QUOTE(Morfija @ 2012 01 26, 22:19)
oj nene, cia tai jau nesamone, as NIEKADA tam paciam kambary negaleciau uzsiimineti seksu, kai vaikai salia miega

Siaubas cia butu... Vyras irgi tokio reikalo nepripazintu nesamone, o jei prabus???

Traumuot vaikus visam gyvenimui galima...
QUOTE(ptashka @ 2012 01 27, 14:14)
Jums vienai ar jums abiem su vyru? Nes sprendžiant pagal tai, kaip jūs nusprendėt, kas vaikui geriausia, tai turbūt vyras šitoj apklausoj apskritai nedalyvavo.
Čia poros reikalas. Man vyras liko vyru net ir po vaiko gimimo. Negalėčiau mylėtis su vyru kad ir kaip kietai vaikas miega, čia net neeina kalba apie pozą ir garsus, o apskritai apie faktą, kuris man tai biški freaky atrodo. Ką reiškia matai, kada prabus? Tai myliesi, ar į vaiką žiūri?
Pilnai sutinku, man irgi truputį baisoka pasirodė
Mūsiškė miega atskirai, bet tame pačiame kambaryje - savo lovytėje, pristumtoje prie mūsų lovos. Vyras man liko vyru, nepatapo tik tėčiu. Ir vienas kito nesumaminam/nesutėtinam (būna, kad gimus vaikui sutuoktiniai vienas į kitą kreipiasi "mama, tėti" - na,
a la pagal vaiką), ir tikrai nesimylim tam pačiam kambary, kur miega duktė

Fe fe fe!
Planuojam palikti ją miegoti vieną kambary, bet dar nenusprendėm, kada čia tas permainas bandysim įvesti. Gal vasarą, kai atostogausim