blizgutis11@gmail.com
Skubiai ieskau helovyniniu paveiksliuku, mazu didelių nesvarbu.
blizgutis11@gmail.com
blizgutis11@gmail.com
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 10 24, 14:32)
Skubiai ieskau helovyniniu paveiksliuku, mazu didelių nesvarbu.
blizgutis11@gmail.com
blizgutis11@gmail.com
http://istar1.galler...eature=mainlist
O aš labai norėčiau norodėlių ar schemučių atvirutei išsiuvinėt.Draugei mergaitė tuoj turi gimt,tai noriu išsiuvinėt.Buvau išsirinkusi,bet neišeina ryškios schemos pasidaryt
Dabar plaukioju po visokius rusiškus puslapius
QUOTE(Matus @ 2009 10 24, 15:31)
O aš labai norėčiau norodėlių ar schemučių atvirutei išsiuvinėt.Draugei mergaitė tuoj turi gimt,tai noriu išsiuvinėt.Buvau išsirinkusi,bet neišeina ryškios schemos pasidaryt
Dabar plaukioju po visokius rusiškus puslapius 
o iš kompiuterio siuvinėti negali? nes šios atvirutės labai nuostabios, aš ir jas išsisaugojus turiu jei kada prireiks
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 24, 15:51)
o iš kompiuterio siuvinėti negali? nes šios atvirutės labai nuostabios, aš ir jas išsisaugojus turiu jei kada prireiks
man tai visai neblogai kompiuteryje rodo kai pasididinu.
Taigi,jau ir pasilieku prie sprendimo pasėdėt prie kompiuterio ir išsiuvinėti taip.Tik va,vis galvojau,kad rasiu išeitį,kad galėčiau patogiau ant sofutės savo sėdimąją padėt
QUOTE(Matus @ 2009 10 24, 16:04)
Taigi,jau ir pasilieku prie sprendimo pasėdėt prie kompiuterio ir išsiuvinėti taip.Tik va,vis galvojau,kad rasiu išeitį,kad galėčiau patogiau ant sofutės savo sėdimąją padėt
Ačiū visoms,kurios padėjo,nes galvojau,kad aš neišmanau kažko 
aš vieną kartą kai buvo neaiški schema tai ją į paint'ą nusikopijavau ir tada ten dalim karpiau ir spausdinau tai padėjo, gal pabandyk dar taip kažkaip...
QUOTE(rita7777 @ 2009 10 24, 12:48)
gal kas turite kokių subtilių kalėdinių atviručių, na nemoku paaiškinti kokių man reikia, nevaikiškų tokių o solidžių 
Gal kas tiktų?

QUOTE(vastulka @ 2009 10 24, 16:37)
Gal kas tiktų?
oj čia labai daug siuvinėti

QUOTE(rita7777 @ 2009 10 24, 16:39)
Tai gali kokį nors vieną elementą iš visos tos "krūvos"
QUOTE(Matus @ 2009 10 24, 16:04)
Ačiū visoms,kurios padėjo,nes galvojau,kad aš neišmanau kažko 
Truputį paphotoshopinau, pabandyk šitą atsispausdint