tongue.gif
nesutinku, nematau jokiu kreivu liniju, nebent jus nezinote kas yra laisva linija ir laisvas piesinys. Turbut neteko matyti tikrai kalejime darytu tattoo  smile.gif

lotuliukas.gif jus tikriausiai gyvenime isvis neturejot nieko bendro su piesimu jeigu jums cia panasu i laisvas linijas, o ivardijau kaip gele,nes manau,kad cia turejo but gele ir turbut zvaigzdutes ten TUREJO but zvaigzdutem,o ne kleckiukais biggrin.gif o kaleiminiu dar netgi geresnios kokybes buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2010 09 15, 13:50)

http://i467.photobuc...-Tattoos_03.jpg

siaip tikriausiai cia sita tattoo turejo buti, kazkada kai gyvenau SE butent sia buvau uzsigeidusi darytis ir net pas meistra sutarusi, Dieve kaip gerai, kad as jos taip ir nepasidariau doh.gif nes ziuriu lb ant bandos ji, ir be jokio cinkelio.
Apie atlikimo kokybe nutylesiu, nes kiekvienai sava tattoo tikriausiai yra pati paciausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2010 09 15, 16:00)
QUOTE(mamamo @ 2010 09 15, 13:50)

http://i467.photobuc...-Tattoos_03.jpg

siaip tikriausiai cia sita tattoo turejo buti, kazkada kai gyvenau SE butent sia buvau uzsigeidusi darytis ir net pas meistra sutarusi, Dieve kaip gerai, kad as jos taip ir nepasidariau doh.gif nes ziuriu lb ant bandos ji, ir be jokio cinkelio.
Apie atlikimo kokybe nutylesiu, nes kiekvienai sava tattoo tikriausiai yra pati paciausia 4u.gif

as ir manau,kad sita turejo but biggrin.gif cia standartine tatuske is katalogu,kuri dazniausiai reiskia grozi biggrin.gif o jeigu darytis panasaus pobudzio tatuske,tai geriau prasyt ,kad pats meistras nupiestu kazka panasaus,bus mazesne tikimybe, kad bus antra tokia pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2010 09 15, 15:57)
as ir manau,kad sita turejo but  biggrin.gif  cia standartine tatuske is katalogu,kuri dazniausiai reiskia grozi  biggrin.gif  o jeigu darytis panasaus pobudzio tatuske,tai geriau prasyt ,kad pats meistras nupiestu kazka panasaus,bus mazesne tikimybe, kad bus antra tokia pat  ax.gif

Tikrai sitai pozicijai pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2010 09 14, 09:23)
http://hotimg23.fotk...d0016-vi864.jpg
vat pvz sita kas per grozis  bigsmile.gif  gele i gele nepanasi,kreivos,isplaukusios linijos,atrodo kaip kaleime daryta  biggrin.gif

Visu pirma cia foto yra nekokybiska, t.y. isplaukusi ir nublukusi, todel apie tatoo kokybe cia negali buti nei kalbos.
Atsakyti