Įkraunama...
Įkraunama...

Kurioje vietoje ir kokias tattoo turite?

Pries daugiau nei metus ;}My Webpage
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 04, 00:46)
visai nieko  4u.gif  tik gal ta drugeli buciau apsukusi, sparnelius buciau kairej darius

Cia jau aisku kaip kam.... rolleyes.gif man labai patinka kaip yra ax.gif siuo metu jis ziuri i kojyciu vidu, ne i isore bigsmile.gif

Beje atsiranda (nors labai retai) kas paklausia kas cia yra doh.gif O man paciai atrodo aisku, kad cia drugelis wub.gif tiesiog jis pusinis ar suskleistais sparnais - kaip pavadinsi ax.gif

Gaunu taip pat pasiulymu pratesti g.gif nors man neatrodo, kad tai reiketu daryti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(KovingaRazina @ 2010 12 04, 01:11)

Tai keturlapis dobilas, tiesa?! 4u.gif sako jis nesa laime?! mirksiukas.gif
Dauguma sutiksite, kad savo laime susikuriame patys 4u.gif
Ka reiskia Jusu tatuiruote?! man ji simpatiska wub.gif
Ar skaudejo ant kaklo?!
Atsakyti
Visu pirma dekui smile.gif malonu, kad jums patiko mano tattoo 4u.gif Taip tai keturlapio dobilo piesinukas smile.gif Dobilas - tai laimes, sekmes simbolis smile.gif Paveikslelis buvo visiskai kitoks kai ji pirma karta pamaciau salone. Tattoo meistre pakeite pagal mano norus 4u.gif Norejau kazko orginalaus, o ne dar vienos kopijos bigsmile.gif Kas del skausmo, tai butent sioje vietoje kur dariausi neskaudejo. Jautesi kutenimas. Pripazinsiu einant laikui, kai dare tattoo isiskaudejo, bet kenteti buvo tikrai galima smile.gif Ilgai svarsciau ar iskentesiu, bet pasikonsultavau ir apsiraminau smile.gif Kadangi buvo daryta ant raumens, tai skausmo praktiskai beveik ir nesijaute. O jei butu daroma,kad ir per vidury kaklo kur kaulas, tai jau pasijaustu wink.gif Bet tikrai pamacius rezultata visus skausmus pamirsti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KovingaRazina @ 2010 12 04, 16:23)
Visu pirma dekui smile.gif malonu, kad jums patiko mano tattoo  4u.gif Taip tai keturlapio dobilo piesinukas smile.gif Dobilas - tai laimes, sekmes simbolis smile.gif Paveikslelis buvo visiskai kitoks kai ji pirma karta pamaciau salone. Tattoo meistre pakeite pagal mano norus  4u.gif Norejau kazko orginalaus, o ne dar vienos kopijos  bigsmile.gif Kas del skausmo, tai butent sioje vietoje kur dariausi neskaudejo. Jautesi kutenimas. Pripazinsiu einant laikui, kai dare tattoo isiskaudejo, bet kenteti buvo tikrai galima  smile.gif Ilgai svarsciau ar iskentesiu, bet pasikonsultavau ir apsiraminau smile.gif Kadangi buvo daryta ant raumens, tai skausmo praktiskai beveik ir nesijaute. O jei butu daroma,kad ir per vidury kaklo kur kaulas, tai jau pasijaustu wink.gif Bet tikrai pamacius rezultata visus skausmus pamirsti  ax.gif  4u.gif

Is tikruju skausmo nebijau, aisku kai jis pakenciamas zmogiskai thumbup.gif kai nutariau darytis ant kojos, sulaukiau labai daug gasdinimu, kad ziaaaauriai skaudes schmoll.gif bet kai labai norejau - noras nugalejo skausma, ir aisku galutinis rezultatas wub.gif drinks_cheers.gif
P.S. beje toje vietoje man neskaudejo visai schmoll.gif kaip jus sakote jautesi tik kutenimas lotuliukas.gif

Bet va ant kaklo/stuburo kaulo as noooooriu savo tattoo wub.gif tik va reikia pribresti del meistro - daug pasiulymu, o pasitikejimo ax.gif
kaip sakoma - ateis laikas bus ir vaikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irma_sitko @ 2010 12 04, 15:32)
Is tikruju skausmo nebijau,  aisku kai jis pakenciamas zmogiskai thumbup.gif  kai nutariau darytis ant kojos, sulaukiau labai daug gasdinimu, kad ziaaaauriai skaudes schmoll.gif  bet kai labai norejau - noras nugalejo skausma,  ir aisku galutinis rezultatas wub.gif  drinks_cheers.gif
P.S. beje toje vietoje man neskaudejo visai  schmoll.gif  kaip jus sakote jautesi tik kutenimas  lotuliukas.gif

