Įkraunama...
Įkraunama...

Greiti klausimai ir atsakymai mokslų tema

Galbūt kas nors ankstesniais metais laikėte stojamąjį egzaminą į VU TSPMI Tarptautinių santykių ir diplomatijos studijų programą?

Kaip formuluojami klausimai? Ar tiesiog atitinka pavadinimus iš nurodytų temų sąrašo ar kažkaip sukčiau viskas pateikiama? Parašyta, kad reikia atsakyti tik į du iš pateiktų klausimų. Tai kiek iš viso ten yra pateikiama jų?

Nes beliko savaitė, pamažu skaitinėti pradėjau, bet labai daug ten visko. Gaila, kad tik po bakalaurinio gynimo sumąsčiau, kad noriu čia. Nelabai ten kažką spėsiu pasiruošti, juolab kad konkursas vienas didesnių, o ir stojamojo data sutampa su kito egzamino data, kur irgi norėčiau stoti, tai dar liksiu ben ieko išvis.
Atsakyti
Sveiki, gal čia yra narių susigaudančių ir mokančių chemiją (universit.lygio) ir galėtų padėti spręsti ir konsultuoti, ir paaiškinti kelias užduotis???
Žinoma ne už ačiū!!!, laukčiau žinučių į až.
Atsakyti
Kviečiu sudalyvauti apklausoje apie pirkimą internetu - kas svarbu, kokios pirkimo/nepirkimo priežastys, baimės 4u.gif
http://www.manoapkla...ausa/892172410/
Atsakyti
Sveiki, ar yra rasanciu darbu (teise, plius minus15lapu)? Az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojotė: 22 lapkričio 2017 - 08:45

Sveikos, gal kas turite pazistamu,kuriems skyrybu metu buvo taikyta ar dabar taikoma mediacija? 

Mediacija – daug kam girdėtas terminas, tačiau tikrai nedaugelis galėtų tiksliai atsakyti, kas tai yra. Vieni žmonės tai painioja su „meditacija“, kiti – iš viso nė nenutuokia apie šio žodžio reikšmę ir nesieja mediacijos su teise.

Mediacija – tai visame pasaulyje paplitusi alternatyvi ginčų sprendimo procedūra, kuri nėra formalaus teisminio proceso pakaitalas, bet yra plačiai naudojama greta derybų bei arbitražo. Mediacijos pagrindinis skiriamasis bruožas yra tas, jog trečioji šalis – mediatorius – visuomet dalyvauja šalims sprendžiant ginčą, tačiau kitaip nei arbitraže ar teisme – nepriima jokio sprendimo, kuris būtų privalomas abiems šalims.

Buciau labai dekinga uz, bet kokia info...

Atsakyti

Sveiki. Gal kas gali is mamyciu padeti su darbu rasymu? Verslo vadyba studijuoju, butu du kursiniai ir diplominis. Ilgai sirgau( kelios operacijos), tad prasau pagalbos, nespeju. Aisku uz atlygi

Atsakyti