Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

egleja,gražu thumbup.gif
Gražiausia be pavadinimo,ypač lapai... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
egleja, labai grazu, o ypac pirmosios smile.gif
Atsakyti
Žiedus rodot wub.gif , nenusileisiu ir aš biggrin.gif
Augalas nelabai didelis, bet labai norėjau pamatyt žiedelį blush2.gif
Outrageous ax.gif , natūroj dar tamsesnis wub.gif
user posted image

Ir dar jis ką sugalvojo unsure.gif - ūgliukus augint kažkur iš žemės unsure.gif
user posted image
Aš ten taip gražiai anglies pabarsčius blush2.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
dekui merginos uz pagyras :ax: ,dzuketavo ziedelis ir super thumbup.gif
Atsakyti
dzūkė koks grazuolis Outrageous wub.gif Greitai ir as galesiu isvysti ji gyvai tongue.gif biggrin.gif Truksta silumos pas mus, tik vakar ijunge doh.gif Tikuosi gelytes apsidziaugs ir sprogs pagaliau pumpurai (stovi gal pora savaiciu, ir ne is vietos unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 13 spalio 2009 - 14:25
dzūke, toks ūgliukas visai geras. Jis paprastai net šaknis išleidžia, belieka paauginus atskirti ir turi naują augalą 4u.gif Mano viena neveislinė, auganti darbe šiemet jau gal 5 taip ant stiebo, arba žemėje išaugino.user posted image
Atsakyti
Neveislinės ypač mėgsta šitaip daugintis. Mes anksčiau auginome kelias, tai reikėdavo dalint kasmet. Išdalini, o po metų vėl tam pačiam vazone keli augalai smile.gif Kaip kokie amariliai biggrin.gif O kai veislinėms taip atsitinka, sakyčiau tikra sėkmė ax.gif Bet Dzūkei nuolat su visokiais keberiokštais sekasi biggrin.gif
Atsakyti
dzūke, clap_1.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2009 10 13, 15:24)
dzūkė koks grazuolis Outrageous  wub.gif  Greitai ir as galesiu isvysti ji gyvai  tongue.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Alia ji kokia reta unsure.gif , niekur daugiau nemačiau blink.gif , net googloj tokios nerandu unsure.gif

Pas mane sanpaulijos labai nori daugintis rolleyes.gif , visokiausiais būdais rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos tai jai as teisingai supratau laistyti sanpaulijas reikia vyrintu vandeniu? Nes as laistau paprastu bet neiskart is po krano o atskirai sandeliuke stovi butelis su vandeniu. Tai ka, as neteisingai darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 10 13, 19:12)

Pas mane sanpaulijos labai nori daugintis rolleyes.gif , visokiausiais būdais rolleyes.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

v-i-k-a,viską teisingai darot.Tik vanduo turėtų būti nešaltas.Į virintą lapelius merkiam šaknydinimui. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 10 13, 21:08)
Merginos tai jai as teisingai supratau laistyti sanpaulijas reikia vyrintu vandeniu? Nes as laistau paprastu bet neiskart is po krano o atskirai sandeliuke stovi butelis su vandeniu. Tai ka, as neteisingai darau? g.gif

Daug kur rašo, kad virintas nelabai gerai. Bet ko gero tas pats, vis ties tręšiam tas gėles. Aš laistau sušaldytu ir atitirpintu, tik palieku nuosėdas ant dugno, jų ten po sušaldymo daugoka lieka unsure.gif
Atsakyti