Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryželiu schemų paieška.

QUOTE(zundyte @ 2009 10 21, 18:40)
nu nieko sau verysad.gif ,o aš pusantros savaitės laukiu kol eilė iš 2800 ateis...niekas nieko neatsiunčia ,kad archyvas padarytas... verysad.gif

Nu jooo, man irgi atsibodo laukt, nes buvau virš dviejų tukstančių..... sad.gif Tai įlindau šiandien ir parsisiunčiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 21, 18:42)
Nu jooo, man irgi atsibodo laukt, nes buvau virš dviejų tukstančių..... sad.gif Tai įlindau šiandien ir parsisiunčiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o ką jau tokio gero radot kad eilė virš 2 tūkstančių? g.gif blush2.gif biggrin.gif nagi greit parodykit bigsmile.gif aš ieškau ieškau kažko nematyto ir gražaus bet nieko gero nerandu kažkaip, viskas užrakinėta pagrinde o kol į draugus priims (jei išvis priims) tai jau ir siųstis nebebus galima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 21 spalio 2009 - 18:23
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 21, 19:04)
o ką jau tokio gero radot kad eilė virš 2000 tūkstančių?  g.gif  blush2.gif  biggrin.gif  nagi greit parodykit  bigsmile.gif  aš ieškau ieškau kažko nematyto ir gražaus bet nieko gero nerandu kažkaip, viskas užrakinėta pagrinde o kol į draugus priims (jei išvis priims) tai jau ir siųstis nebebus galima  doh.gif

Galiu pasakyt, jog aš ieškojau ką nors į virtuvę (nors dabar siuvinėju gausybės ragą, ale dar prieš tai buvau nusižiūrėjus tokį vieną good.gif Tai bandžiau siųstis... (tik dabar jau net nepamenu kokį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) Tai parsisiunčiau visai kitą, bet irgi esu patenkinta user posted image
O šiaip pas ją man yra daug ir neblogų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 21 spalio 2009 - 18:21
Kai tik padarė nemokamai,tai visi srautu laaabai daug kopino. Ir man neatsiuntė į meilą nieko. Po kelių dienų buvo eilės net virš 3000,tai per parą atsiųsdavo. O dabar tik kelias min palaukti reik. thumbup.gif
Aš tai nuo pauksciuko visas metrikas nusikopinau ir šriftus. Ir dar daug ko iš kitų. Nu kaip ir visi lietuviai kaupia. O gal prireiks. blush2.gif ax.gif

]O į draugus pasiprašai ir dažniausiai kitą dieną prima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 21 spalio 2009 - 19:28
Nagi ,aš norėjau paukščiuko meškučius nusikopint ,jie man tokie dailūs ,tai buvau eilėj 2880-ta doh.gif prieš 1.5 savaitės ...
o šiandien iš naujo paprašiau ir per 10 minučių gavau..tai nieko ir nebesuprantu ,kas ten kaip vyksta g.gif ...buvau dar keliose vietose pas ruses suradusi kai ko gražaus ,bet dabar jau neberandu ,ko norėjau verysad.gif ..et,nieko baisaus ,ir taip viso gyvenimo neužtektų ,kiek schemų turiu blush2.gif ,kai reikia išsirinkt ,ką siuvinėt ,tai plaukai šiaušiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 21, 20:24)
Kai tik padarė nemokamai,tai visi srautu laaabai daug kopino. Ir man neatsiuntė į meilą nieko. Po kelių dienų buvo eilės net virš 3000,tai per parą atsiųsdavo. O dabar tik kelias min palaukti reik. thumbup.gif
Aš tai nuo pauksciuko visas metrikas nusikopinau ir šriftus. Ir dar daug ko iš kitų. Nu kaip ir visi lietuviai kaupia. O gal prireiks. blush2.gif  ax.gif

]O į draugus pasiprašai ir dažniausiai kitą dieną prima.

o su tuo pasiprašymu į draugus tai aš nesuprantu, kad ir yra pas mane drauguose bet pavyzdžiui vistiek aš schemų nematau, kad ir paukščiuko, matau tik keletą albumų, čia visoms taip ar tik man? čia tik šiaip klausiu sakau gal ko nesuprantu ar nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 21, 21:34)
o su tuo pasiprašymu į draugus tai aš nesuprantu, kad ir yra pas mane drauguose bet pavyzdžiui vistiek aš schemų nematau, kad ir paukščiuko, matau tik keletą albumų, čia visoms taip ar tik man? čia tik šiaip klausiu sakau gal ko nesuprantu ar nemoku  doh.gif

Na taip, ten rodo kad neva jos užrakintos, bet gali įeit į albumą, jei esi drauguose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 21, 21:40)
Na taip, ten rodo kad neva jos užrakintos, bet gali įeit į albumą, jei esi drauguose wink.gif

kaip ? as ir pas pauksciuka drauguose ir ten yra aarkliu bet jie uzrakinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 10 21, 21:40)

va čia tai naujieną pasakei lotuliukas.gif nebūčiau blondinė, pamačiau kad užrakinta ir net nebandžiau įeiti, negalima tai negalima doh.gif lotuliukas.gif oj ačiū tau už gerą naujieną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 21 spalio 2009 - 21:49
Kad atidarytų visas schemutes reikia pasiprašyti į draugus. Reikia pačiai paspausti draugauti ir kad tave paspaustų draugauti.Nu čia kaip mokinlinukė paaiškinau. blush2.gif Kitaip nemoku. Jei esi drauguose,spynutę rodo,bet albumą atidaro.Neatidaro tik kur slaptažodis.Bet,jei kažko labai reikia,galima gražiai paprašyti ir jį gauti.Jau ne vieną gavau. Tik kur jau asmeniniai,tai jų nieks nedalina. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 10 21, 23:01)
Kad atidarytų visas schemutes reikia pasiprašyti į draugus. Reikia pačiai paspausti draugauti ir kad tave paspaustų draugauti.Nu čia kaip mokinlinukė paaiškinau. blush2.gif Kitaip nemoku. Jei esi drauguose,spynutę rodo,bet albumą atidaro.Neatidaro tik kur slaptažodis.Bet,jei kažko labai reikia,galima gražiai paprašyti ir jį gauti.Jau ne vieną gavau. Tik kur jau asmeniniai,tai jų nieks nedalina. 4u.gif  4u.gif

labai gerai paaiškinai viską, ačiū 4u.gif
Atsakyti
as kuriu nepazistu, na forume mazai matau, kazkaip nelendu idrauges kol kas ax.gif blush-anim-cl.gif2:nedrasu... jei labai reiks asmeniskai paparasysiu shemu kokiu tai rolleyes.gif
Atsakyti