Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

QUOTE(ausrazs @ 2009 10 09, 16:38)
Tai gal pakuždėk blush2.gif

Kitoj pusėj Senukų, ant kalniuko, "vienkartiniuosae induose" topsecret.gif , ten visokio gėrio yra biggrin.gif

QUOTE(Vivianet @ 2009 10 09, 16:42)
Dzuke, o kokio jie dydzio?

Nu, galėjau nors porą nusipirkt , nežinau g.gif , gal kokių 10 ar 11cm g.gif , aij tokie dailūs biggrin.gif , gal ausrazs įsigis - pademonstruos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 10 09, 18:03)
Aš ir taip pagalvoju kad dabar jau jokių trašų kurį laiką  doh.gif  doh.gif Įdomu visiem žiedam pakankė  g.gif  nes tik pradeda žydėt  doh.gif  doh.gif

mano irgi buvo tik tik pradeje zydeti , kai taip pridirbau, doh.gif tai kai kurie ziedai graziai issiskleide, tik buvo ne tokie grazus, apdziuve, o kai kurie tai net neissikleide, sudziuvo pumpuriukais dar budami... bet cia matyt priklauso kaip pakenke, nes vieniem buvo taip labai negerai,kitiem ne taip unsure.gif
Atsakyti
g.gif jūs ten taip nesaikingai trešėt unsure.gif ar kaip g.gif , sakot nuo trašų jie apdžiūsta, neišsivysto g.gif
Atsakyti
man atrodo, trąšos gali nudeginti, jei per daug išdžiuvusią palaistai su trąšomis.
Atsakyti
mergaites turiu klausima,turiu tokiu seniu kelias,ar jos atnaujintos gal jos persaknydytos ir joms kazkas yra ,kazkokie lapai keisti ,toki sviesiai rusvom plemais lapo apacioje kuo jos serga,oi kaip man nepatinka kai tokiu ikisa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 09 spalio 2009 - 18:56
QUOTE(linaule @ 2009 10 09, 20:55)
mergaites turiu klausima,turiu tokiu seniu kelias,ar jos atnaujintos gal jos persaknydytos ir joms kazkas yra ,kazkokie lapai keisti ,toki sviesiai rusvom plemais lapo apacioje kuo jos serga,oi kaip man nepatinka kai tokiu ikisa g.gif

Ar tie plemai sausi, ar dregni, ar tokie isdziuve g.gif Jei tokiu lapu nedaug, tai patarciau isskinti juos, jei demes dregnos, tai puvinys, jei jos matosi lapo viduje, tai gali buti irgi puvinys ar infekcija, o jei sausos tokios isdziuvusios ant lapo odeles, tai greiciausiai nuo skersvejo, bet be nuotraukos sunku ka ir pasakyti :hmDabar prisiminiau, man taip yra buve po persodinimo, kai augalas neprigijo, taip panasiai prasideda lapu nekroze g.gif Apmirimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivianet: 09 spalio 2009 - 19:18
Su ligom neturiu patirties, pas mane dėmės tik iš viršaus lapo jei būna unsure.gif

Vaizdzelis biggrin.gif , mano Ness Forever Pink ant žiestiebio augina vaikutį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 09 spalio 2009 - 19:24
Dzuke, koks stebuklas bigsmile.gif Ko tik motule gamta neiskrecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 09, 19:18)
g.gif  jūs ten taip nesaikingai trešėt unsure.gif  ar kaip g.gif , sakot nuo trašų jie apdžiūsta, neišsivysto g.gif

Nu kad atrodo saikingai g.gif vandens dar net daugiau ipyliau negu kad rekomenduoja g.gif Gal jinai visai nenorėjo būt patręšta g.gif biggrin.gif nes kita ir žiedus skelidžia ir viskas tvarkoj thumbup.gif g.gif ir abidbi šalimais stovi ax.gif Bet tokio cirko dar man nebuvo, per tiek metų kiek jos pas mane yra doh.gif schmoll.gif
Vat su veislinėm tai matau kad sunkoka bus doh.gif vieną nedidelį miniuką jau palaidojau doh.gif dar vienas įtartinas yra doh.gif unsure.gif

QUOTE(dzūkė @ 2009 10 09, 20:04)
mano Ness Forever Pink ant žiestiebio augina vaikutį

Dar ir taip būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 09, 20:04)
Su ligom neturiu patirties, pas mane dėmės tik iš viršaus lapo jei būna unsure.gif

Vaizdzelis  biggrin.gif  , mano Ness Forever Pink ant žiestiebio augina vaikutį  bigsmile.gif

koks nepakartojamas dalykas, pirma karta matau ir girdziu kad taip buna... g.gif smile.gif Dzuke, pas tave salygos sanpaulijom auksines thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, turiu kelis atliekamus Silverglade Fanfares paaugintus vaikiukus, norėčiau mainytis į ką nors smile.gif

Žiedai didžiuliai, laikosi labai ilgai ir žydi kelis mėnesius iš eilės man. Kaip pradėjo pavasarį, taip ir žydi.

user posted image

Gyvenu Vilniuje, Santariškėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 09, 18:29)
Kitoj pusėj Senukų, ant kalniuko, "vienkartiniuosae induose"  topsecret.gif , ten visokio gėrio yra

Dzūke, ačiū aciuks.gif
Atsakyti