maniske is pradziu labai sunkiai atsirugdavo ir sunku jai budavo, zysdavo, zysdavo...bet dabar jau lengvai, tik pakeliu ir duoda O nakti tai visai neatsirugsta, nes tik pavalgo, bevalgydama uzmiega ir as jau jos nekeliu
mes iki 3.5 men tai labai sunkiai atrukdavome net tekdavo pralaukt ir pusvalandi o ypac nakti budavo labai sunku tai neiskentusi paguldydavau bet kai jam laikas ateidavo rugti tai jis pradedavo muistitis tai pakeldavu ir iskart atrukdavo. Odabar mums jau beveik 4 men jokiu problemu net nespeju kartais net pakelt o jis jau atrugsta
Iki 3 mėn sunkiau atrūgdavo naktį O šiaip jokių problemų dėl to nebuvo, pavalgęs tuo pat atsirūgdavo Dabar mums 7,5 mėn... tai aš jo specialiai neatrauginu naktį nevalgom, o dieną pats žaisdamas atsirūgsta
o mums su atsirugimu buvo problemos iki 1,5 men. tekdavo staciai nesioti net kartais apie pusvalandi kad atsirugtu nesvarbu diena ar nakti. Taip ir prie ranku vaikelis priprato, dabar vis reikalauja kad nesiotu ji. O dabar kiekviena karta pavalgius, tik pakeliu staciai ir is karto atsiraugeja.
Mano sunui ta pati problema - atsirugti sunku..Nesioji stacia, tai ir nugara surakina ir rankos pavargsta, paguldai atpila...O nakti - kancia, pakeli atsirugti, issibudina vaikutis, akys dideles kaip sagutes pradeda budrauti, o mamai stoga rauti Na kiek teko skaityti literaturos, turetu visa tai pasibaigti, kai imsim valgyti kieta maista, - vadinasi turiu apsisarvoti kantrybe dar 4 menesius
Mano sunui ta pati problema - atsirugti sunku..Nesioji stacia, tai ir nugara surakina ir rankos pavargsta, paguldai atpila...O nakti - kancia, pakeli atsirugti, issibudina vaikutis, akys dideles kaip sagutes pradeda budrauti, o mamai stoga rauti Na kiek teko skaityti literaturos, turetu visa tai pasibaigti, kai imsim valgyti kieta maista, - vadinasi turiu apsisarvoti kantrybe dar 4 menesius
as savo mazyli kai dar buwo visai maziukas lengvai nugaryte pakasydavau pakelus ir lbj lengvai atsirugdavo;] o dbr tik pakeli ir kad atsirugsta taip vyriskai
Maniskis neatsirugdavo, arba atsirugdvao sunkiai pirmus kelis menesius, veliau viskas susinormalizavo, kazkaip naturaliai gavosi, bet pirmus menesius, tai ir nugaryte glosteme ir tapsnojome ir ka tik nedareme nu niekaip, arba po kokio pusvalandzio atsirugdavo kartais