Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų mylėtojos džiaugiasi toliau :)

QUOTE(simLij @ 2009 11 08, 15:17)
Reikia pradėti savo sąrašiuką.Taigi turiu atliekamų vaikučių;

Nemažai yra veislių kurių neturiu, bet gerai, kad nėra tokių , kurių labai, labai norėčiau karsta.gif
Atsakyti
Mano pati didžiausia svajonė kolkas Optimara Ever Precious,Šaltis... ir dar keliatas truputį mažesnių svajonių flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simLij: 08 lapkričio 2009 - 17:53
QUOTE(simLij @ 2009 11 08, 16:17)
Reikia pradėti savo sąrašiuką.Taigi turiu atliekamų vaikučių;
Turiu ir daugiau,bet reikia palaukti,kol paaugs
  2.gif  biggrin.gif
Siusti nesiusiu ir šaltoka,ir nemoku ax.gif
Galiu pristatyti į Panevežį. mirksiukas.gif  biggrin.gif

Nu ir sąrašiukas swoon.gif wub.gif
Išsirinkau kurių man reikėtų labiausiai blush2.gif doh.gif , nes lyg tik vieną turiu iš išvardintų ax.gif Labiausiai patikusios wub.gif :
Ness' Cranberry Lace
Ode to Beauty
Cherries' N'Cream
Midnight Cloud
Moroznaja Višnia

Kitos irgi labai gražios, bet kad pas mane dar niekas nežydi galima sakyt, ir kiek žiūrėjau bus daugiausiai iš rausvo, balto, tai norėtųsi kitokių spalvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 11 08, 16:46)
Nemažai yra veislių kurių neturiu, bet gerai, kad nėra tokių , kurių labai, labai norėčiau karsta.gif

Visgi Astral norėčiau blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
dzūke,jeigu pavasari pavyks susitikti Kaune ,atvešiu biggrin.gif .Žinoma jei sekmingai peržiemosim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simLij: 08 lapkričio 2009 - 18:39
QUOTE(simLij @ 2009 11 08, 18:38)
dzūke,jeigu pavasari pavyks susitikti  Kaune ,atvešiu biggrin.gif .Žinoma jei sekmingai peržiemosim g.gif

ok, žiemokit sėkmingai biggrin.gif
Atsakyti
O as noreciau Irish Cream. Gal kuri Kauniete turi?
Atsakyti
dzūke,kaip gėliukai paraše gražiai atrodo user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 11 08, 11:21)
drinks_cheers.gif , tik tas susitikimas toks nerealus atrodo biggrin.gif  unsure.gif

o kodel gi ne, gal jus prie juros...o gal kada parodoj, as Vln. buvau ,labai patiko, gaila kad laiko buvo mazai, bet spejau susipazinti su mergaitemis is SM

o svajoju apie "Lituanika", Senk's Longlegs,Mac's Pizza Pizzicato,Crabapple,RC-Zar Ptica,Senk's Girl Wasp,noriu keliu "Bells", kokiu 10 is "Rob's"... blush2.gif viskas tiliu, nes nebaigsiu iki ryto doh.gif lotuliukas.gif jauciu as jau beviltiska...
Atsakyti
TAIP KAUNE TURIM IRISH CREAM bigsmile.gif
Atsakyti
aio-nka,kokios gražios jūsų svajonės thumbup.gif wub.gif

dzūke,o kokių tu labai labai... ax.gif
Atsakyti
apsinge, ačiū rolleyes.gif wub.gif

QUOTE(simLij @ 2009 11 09, 12:53)

dzūke,o kokių tu labai labai... ax.gif

Labai noriu, kad visos turimos užaugtų ir sužydėtų biggrin.gif , nes dabar tie mano norai doh.gif unsure.gif
Dabar realiai noriu tai Chantaspring ax.gif

Reikia pasižiūrėt kaip atrodo alio-nka svajonės, gal taps ir mano svajone unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti