Įkraunama...
Įkraunama...

Erdelterjerai

QUOTE(Kopytė @ 2008 01 11, 14:11)
Taip Vilniuje. Parasykite i az, duosiu kontaktus- susizinosite apie planus. Kale tikrai nereali.

Man šiaip iš įdomumo klausimas toks koks dokumentinis vardas kalės? Galbūt būsiu mačius parodose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2008 01 11, 19:52)
Ner uz ka. Sunininkai -viena komanda. group.gif

Tikrai.. bigsmile.gif o pati kokį šunelį augini? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytes mamyte @ 2007 06 26, 12:27)
As irgi labai ieskau tokio suniuko. Labiausia aisku vaikams, bet ir sau, nes nuo "Elektroniko nuotykiu" ( ax.gif ) apie ji svajoju. Prisiskaiciau kanadieciu ir prancuzu puslapiuose, koks tai smagus ir jaunatviskas suniukas, issaugantis paaugliska dvasia iki senatves  4u.gif

Svajoju ir aš nuo to filmo doh.gif Tik gal didokas jis butui verysad.gif Turėjom rotveilerę, tai sunku buvo šunėkui bute... Tad dabar domiuosi Valų arba Leiklendo terjerais. Svaigstu, gal vyras kada nors sutiks įsigyt barzduką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 12 sausio 2008 - 02:55
QUOTE(Gemini @ 2008 01 12, 04:41)
Svajoju ir aš nuo to filmo doh.gif Tik gal didokas jis butui  verysad.gif Turėjom rotveilerę, tai sunku buvo šunėkui bute... Tad dabar domiuosi Valų arba Leiklendo terjerais. Svaigstu, gal vyras kada nors sutiks įsigyt barzduką  wub.gif

Na gal nuo buto dydžio priklauso, mes bute laikėm, bet 4 kambarių, dar laiptai.. Bet manau ilgi pasivaikščiojimai visai padėtų, jei bute vietos neperdaugiausiai... g.gif
Ir aš atkreipiau dėmesį, kad valų terjerai baisiai panašūs į erdeliukus, tik sumažinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linacan @ 2008 01 12, 10:39)
Na gal nuo buto dydžio priklauso, mes bute laikėm, bet 4 kambarių, dar laiptai.. Bet manau ilgi pasivaikščiojimai visai padėtų, jei bute vietos neperdaugiausiai...  g.gif
Ir aš atkreipiau dėmesį, kad valų terjerai baisiai panašūs į erdeliukus, tik sumažinti  bigsmile.gif

Tai vat, tik klausimas kaip su tuo charakteriu pas valus, nes jie pagrinde medžiokliniai... Nepasirašys mano vyras erdeliui, faktas blynas verysad.gif O Valų terjerui... Belieka tik rasti tik kokius 125 privalumus, kurių neturi vokiečių aviganis, o turi terjerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 12 sausio 2008 - 10:59
QUOTE(Gemini @ 2008 01 12, 12:51)
Tai vat, tik klausimas kaip su tuo charakteriu pas valus, nes jie pagrinde medžiokliniai... Nepasirašys mano vyras erdeliui, faktas blynas  verysad.gif O Valų terjerui... Belieka tik rasti tik kokius 125 privalumus, kurių neturi vokiečių aviganis, o turi terjerai...

O kodel ant erdelio nepasirasys? Ne suo, o auksas... cool.gif
Su tais vyrais.. Jiem tik aviganiai, rotveileriai.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linacan @ 2008 01 12, 12:01)
O kodel ant erdelio nepasirasys?  Ne suo, o auksas...  cool.gif
Su tais vyrais.. Jiem tik aviganiai, rotveileriai..  doh.gif  biggrin.gif

Na nepatinka jam barzdukai, labai nepatinka doh.gif
Paskaičiau apie Valų terjerus knygoj. Pasirodo, tik išvaizda jie dvyniai, o charakteriai skirtingi verysad.gif
Atsakyti
unsure.gif jeigu labai nepatinka, teks pakovot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linacan @ 2008 01 12, 15:22)
unsure.gif jeigu labai nepatinka, teks pakovot  biggrin.gif

Kol kas teoriniai pasvarstymai dar smile.gif Ir norisi to šuns, ir vis tik didelis įsipareigojimas, o dar vedžioti šiuo metu mūsų rajone praktiškai nebeliko kur doh.gif Prieš pusmetį netekom rotveilerės, tai kol kas aš tik skaitau skelbimus ir knygas apie veisles. Atrodė, daug išmanau, o kai reikia išsirinkt tokį, kuris tiktų visiems, tame tarpe ir mažam vaikui, jau sunkiau darosi smile.gif Na nieko, bent į parodą reikės savaitgalį nulėkt bigsmile.gif
O erdelis... Ech... Rožinė svajonė...
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 01 12, 19:06)
Kol kas teoriniai pasvarstymai dar smile.gif Ir norisi to šuns, ir vis tik didelis įsipareigojimas, o dar vedžioti šiuo metu mūsų rajone praktiškai nebeliko kur  doh.gif Prieš pusmetį netekom rotveilerės, tai kol kas aš tik skaitau skelbimus ir knygas apie veisles. Atrodė, daug išmanau, o kai reikia išsirinkt tokį, kuris tiktų visiems, tame tarpe ir mažam vaikui, jau sunkiau darosi  smile.gif Na nieko, bent į parodą reikės savaitgalį nulėkt  bigsmile.gif
O erdelis... Ech... Rožinė svajonė...

Aš prieš pusę metų netekau 14 metų erdelio, nuostabesnio ir protingesnio šuns nesu mačius.. rolleyes.gif Nenorėjau tokio pat, nes bijojau, kad vis matysiu ir skaudės širdį, nes su savo Pertu kartu užaugau.. unsure.gif Nusipirkau bokserį, bet dabar noriu ir erdeliuko unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linacan @ 2008 01 12, 19:40)
Aš prieš pusę metų netekau 14 metų erdelio, nuostabesnio ir protingesnio šuns nesu mačius..  rolleyes.gif Nenorėjau tokio pat, nes bijojau, kad vis matysiu ir skaudės širdį, nes su savo Pertu kartu užaugau..  unsure.gif Nusipirkau bokserį, bet dabar noriu ir erdeliuko  unsure.gif  rolleyes.gif

Na su tokiu pat, tai visada yra rizika lyginti senąją ir naująjį augintinį. Bet esu pastebėjus, kad lygini mažiau, kai laiko tarpas tarp senojo augintinio netekimo ir naujo įsigyjimo minimalus. Bent su katinu man taip gavosi...
Aš nesu netgi "pažįstamo" erdelio turėjus verysad.gif Bet kažkodėl man visada atrodė be galo protingu ir inteligentišku šunimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 01 12, 20:52)
Na su tokiu pat, tai visada yra rizika lyginti senąją ir naująjį augintinį. Bet esu pastebėjus, kad lygini mažiau, kai laiko tarpas tarp senojo augintinio netekimo ir naujo įsigyjimo minimalus. Bent su katinu man taip gavosi...
Aš nesu netgi "pažįstamo" erdelio turėjus  verysad.gif Bet kažkodėl man visada atrodė be galo protingu ir inteligentišku šunimi  wub.gif

Aš labai nelyginu, nes su erdeliuku kartu augom, kai buvo jau vyresnis ir ramus aš jį atsimenu, o bokseriukas kaip vijurkas.. unsure.gif
Papildyta:
Čia mano protinguolis..
http://hotimg12.fotk..._84/pertas1.jpg
Atsakyti