Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 2

QUOTE(sunnyday @ 2009 11 03, 22:30)
Nezinau, man tai toje foto Pikul atrodo normaliai, ta prasme jos oda. Nematau as joje nuvargimo ar nelygiai pritepliotos pudros. Tiesiog paprasta nepagrazinta foto. O ir tos kelios smulkios rauksleles yra normalu, nes ji cia siek tiek sypsosi. Gal jus iprate jos foto matyti gerokai paredaguotas ir isivaizduojate ja "ledine", neturincia nei vienos rauksleles. Bet jei lyginti su naturaliomis moterimis (pagal oda ir rauksles) tai ji tokia kaip dauguma.

drinks_cheers.gif atrodo visai normaliai, tik foto labai priartinta, na ant kaktos turi keleta mimikos rauksleliu ir po akim kelios nes sypsosi ir tai visai normalu, nei botulino prisileidus nei ka ir neatrodo kaip su plasmasiniu veidu, o da atrodo naturali ir gyva.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 03, 18:47)
http://www.15min.lt/...917irma3728.jpg

su makiazu,bet ,manau,jei maziau soliariumo butu,tai ir oda ne taip rauksletusi

o man cia viskas normaliai atrodo. labai mazai yra moteru, kurios turi ideaaaaalia oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 11 04, 19:37)
o man cia viskas normaliai atrodo. labai mazai yra moteru, kurios turi ideaaaaalia oda biggrin.gif

Idealią odą blink.gif Man rodos jai iki jos toloka doh.gif Čia ji su pudra, bet jei ją nuvalius - įtariu vaizdzialis būtų dar blogesnis nei toj foto doh.gif

Bet čia tema ne apie ją asmeniškai, čia kalbam apie visas žvaigžes ir garsenybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 03, 18:47)
http://www.15min.lt/...917irma3728.jpg

su makiazu,bet ,manau,jei maziau soliariumo butu,tai ir oda ne taip rauksletusi

Tai kad su makiazu ji..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 04, 21:26)
Tai kad su makiazu ji..

O kur parasiau,kad ne?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 04, 21:55)

Tai,kad ir tema siaip vadinasi "zvaigzdes"be makiazo o mes cia nusigribaujam apie tos Pikul rauksles,soleriumo idegi,lieva makiaza ir taip toliau biggrin.gif bet tema siaip apie "grazuoles" be makiazo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 11 04, 20:01)
Idealią odą  blink.gif  Man rodos jai iki jos toloka  doh.gif  Čia ji su pudra, bet jei ją nuvalius - įtariu vaizdzialis būtų dar blogesnis nei toj foto  doh.gif

Bet čia tema ne apie ją asmeniškai, čia kalbam apie visas žvaigžes ir  garsenybes  4u.gif

tai as ir sakau, kad MAZAI MOTERU TURI IDEALIA ODA. doh.gif tai ir turejau mintyje, kad ir Oksanos nera ideali, bet tai nieko keista, nes daugumos tokia.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 11 04, 21:55)

O tai temos tada pavadinimas koks? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 04, 22:42)
O tai temos tada pavadinimas koks?  mastau.gif

Ups blush2.gif na,tada merginos,neziurim i Oksana,neziurim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 04 lapkričio 2009 - 21:49
Uma Thurman man asmeniskai viena is simpatiskiausiu moteru. Nera ji gi grazi, bet kazka tokio turi labai mielo smile.gif

user posted image
user posted image

Rachel Hunter
user posted image

Penelope ax.gif
user posted image

Paris Hilton rolleyes.gif tipo be make-up hihihi.gif su juo, bet vaizdelis ne koks vistiek unsure.gif
user posted image

sexbomba Pamela Anderson unsure.gif

user posted image

Nicollette Sheridan
user posted image

Natalie Portman
user posted image

Maggie Gyllenhaal
user posted image

Madona
user posted image
Atsakyti