Bet va ant kaklo/stuburo kaulo as noooooriu savo tattoo  wub.gif  tik va reikia pribresti del meistro - daug pasiulymu, o pasitikejimo  ax.gif 
kaip sakoma - ateis laikas bus ir vaikas  mirksiukas.gif

as turiu butent toj vietoje, ant stuburo kaulo, tai skaudejo. bet juk iskenciama, kai nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irma_sitko @ 2010 12 03, 21:58)

Daili man jūsų tatoo ir vieta smagi wink.gif

QUOTE(KovingaRazina @ 2010 12 04, 00:11)

Patiko, tik gal vieta nelabai man tokia blush-anim-cl.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 gruodžio 2010 - 20:10
o mano nieks nepakomentuos.. reiks imt lauk.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 12 04, 21:17)
o mano nieks nepakomentuos.. reiks imt lauk.. unsure.gif

Neimkit neimkit laugh.gif man pirmoji labiau patiko, ta antra nelabai, tokio tipo nelabai mėgstu kažkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 04, 20:19)
Neimkit neimkit laugh.gif man pirmoji labiau patiko, ta antra nelabai, tokio tipo nelabai mėgstu kažkaip  smile.gif

pirmoji greitu laiku bus koreguota smile.gif nieko ypatingo, tik bus pridėta dar viena žvaigždė, nes viena vieta man per tuščia. Be to, yra 6 žvaigždės, o noriu 7 4u.gif
Antroji man ypatinga, nes gimiau po dvynių ženklu ir esu įsitikinus, kad ateity turėsiu dvynukus leliukus nestuke.gif , nes mama turi dvynę sesę, o tėtis irgi turėjo dvynį brolį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 12 03, 11:54)
Pasirodysiu ir aš  4u.gif

Pirmoji labiau patinka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(irma_sitko @ 2010 12 03, 19:58)

Labai labai patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KovingaRazina @ 2010 12 03, 22:11)

Cia turbut tik po padarymo?.. butu idomu pamatyti kaip atrodo dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irma_sitko @ 2010 12 04, 13:32)
Is tikruju skausmo nebijau,  aisku kai jis pakenciamas zmogiskai thumbup.gif  kai nutariau darytis ant kojos, sulaukiau labai daug gasdinimu, kad ziaaaauriai skaudes schmoll.gif  bet kai labai norejau - noras nugalejo skausma,  ir aisku galutinis rezultatas wub.gif  drinks_cheers.gif
P.S. beje toje vietoje man neskaudejo visai  schmoll.gif  kaip jus sakote jautesi tik kutenimas  lotuliukas.gif

Bet va ant kaklo/stuburo kaulo as noooooriu savo tattoo  wub.gif  tik va reikia pribresti del meistro - daug pasiulymu, o pasitikejimo  ax.gif 
kaip sakoma - ateis laikas bus ir vaikas  mirksiukas.gif

Taip jei bus noro tai atsiras ir tatoo wink.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 04, 19:10)
Patiko, tik gal vieta nelabai man tokia  blush-anim-cl.gif  4u.gif

Kas be ko skonio reikalas wink.gif as pati labai ilgai svarsciau ar verta butent cia smile.gif bet dabar nesigailiu,nes realiai pamirstu,kad ji yra. To priezastis ta, kad as pati sios tattoo nematau, nebent su veidrodzio pagalba smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aiwulee @ 2010 12 04, 21:24)
Pirmoji labiau patinka  bigsmile.gif
Papildyta:
Labai labai patiko  4u.gif
Papildyta:
Cia turbut tik po padarymo?.. butu idomu pamatyti kaip atrodo dabar  smile.gif

taip po padarymo smile.gif galiu imesti vasaros metu daryta ft,bet nera is labai arti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KovingaRazina @ 2010 12 04, 22:23)
taip po padarymo smile.gif galiu imesti vasaros metu daryta ft,bet nera is labai arti smile.gif

Imesk mirksiukas.gif
Atsakyti