Įkraunama...
Įkraunama...

Erdelterjerai

Sveiki 4u.gif
Matau mamyt4s ir ne čia šnekas apie įvairias veisles, bet gal yra auginančių erdeliukus? Mūsiškis dar tik 4 mėn., bet labai protingas šunelis, jau puikiai moka komanda sėdėt, kartą kai parėjau iš darbo ir radau balučių išsėdėjo visas 10min., kol aš valiau balutes, tiesa, balutės irgi atsirado dėl to , kad užtrukau ax.gif Dar jis viso kiemo numylėtinis, draugiškas ir drąsus ciucikas, nebijo bendrauti su draugiškai nusiteikusiais dičkiais šunimis smile.gif . Puikiai supranta mūsų""gaujos"" hierarchiją, net ir dukra gali paimt iš ėdančio maistą, tiesa, čia reikėjo pora kart jam paaiškint umn.gif .
Žodžiu gal dar kas auginate šiuos šunelius 4u.gif
Atsakyti
mano geriausia vaikystes drauge augino edelterjere - kalyte, tai man teko ir jos gimdyme pabuti kaip pribuvejai, apie sia veisle galiu pasakyti tik gerai. ta kalyte - Čipa, buvo be galo draugiska ir visai neegresyvi, kaip kaciukas, zodziu vaikams tikras dziaugsmas, atsimenu, kaip ja pakinke i rodes vazinėdavom, tokia fainulka buvo.
Atsakyti
user posted image Radau , biggrin.gif
mes neseniai isigijome erdeliuke Dora. Dabar jai 5 men. draugiska isdykele. user posted image Supranta jau komanda, sest, i vieta, negalima(kai jau labai pasakai, kad negalima),mieste istengia klausyti salia, parke, paupyje niekaip. Baluciu nepalieka, bet kai ilgai pabuvo viena apgrauze bata ir isverte krepsi su daikteliais blink.gif pareinam su dukra user posted image sokineja " pridariusi bardeli. Nu pasibarem, ar ilgai ant jos gali pykti g.gif
Taigi pasidalinkim suniskais dziaugsmais ir rupesciais user posted image
Atsakyti
O, geras, erdelytė atsirado 4u.gif
Mūsų vaikinas jau paaugęs, beveik 11mėn. tai jau mergaitėmis labai domisi, o laiptinėje dvi gyvena, tik, bėda dydis nelabai atitinka( mitelšnaucerė ir pekinukė), tai labai verkia, kad bent pasilakstyt kartu negauna. Šiaip eibių nelabai paliktas prikrečia, tik du sienų kampus apgraužė, kalėdų eglutės kelis žaislus sudraskė ir pyragą skirtą uošviams suėdė tongue.gif o komandų moka cielas tris : Fu(tai spjauna iš nasrų ką pagriebęs), sėdėt ir Ėst lotuliukas.gif .
Gal žinot kas gerai Vilniuj erdeliukus triminguoja, nes jau verkiant reik pešt, pūkų kalnai skraido doh.gif
ir dar, kaip jūsiškės apetitas, mūsų Bartas ėda laabai daug, bet toks apykūdis, pradžioj bandžiau natūraliai maitint, bet š.... gavosi tai dabar šeriu Britt. kuom saviškę šeriat?
Atsakyti
Turejom mes erdeliuka, berniuka. Tikrai stiprus ir nuostabus suo. 4u.gif
Vaikus ant nugaros kaip arkliukas nesiodavo, su rogutem traukdavo. thumbup.gif
Atsakyti
O ar ilgai gyveno ir kuom šėrėte? ar vedėt specialiai į dresūrą? mes norėtumėm pabandyt parodoj sudalyvaut, gal kas žino kokie erdelterjerams reikalavimai/
Atsakyti
help.gif Aūūū, kur prapuolėt, gal žinot kas gerai erdeliukus Vilniuje triminguoja, užsirašėm į kirpyklą Sierakausko g., bet neteko atsiliepimų jokių girdėt g.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Turėjau erdeliuką. Mano didzioji meile smile.gif Tikrai geriečiai, bet nepelnytai visai užmiršti sad.gif Kažkada ieškojom, tai, pasirodo, Lietuvoj problematiška gaut. O kaip pati stebėjaus, kai kartą prie mūsų priėjęs vyras teiravos, kur pirkot ir kur būtų galima gaut.

Auksinezuvele, ar jusu Doryte ne is Vilkaviskio? ax.gif


wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mūsų irgi vis klausia, kokia čia veislė, po to sako, ai, čia tas iš ''Elektroniko nuotykių'' doh.gif . gaila, mūsiškis parodoms nebus tinkamas, nes uodega buvo kūdikystėj lūžus ir kiek per aukštas, bet kaip šeimos narys ir mūsų visų draugelis , tai thumbup.gif , nekeistume į jokį čempioną schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Ar Lietuvoj galima įsigyti šios veislės šunį? Buvom parodoj, domėjomės, tai sakė, kad Lietuvoj veisiami šunys tolsta nuo erdelterjerų standartų, išsigimsta. Gavom koordinatės Baltarusijoje. Bet mes norim šuns sau, ne veisimui, tai tie standartai ypatingos reikšmės nevaidina. Iš Minsko tolokai vežtis būtų.
Atsakyti
Aš irgi galvoju apie juos. Kas žinot, papasakokit daugiau. Pas mane du vaikai, dvi katės... ar susigyventų? Turėjom berno zenenhundą, totalų "gerietį". Tik kad didumas jų... , o ir kitą tokį pat būtų labai skausminga turėti, nežinau ar priprasčiau po savo didžiosios "meilės".
Tai dar "erdeliai" patinka, tik galvoju kad temperamentas žymiai smarkesnis ar ne?
Atsakyti
Aš ilgai domėjausi šia veisle, kol kas neturiu galimybės įsigyti, bet ateityje tikiu kad turėsiu erdeliuką. Kaip smagu kad atradau forume žmonių kurie tokius augina. Papasakokit kaip jūsų išdykeliai gyvena?
QUOTE(MEŠKA @ 2007 04 30, 15:18)
Aš irgi galvoju apie juos. Kas žinot, papasakokit  daugiau. Pas mane du vaikai, dvi katės...  ar susigyventų?  Turėjom berno zenenhundą, totalų "gerietį". Tik kad didumas jų... , o ir kitą tokį pat būtų labai skausminga turėti, nežinau ar priprasčiau po savo didžiosios "meilės".
Tai dar "erdeliai"  patinka, tik galvoju kad temperamentas žymiai smarkesnis ar ne?

Manau sutartų erdelterjerai pirkti iš patikimų rankų kurių tėvai stabilios psichikos ir pan tikrai bus be galo draugiški ir guvūs šunys. Pažystami augina su kate tai geriausi draugai jokių problemų nekyla, jei katės nelinkusios dominuot ir pačios nekels kivirčų tai manau viskas būtų gerai smile.gif. O dėl vaikų tai galit būt ramūs jei kaip minėjau imsit iš patikimų rankų šuo bus draugiškas ir vaikam didelis žaidimų draugas wink.gif. O kadangi nežinau zenenhundų temperamento negaliu lygint. Tik galiu pasakyt kad jie užsispyrę, tačiau labai draugiški šunys.
Atsakyti