Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos ir viskas apie jas tema

QUOTE(Dovilemama @ 2010 05 26, 12:44)
Merginos pasigrožėkite  thumbup.gif  http://www.bernina.l...2-i315-sLT.html
Čia yra netgi nufilmuota siuvimo mašinos video instrukcija (reikia paspausti iš dešinės).
Na tokią mašiną tai tikrai patarčiau nusipirkti bet kam  4u.gif

Nu bet cia jau labai moderni.As link paprastesniu lenkiu.
Kazkada turejau sena elektrini Singer.Tai patiko kad labai daug gudrybiu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2010 05 26, 14:43)
Kazkada turejau sena elektrini Singer.Tai patiko kad labai daug gudrybiu nebuvo.

Pritariu, kad masina gudri. Tačiau aukščiausios klasės.
Jeigu ieškote paprastesnės, tuomet galėčiau pasiūlyti http://www.bernina.l...2-i200-sLT.html
Tikrai nepralošite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 05 26, 13:00)
....
Apie siuvimo mašinas iš raides Z yra skleidžiama daug įvairių istorijų-legendų....

Aišku, žinosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2010 05 26, 14:43)

Šiems Jūsų darbams aš patarčiau pasirinkti senos laidos pusiau pramoninę siuvimo mašiną su valdoma adata. Apie tai buvau rasiąs. Tokių mašinų kartai pasitaiko skelbimuose ir labai retai-turguose. Jų pliusai: patogus valdymas, nepriekaištinga siūlės kokybė, patikimumas. Nežiūrint į visus SINGERio privalumus, aš pasirinkčiau PFAFF firmą. Perkant senas mašinas, reikia turėti omeny, kad gali prireikti papildomų išlaidų jų remontui ir elektrinės dalies pritaikymui(keitimui). Rinktis tokią techniką, patarčiau su žinovu, tuomet sutaupysite ir savo pinigus ir nervus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 26 gegužės 2010 - 15:49
Singer meistras ačiū už instrukciją,nors mano PFAFF yra 262 o ne 362,bet jau aišku kam kokios kojeles naudojamos ir šiap dalis instrukcijos tinka aciuks.gif
Atsakyti
Labai dėkoju atsakiusiems dėl overloko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 05 26, 18:10)
Singer meistras ačiū už instrukciją,nors mano PFAFF yra 262 o ne 362,bet jau aišku kam kokios kojeles naudojamos ir šiap dalis instrukcijos tinka aciuks.gif

Tarp šių modelių esminio skirtumo nėra. Tas pats valdymas ir pan. Instrukcija ta pati, o taip pat ir speciali korta. Internetu, jeigu užsisakytumėte, tą patį atsiūstų. Su šiais modeliais gerai pažystamas. Tai tiek iš manęs. SĖKMĖS JUMS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singer meistras: 26 gegužės 2010 - 19:57
sveiki

norėčiau paklausti apie šias jaguar siuvimo mašinas 4u.gif

visai juose nenusimanau blush2.gif norėjau pirkti singer bet paskaičiau kad ne kokie atsiliepimai unsure.gif . tai nebežinau ir kokia pirkti, brangios pirkti nenoriu blush2.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 05 30, 23:05)
sveiki

norėčiau paklausti apie šias jaguar  siuvimo mašinas  4u.gif

visai juose nenusimanau  blush2.gif  norėjau pirkti singer bet paskaičiau kad ne kokie atsiliepimai  unsure.gif . tai nebežinau ir kokia pirkti, brangios pirkti nenoriu  blush2.gif

dėkui  4u.gif

Šioje parduotuvėje pirkau savo siuvinėjimo mašiną, tai iškilus problemoms jie man tikrai labai padėjo, nors ir pati buvau kalta. Todėl dabar juos galiu sažiningai rekomenduoti. O Jaguar siuvimo mašinomis jie prekiauja labai senai, tai nemanau kad jos būtų blogos. O tai kad Singerio nenupirkote, tai sveikinu 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Dovilemama @ 2010 05 26, 13:44)
Merginos pasigrožėkite  thumbup.gif  http://www.bernina.l...2-i315-sLT.html
Čia yra netgi nufilmuota siuvimo mašinos video instrukcija (reikia paspausti iš dešinės).
Na tokią mašiną tai tikrai patarčiau nusipirkti bet kam  4u.gif

Pati siunu su senutėle PFAFF mašina. Esu patenkinta, bet man jau trūksta jos galimybių verysad.gif . Manau, kad ši bus mano naujoji mašina http://www.bernina.l...2-i315-sLT.html. Artimiausiu laiku eisiu bandyti su ja siūti ir jeigu patiks, pirksiu 4u.gif Vėliau parašysiu kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekky @ 2010 05 31, 12:30)
Šioje parduotuvėje pirkau savo siuvinėjimo mašiną, tai iškilus problemoms jie man tikrai labai padėjo, nors ir pati buvau kalta. Todėl dabar juos galiu sažiningai rekomenduoti. O Jaguar siuvimo mašinomis jie prekiauja labai senai, tai nemanau kad jos būtų blogos. O tai kad Singerio nenupirkote, tai sveikinu  4u.gif .

dėkui 4u.gif

o gal galite pasakyti kuri iš ju geresnė blush2.gif man jos kaip ir vienodos visos tris ax.gif

ši

ar ši

ar šita blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilite: 31 gegužės 2010 - 13:24
QUOTE(vilite @ 2010 05 31, 14:22)
dėkui  4u.gif

o gal galite pasakyti kuri iš ju geresnė  blush2.gif  man jos kaip ir vienodos visos tris  ax.gif

ši

ar ši

ar šita  blush2.gif

Jeigu norėčiau sutaupyti, aš rinkčiausi 312 nes ji dar siūna sustiprintus trikotažinius dygsnius. 310 modelis jų neatlieka, o 314 atlieka, bet ji yra brangesnė. O visa kita čia yra vienodai, skiriasi tik siūlių kiekis rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekky: 31 gegužės 2010 - 14:14
QUOTE(Vilniaus Meistras @ 2010 05 26, 14:57)
Pritariu, kad masina gudri. Tačiau aukščiausios klasės.
Jeigu ieškote paprastesnės, tuomet galėčiau pasiūlyti http://www.bernina.l...2-i200-sLT.html
Tikrai nepralošite  thumbup.gif

Aciu labai visiems uz patarimus.
Manau,kad pasirinksiu bernette 56. Ji labai panasi i ta kur Vilniaus Meistras nurode.
Nes butent to modelio Bernette E55 pas mus jau sniausiai nebepardavineja. Bet is tikro man jos nelabai kuo ir skiriasi.Tad bandysiu.
Aciu dar karta uz pagalba.
Atsakyti